[12 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów 15.10.16 18:00
-
Re: [12 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów 15.10.16 18:00
i zas nom Fornalik z tymi zmianami zdupiol spiel
-
Czemu do ciężkiej ku*** nie zagrał Libor? Ile jeszcze bramek stracimy przez bramkarzy?
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
je***y minimalizm....
wyciagnymy wnioski i za tydzien zas wp***dol...
wyciagnymy wnioski i za tydzien zas wp***dol...
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- rafraf32
- Kontakt:
jedyne wytłumaczenie to że WF go nie chcioł a uśmiechnięty go sprowadził ...meretz pisze:Czemu do ciężkiej ku*** nie zagrał Libor? Ile jeszcze bramek stracimy przez bramkarzy?
albo Piter Lech mo kwity na Waldka ...
bo nie wuerza, że zakontraktowali chopa bez formy ...
Szpil z Koroną o życie ... lub o dupny oddech .
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kto jest w stanie to pociagnac? Spadamy bez watpliwosci
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jo dalej wierza, że nom jest potrzebny jeden wygrany mecz na zero z tyłu! Karta pecha się musi w końcu odwrócić no! Pierwsza bramka, to strzał w środek, ale był trocha zasłonięty bramkarz... w ogóle nie wiem czy w takiej sytuacji nie powinno się spalonego odgwizdać. Druga to taki ku*** pech, że bardziej się nie da 

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Niebieska tRagedia.
Przeca z Lechem to jest DYWERSJA.
Przeca z Lechem to jest DYWERSJA.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Fornalik jest do WYPIERDOLYNIA NA WCZORAJ!!!! hanzelym chce bronic remisu z niy grajacym zodnych cudow piastym???? popierdolilo go kompletnie. Zamknonc tyn bajzel i szykowac sie na okregowka bo z tego juz nic niy bydzie.
-
Smagor i Kurczyk muszą wyłożyć gruby hajs na wzmocnienia, chyba że po tym sezonie chcą spadku
żartuję.
Ostatnim klasowym zawodnikiem był sprzedany za drobne Stępel, reszta nie prezentuje poziomu ekstraklasowego. Nie ma co się złościć. Przykład idzie z góry, złodzieje i kombinatorzy nas nie utrzymają. Nawet sam Waldek nie podoła tej zbieraninie. Ostatni gasi światło.

Ostatnim klasowym zawodnikiem był sprzedany za drobne Stępel, reszta nie prezentuje poziomu ekstraklasowego. Nie ma co się złościć. Przykład idzie z góry, złodzieje i kombinatorzy nas nie utrzymają. Nawet sam Waldek nie podoła tej zbieraninie. Ostatni gasi światło.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem co my grali,
z remisu byli zadowoleni to zostali pokarani (tak odbierom wpuszczenie Hanzela)
jo się zastanawiom kto ściągnął tego tormana ze Słowacji że nadal "broni" Lech, pierwsza brama strzał w środek, a ten w swojej głowie nie wiem co zakładoł, że będzie rykoszet czy jak. Lipski Mazek każdy po trzy kontry zajebał złym podaniem.
Konczkowski jedna bramkowa akcja, a tak to na serio cienki. Surma standard ostatni czyli trocha pogro potem brak siły i praktycznie stoi.
Ile jeszcze.
W tym meczu Urbańczyk, Oleksy, Ćwielong, Cichocki i może Grodzicki jako tako (z naciskiem na jako) cała reszta dajcie spokój.
wkurzony na maksa taką grą.
Fornalik na serio chyba przestaje mieć pomysł na ta drużyna, bo wiara, że kiedyś zagrają lepiej, że się zgrają i wyeliminują błędy chyba nie jest tym pomysłem.
Nie wiem kto odpowiada za wybranie tormana czy Kołodziejczyk czy jednak Fornalik, ale kuźwa to są jakieś jaja.
