Wspaniałe krycie Koja, zero kontroli tego, co dzieje sie za jego plecami

3 na 4... Hanzel jak zwykle bezużyteczny na boisku, biego obok Lipskiego, mediapunta pi***olony

ta jasne 1 chopym z przodu mieli my atakowac od poczontkuPlan był prosty,ktoś go kreślił na początku-mielimy atakować od początku,a że było jak było,to się skończyło jak skończyło:p
tylko to chyba wyglada tak:HKSADIK pisze:wk***ia mnie to, że każdy wiedział, że mamy pozorantów w defensywie. Potwierdzili to w zeszłym sezonie, potwierdzili to w sparingach, a nic z tym nie zrobiono. KOMPLETNIE temat olano...Inne pozycje starali się wzmocnić, a do defensywy ściągnięto tylko Pazio na bok obrony. Wyszedł Smagor i powiedział, że najlepiej to on by Stawarczyk zatrudnił-i to był pomysł prezesa klubu na wzmocnienie defensywy
Drużyną buduję sie o tyłu. Wiem, banały, ale ku*** taka jest prawda. Bez stabilność w tyłach, bez odpowiedniej jakości defensorów to nic z tego nie będzie i już.
Hanzel to jest jednak paralityk. Lisowski wróć.
Blaszany pisze:czymu WF niy zagro z dwoma napadziorami? Stepel gro mega dojrzale czymu niy gro od 1 minuty, a nojwyzyj bydzie zmiyniany w 60, 70 min? To samo Cwielong... mom wrazenie ze oboje mieli wiyncyj ambicji i ochoty do walki wczorej nizli pozostalo czynsc druzyny... a Arak wczorej przypominol mi Efira, lotol w jakis taki sposob ze som trucht go mynczyl....
Użytkownicy przeglądający to forum: koperniol1984, Radvan138 i 39 gości