No to jak już tak godomy o kompromitacjach, to i jo wtrąca swoje trzy grosze... długo żech się zastanawioł czy o tym wspomnieć, ale trudno.
Robia w aptece na Rudzie. Roz przyszoł do mnie *** ***. Chcioł kupić plastry z opatrunkiem. Na początku nie dowołech po sobie poznać, że wiem kim jest i że no wiadomo, kibicuja Ruchowi. Pokazuja mu plastry, godom mu cena, około 11zł, jedna z niższych za jakie można kupić lepszej jakości plastry z opatrunkiem, po czym *** odpowiado, czy nie ma czegoś tańszego...
I wtedy dotarła do mie ino jedna straszno rzecz... w jakim kryzysie musi być mój ukochany klub, że nawet teoretycznie dobrze zarabiający piłkarz musi oszczędzać na... zdrowiu...
Naprowdy, czasym szkoda mi tych naszych fusbalerów, że muszom się w takim żałosnym, od środka zatrutym klubie męczyć. Jo wszystko rozumia, ale żeby na opatrunkach (kilku) za 11zł oszczędzać?
Nie mom pojęcia czy im dali płacom czy nie, nawet nie chca tego wiedzieć... ale to ino świadczy o tym, jak bardzo tyn nasz klub je przesiąknięty zgnilizną.
Informacja z pierwszej ręki, osobisto.
I dla jasności - kompromitacją nie jest ***, ino nasz klub, tak zwano "Legenda bez końca"...
*** - mod