Na serio nie dupmy już o tym pechu, bo pech można miec roz dwa, a nom w kożdym meczu coś brakuje niby nie grając dużo gorzej od przeciwnika. Może po prostu złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.
z remisu byli zadowoleni to zostali pokarani (tak odbierom wpuszczenie Hanzela)
jo się zastanawiom kto ściągnął tego tormana ze Słowacji że nadal "broni" Lech, pierwsza brama strzał w środek, a ten w swojej głowie nie wiem co zakładoł, że będzie rykoszet czy jak. Lipski Mazek każdy po trzy kontry zajebał złym podaniem.
Konczkowski jedna bramkowa akcja, a tak to na serio cienki. Surma standard ostatni czyli trocha pogro potem brak siły i praktycznie stoi.
Ile jeszcze.
W tym meczu Urbańczyk, Oleksy, Ćwielong, Cichocki i może Grodzicki jako tako (z naciskiem na jako) cała reszta dajcie spokój.
wkurzony na maksa taką grą.
Fornalik na serio chyba przestaje mieć pomysł na ta drużyna, bo wiara, że kiedyś zagrają lepiej, że się zgrają i wyeliminują błędy chyba nie jest tym pomysłem.
Nie wiem kto odpowiada za wybranie tormana czy Kołodziejczyk czy jednak Fornalik, ale kuźwa to są jakieś jaja.
Na serio nie dupmy już o tym pechu, bo pech można miec roz dwa, a nom w kożdym meczu coś brakuje niby nie grając dużo gorzej od przeciwnika. Może po prostu złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2016, o 20:00 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A że tak niysmiało wspomna wczesniyjsze szpile tak samo pech? I jak mom rozumiec te 60 bram w plecy w poprzednim sezonie tyż pech?Zip pisze:A jo dalej wierza, że nom jest potrzebny jeden wygrany mecz na zero z tyłu! Karta pecha się musi w końcu odwrócić no! Pierwsza bramka, to strzał w środek, ale był trocha zasłonięty bramkarz... w ogóle nie wiem czy w takiej sytuacji nie powinno się spalonego odgwizdać. Druga to taki ku*** pech, że bardziej się nie da
-
- Kontakt:
W tej druzynieniema nikogo kto by potrafił pi***olnac pięścią w stół wziąść ich za ryja, same cioty a jak słucham wywiadów to mam wrażenie że wszyscy mają wyuczone odpowiedzi typu miało to wyglądać inaczej chcieliśmy zagrać bardziej ofensywnie mosz ku*** jego mać !!!!! dobrze ze niedzielę są pracujące jutro będą mogli odstresowac się w jakieś galerii na kawie bo przecież ciąży na nich ogromna presja.
-
odpierdolcie sie od Lecha Taki tormann jako obrona z Grodzickim , Surmom, Oleksym i Cichockim na czele.My niy momy obrony.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mówiłem o tej drugiej bramce. Reszta w tym sezonie to w zdecydowanej większości błędy Lecha i Skaby.Ozor pisze:A że tak niysmiało wspomna wczesniyjsze szpile tak samo pech? I jak mom rozumiec te 60 bram w plecy w poprzednim sezonie tyż pech?Zip pisze:A jo dalej wierza, że nom jest potrzebny jeden wygrany mecz na zero z tyłu! Karta pecha się musi w końcu odwrócić no! Pierwsza bramka, to strzał w środek, ale był trocha zasłonięty bramkarz... w ogóle nie wiem czy w takiej sytuacji nie powinno się spalonego odgwizdać. Druga to taki ku*** pech, że bardziej się nie da
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
O jakim ty ku*** pechu godosz??? Pecha to idzie mieć w totkaZip pisze:A jo dalej wierza, że nom jest potrzebny jeden wygrany mecz na zero z tyłu! Karta pecha się musi w końcu odwrócić no! Pierwsza bramka, to strzał w środek, ale był trocha zasłonięty bramkarz... w ogóle nie wiem czy w takiej sytuacji nie powinno się spalonego odgwizdać. Druga to taki ku*** pech, że bardziej się nie da
51 bramek straconych w tym sezonie, porażka za porażką, od roku gromy padaka, ino WF i poru optymistów widzi pozytywy