dokladnie! moze przynajmniej jemu sie bydzie chcialoRaul22 pisze:Hanzel to jest jednak wybitny zawodnik.![]()
Waldek dajże od następnego meczu grać Bargielowi, gorzej nie będzie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
dokladnie! moze przynajmniej jemu sie bydzie chcialoRaul22 pisze:Hanzel to jest jednak wybitny zawodnik.![]()
Waldek dajże od następnego meczu grać Bargielowi, gorzej nie będzie.
Musi widać, że Ciebie te Peruwiańcy pora liści koki przywiyźliMirek pisze:Cichocki huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jajo zlyź na ziymiajajo pisze:akurat wstawienie Cichockiego jest sensowne.
odkrycie sie skutokowaloby 8-1 a nie szansami na 3-3
Radvan138 pisze:To co Waldek raus ?
czytej co pisza.Mirek pisze:jajo zlyź na ziymiajajo pisze:akurat wstawienie Cichockiego jest sensowne.
odkrycie sie skutokowaloby 8-1 a nie szansami na 3-3
Mimo mojej niechęci do jego taktyk, dałbym mu jeszcze szansę... może wyciągnie wreszcie porządne wnioski... w każdym bądź razie - nie podoba mi się jego taktyka. Nie podoba mi się budowanie akcji żeby za chwilę podać do bramkarza... nie podoba mi się gra jednym napastnikiem wiedząc, że przegrywamy 3-1, nie podoba mi się wystawianie bezproduktywnych zawodników mając na ich miejsce lepsze alternatywy, jak chociażby Urbańczyk czy Bargiel (wiadomo o kim mowa). A już najbardziej mnie wk***ia, jak wygrywamy jedną bramką i zaczynamy w 60 minucie się cofać, co zawsze skutkuje wpierdolem. Ale cóż, analiza, analiza aż będą efekty...19JeRRy20 pisze:Radvan138 pisze:To co Waldek raus ?
Niech idzie w ch**
Użytkownicy przeglądający to forum: jalboss i 52 gości