[3 kolejka] Arka Gdynia - Ruch Chorzów 29.07.16 18:00
-
- Kontakt:
Re: [3 kolejka] Arka Gdynia - Ruch Chorzów 29.07.16 18:00
A jo myslol, co w trakcie leczynia 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mieli akcje, za***iście. Nie grali gorzej, blablabla. Błędy indywidualne-8 miesiąc, ale nas nie stać, żeby wymienić tych parodystów z tyłu. Bo Koje, Cichockie, Skaby to rodzynki i taki Miruś i Daruś musi znaleźć lepszych, a to przecież niepojęte.
Uwielbiam WF, ale niestety...wygląda na to, że się człowiek najzwyczajniej po ludzku pogubił.
Cufal z Łęczną i dwa zasłużone wpierdole...wcześniej najgrorsza drużyna w 2016 roku. Proszę:

Dno osiągnięte.
Uwielbiam WF, ale niestety...wygląda na to, że się człowiek najzwyczajniej po ludzku pogubił.
Cufal z Łęczną i dwa zasłużone wpierdole...wcześniej najgrorsza drużyna w 2016 roku. Proszę:

Dno osiągnięte.
-
Z czym ?HKSADIK pisze: Uwielbiam WF, ale niestety...wygląda na to, że się człowiek najzwyczajniej po ludzku pogubił.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No nie wiem...Z budową drużyny, z jej kształtem, z dopasowaniem stylu gry do jakości kadry, z wyborem taktyki...?? Bo chyba coś pierdolnęło?? Czy wszystko jest pod kontrolą, a ja debil tego nie dostrzegam??
-
Co powiecie o Grzegorzu Nicińskim? bo dla mnie człowiek fenomen,ogarnął Arkę po zwolnieniu Dźwigały,później ich wprowadził do ekstraklasy a teraz w tej ekstraklasie sobie znakomicie radzi,może go podkupimy Arce?
Fornalika bardzo szanuję i uważam że to jest dobry trener,niestety wszędzie po pewnym czasie coś wygasza, w razie odejścia/zwolnienia Fornalika nie powinniśmy brać żadnych Smudów,Mandryszów,Podolińskich,wziąć jakiegoś młodego zdolnego czecha,słowaka.
Fornalika bardzo szanuję i uważam że to jest dobry trener,niestety wszędzie po pewnym czasie coś wygasza, w razie odejścia/zwolnienia Fornalika nie powinniśmy brać żadnych Smudów,Mandryszów,Podolińskich,wziąć jakiegoś młodego zdolnego czecha,słowaka.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czym go chcesz podkupić?lokalnypatriota pisze:Co powiecie o Grzegorzu Nicińskim? bo dla mnie człowiek fenomen,ogarnął Arkę po zwolnieniu Dźwigały,później ich wprowadził do ekstraklasy a teraz w tej ekstraklasie sobie znakomicie radzi,może go podkupimy Arce?
Bombonierą?
Czy kistą gorzoły?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Co myślisz że Arka to krezuse ? sponsor,prezes sypnie groszem i go podkupimy. Młody i zdolny,widziałbym go w Ruchu.Darth Kabut pisze:A czym go chcesz podkupić?lokalnypatriota pisze:Co powiecie o Grzegorzu Nicińskim? bo dla mnie człowiek fenomen,ogarnął Arkę po zwolnieniu Dźwigały,później ich wprowadził do ekstraklasy a teraz w tej ekstraklasie sobie znakomicie radzi,może go podkupimy Arce?
Bombonierą?
Czy kistą gorzoły?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przeanalizujemy i wyciagniemy wnioski i hu..j z tego wyłaziadamo_R pisze:Z czym ?HKSADIK pisze: Uwielbiam WF, ale niestety...wygląda na to, że się człowiek najzwyczajniej po ludzku pogubił.
-
Z budową drużyny to nie wonty do WF. Kształt ? to samo. Z wyborem taktyki to jest tak, ze jak zawodnicy nie potrafią wybiegać 90 minut, to żadna taktyka nie zadziała. Ja widzę ze wszyscy nie potrafią dobrze zarządzać piłką. Każdy gra tak samo, tak samo beznadziejnie. Statystyki nie są po stronie Fornalika, i to od dawna i jest mu ciężko udźwignąć stan posiadanie kadry, ale wiesz mi Adik że łykniemy Płock i dalej nie powinno być tak źle. Stoją w blokach i to kwestia czasu ze ruszymy z kopyta. Fornalik to fachowiec i to on nas utrzyma. Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ... 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nadzieja, że wszystko diametralnie się zmieni... choć nic na to nie wskazuje. Spoko
Wiem, że WF nie odpowiada za kształt kadry w 100%, ale to jest ku*** skandal co zrobiono z bramką i defensywą.

