zaglądam tu regularnie ale byłem na urlopie i ciężko było z netem ale.....widziałem Ruch na żywo z Łęczną,widziałem w tv Płock,Arke Wisłe i teraz Craxe i napisze tak.Potrzebujemy na dziś przede wszystkim spokoju bo mimo słabego początku całość gry defensywnej wygląda coraz lepiej.Waldek nie ma już czasu na eksperymenty na dziś musi pracować z tymi piłkarzami których ma i na tej bazie zestawiać skład.Co do personalnych wycieczek błędy popełniają wszyscy nasi piłkarze i Ci mniej i najbardziej doświadczeni więc personalne wycieczki do młodego Lecha czy Koja,Cichockiego czy innych są tu zbędne.Dziś na pewno mecz był do wygrania ale i przy odrobinie szczęścia i Craxa mogła zgarnąć komplet.Z meczu na mecz coraz lepiej wygląda Konczi, Lipa,Urbańczyk,Pepe ,dobre zmiany daje Monet ale ciągle potrzebujemy większej siły w ofensywie bo ta robiła różnicę przy podobnym zestawieniu personalnym obrony rok temu.czekam na to jak odpali Mazek,Przybecki,może coś do pomocy wniesie Walski,pewnie Kowalczyk też potrzebuje trochę czasu do wkomponowania się w zespół.Naszą największą bolączką jest brak czasu i to,że zawodników do drużyny sprowadzamy nie na początku a pod koniec okna i w dodatku nie takich którzy z marszu wchodzą w zespół i dają mu jakość.Tak wiem przyszedł Puto i zapewnił nam stabilność w bramce ale swoje babole mimo doświadczenia też puszczał tyle ,że ze względu na ogranie dużo nadrabiał doświadczeniem.
Mimo wszystko do puki nie znajdziemy solidnego numeru Jeden to wolę w bramce młodego Lecha niż Skabę bo ten jest jeszcze na początku przygody z Eks i albo teraz wykorzysta szansę albo zginie gdzieś w pierwszej lub drugiej lidze.........Tak na prawdę to potrzebujemy zawodników na każdą pozycję po za skrzydłami choć na pewno priorytetem są bramkarz ,boczni obrońcy defensywny pomocnik i po odejściu Stępla najlepiej szybki ,silny i skuteczny napastnik