Wiem, że WF nie odpowiada za kształt kadry w 100%, ale to jest ku*** skandal co zrobiono z bramką i defensywą.
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na meczu u siebie proponuja ku*** mac Fornalik grać
-
Trener jest od trenowania. Tak wiem, ze WF zawsze miał DUŻY wpływ kto do nas przychodzi, ale po tych zawirowaniach na górze, mało ogólnie było nazwisk i testów odnośnie bramki i obrony. Jak byli to, albo nie dojechali, albo ucieczka. Normalne to było, nie. Trzeba to wyprostować, bo jest jeszcze czas żeby ogarnąć sytuację.HKSADIK pisze: Wiem, że WF nie odpowiada za kształt kadry w 100%, ale to jest ku*** skandal co zrobiono z bramką i defensywą.
Kto zatrudnił tego pajaca bramkarza od tatusia z firmy Sokołów ?

-
- Kontakt:
Twoja wypowiedź trochę mi się kłóci z Twoim podpisem...HKSADIK pisze:No nie wiem...Z budową drużyny, z jej kształtem, z dopasowaniem stylu gry do jakości kadry, z wyborem taktyki...?? Bo chyba coś pierdolnęło?? Czy wszystko jest pod kontrolą, a ja debil tego nie dostrzegam??

Ale tak na poważnie: to dajcie sobie już spokój z krytyką Waldka.
Jaki on ma skład wystawić? Jak u nas w całej "szerokiej" kadrze jest może kilku zawodników, którzy łapali by się w innych ekstraklasowych klubach do pierwszej jedenastki. A gdzie reszta? Na mecz z Arką Waldek zdjął Oleksego. Najgorszego lewego obrońce w całej lidze. Ale ci co weszli... są jeszcze gorsi.
Tam nie ma kto grać i ktokolwiek nie przyjdzie jako trener to nic na szybko nie zrobi.
Podstawowym problemem jest kasa, właściwie jej brak.
Może jak w najbliższym czasie pójdą jakieś przelewy to takim Mazkom, Monetom i paru innym zacznie chcieć się szybciej biegać a to powinno już wystarczyć w naszej ekstrakopanej...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Pytanie czy sprawy właścicielsko-finansowe (opóźnienia w płatnościach) mają wpływ na grę. Jeśli tak, to zwykły sabotaż piłkarzy i niezadowoleni powinni mieć odwagę i powinni pójść do PZPN żeby rozwiązać kontrakty i dalej iść swoją drogą. Pieniądze dostaną przed kolejnym przyznaniem licencji a kibice będą mieli jasność co do sytuacji. Niezadowoleni nie będą się męczyć i w niższych ligach znajda miejsce żeby się pokazać.
Drugie pytanie, czy współwłaściciele są dogadani co do zmian, czy będą walczyć na noże o kasę. Jeśli ta druga opcja to czeka nas dramatyczny sezon, bo biedne spółki przy walkach współwłaścicieli zazwyczaj padają. Dobrze by było jakby ludzie z nowego rozdania na początku jasno powiedzieli na czym stoimy.
Drugie pytanie, czy współwłaściciele są dogadani co do zmian, czy będą walczyć na noże o kasę. Jeśli ta druga opcja to czeka nas dramatyczny sezon, bo biedne spółki przy walkach współwłaścicieli zazwyczaj padają. Dobrze by było jakby ludzie z nowego rozdania na początku jasno powiedzieli na czym stoimy.
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
-
Harry Potter i Kamień Filozoficzny, nie ma przecież kasy i długo nie będzie, nie od dziś wiadomo że gramy z 6 miesięcznym opóźnieniem ... nie ma kasy to mają to w dooopie...... Fornalik robi taktykę zawodnikom bez kasy z klubu hehehe ... kasa to jest klucz ... Ruch jest bankrutemksR pisze:Pytanie czy sprawy właścicielsko-finansowe (opóźnienia w płatnościach) mają wpływ na grę. Jeśli tak, to zwykły sabotaż piłkarzy i niezadowoleni powinni mieć odwagę i powinni pójść do PZPN żeby rozwiązać kontrakty i dalej iść swoją drogą. Pieniądze dostaną przed kolejnym przyznaniem licencji a kibice będą mieli jasność co do sytuacji. Niezadowoleni nie będą się męczyć i w niższych ligach znajda miejsce żeby się pokazać.