Niebiescy w barwach narodowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Niebiescy w barwach narodowych

#631 Post autor: west72 » 7 cze 2016, o 10:44

marek79 pisze:Ale jak nr 1 nie gral a nr 2 odpierdalal maniane to nalezalo wpuscic nr 3 a nie kombinowac z pomocnikami i obroncami. Wiem wiem zaslona dymna. Oby tylko na Euro niy grali oczadzeni tym dymem.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
byłem w robocie to meczu nie komentuje ,ale skoro oddaliśmy w meczu JEDEN celny strzał to nie wina wyłącznie Milika ? Chyba ,że się nie znam to sorry ;) .
Nawałka coś przez takie a nie inne ustawienie i personalia chciał sprawdzić i pewnie swoje osiągnął.Zobaczymy co w meczu z Irlandią :hyhy: ,tam nie będzie odstawiania nogi i obaw ,że mogę wypaść w ostatniej chwili, więc.......... jeśli trafimy z formą fizycznie to będzie dobrze bo taktycznie i umiejętnościami indywidualnymi mamy chyba lepszy zespół ale i tak wszystko zweryfikuje boisko.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#632 Post autor: jajo » 7 cze 2016, o 11:37

viperR pisze:
jajo pisze:No to sie dostal do kadry - fajnie. Wpadnie niezly jak na nasze warunki pieniadz.
Podnioslo to tez pewnie troche jak wartosc. Jakis ogon na Euro pewnie nie podwyzszy jej bardzo. Jasne, fajnie jakby wszedl w koncowce meczu Irlandią, strzelił, a potem dostawał wiecej szans, ale od poczatku nie wydawalo sie to zbyt realne.
Pojechal moze dlatego, ze na zgrupowaniach sie moze jeszcze czegos nauczyc w stosunku do Sobiecha.

ps. pamietajcie tez, ze nasza trojka z U21, ktora teraz gra pierwsze skrzypce w duzej mierze straci je moze na mistrzotwach.
Kadrę wzmocnią Zieliński, Kapustka i Milik.
ciesze sie ze Stepel pojechal, ale pokaz mi druga reprezentacje ktora ma w skladzie synka ktory ma sie uczyc czegos na zgrupowaniu przed turniejem tej rangi.. albo bieresz chlopa do grania bo liczysz ze takiej czy innej sytuacji pomoze lub odwroci wynik, albo nie bierzesz go wcale.. bo na niego nie liczysz. ku*** przeciez oni jada tam grac o wynik a nie w celach szkoleniowych... uczyc to on sie mogl w Norymberdze codziennie na treningu
Nie interesuje sie zawodnikami nr 21-23 w innych reprezentacjach, ale pewnie w wiekszosci znajdzie sie taki co nawet nie powacha murawy na Euro.
Obecnie nie mamy napastnika na poziomie chcby zblizonym do duetu Milik-Lewandowski. Z ofensywnych pomocnikow tez juz wzieto praktycznie wszystkich, ktorzy cos moga dac.
Smuda na Euro mial do gry w ogole z 13 ludzi w swojej koncepcji, Nawałka ma z 19 mysle realnie, trudno miec o to pretensje.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

viperR
Kontakt:

#633 Post autor: viperR » 7 cze 2016, o 20:56

ja nie mam pretensji że Nawałka ma 19, ja mam pretensje bierze chłopów na których nie liczy, poza 3cim bramkarzem, dla mnie to bez sensu. to nie jest łapanka, żaden mu nie odmówił że musi na siłe zabrać 4 których nie chce..

uważam że jak się jedzie na turniej mistrzowski to powinno być 23 do grania a nie 19. teraz wypadł Grosicki, być może nawet na 2 mecze.., jeszcze parę treningów, któryś się zatruje i w ciemnej du*** bo mu zostanie za chwilę 17.

Smuda zawsze grał 14, nawet w Widzewie w roku '97.. taki typ.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#634 Post autor: jajo » 7 cze 2016, o 21:21

ale co to ma zrobic?
dodac Steplowi specjalnych mocy, zeby byl gotowy grac na wielkiej imprezie?
czy stawiac na wszystkich 23, mimo ze niektorzy wyraznie odstaja?

bo Stepel na razie nie jest gotowy i gdyby nie to, ze gra w Ruchu nikt by tuta nie twierdził inaczej.

bo jesli chodzi o mentalne traktowanie, to co cwhile jest jakis wywiad, gdzie zawodnik podkresla, ze sie czuje potrzebny. nikt nie ma pretensji , nawet ci co sie do 28 nie zalapali

ps. powtorze jak mantre - chcialbym sie mylic
Ostatnio zmieniony 7 cze 2016, o 21:29 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.

viperR
Kontakt:

#635 Post autor: viperR » 7 cze 2016, o 21:29

wziąć chłopów których nie zawaha się wpuścić.. o to mi chodzi.

trudno mi uwierzyć żeby w poważnej reprezentacji byli zawodnicy tylko po to bo uefa wymaga 23 zawodników.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#636 Post autor: jajo » 7 cze 2016, o 21:55

no to, to przeciez napisalem...
widocznie takich juz nie ma. tak samo a moze bardziej by sie wachal z Sobiechem lub Tedorczykiem, wiec wzial Stepla.
czy mial jechac w 18 i nawet gierki na treningu nie zrobic?

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#637 Post autor: AdiC » 7 cze 2016, o 22:09

podchodza do Euro na luzie - Stępel gro kibicuja, Stępel niy gro - wali mie to... byda zdrowszy i niy osiwieja tak jak to bywa podczas meczów Ruchu
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

viperR
Kontakt:

#638 Post autor: viperR » 7 cze 2016, o 22:36

jajo pisze:no to, to przeciez napisalem...
widocznie takich juz nie ma. tak samo a moze bardziej by sie wachal z Sobiechem lub Tedorczykiem, wiec wzial Stepla.
czy mial jechac w 18 i nawet gierki na treningu nie zrobic?
to widocznie zrozumialem trochę inaczej, sorry.
jeśli wzial Stepla bo wie ze może go nie wpuscic i nie będzie problemu, zamiast Teodorczyka czy Sobiecha bo się ktoś będzie upominać żeby z nich korzystał, to jest głupszy niż myslalem.. fakt faktem ze Lewandowski i Milik zagrali chyba całe eliminacje wiec mega fart ze żaden nie wypadl za kartki czy kontuzje, a przynajmniej nie na tak długo żeby dalo się to jakos odczuć.

mnie osobiście dziwi brak Cetnarskiego lub Maka, w kontekscie skrzydłowych..
sorry za off bo temat jest o Niebieskich,

meretz

#639 Post autor: meretz » 7 cze 2016, o 22:40

Maka? Pawłowski bije go na głowę. I w tej kadrze trocha porgroł.

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#640 Post autor: atleticomadryt » 7 cze 2016, o 23:28

viperR pisze:ku*** przeciez oni jada tam grac o wynik a nie w celach szkoleniowych... uczyc to on sie mogl w Norymberdze codziennie na trenningu
Stepel jedzie zebrac energie i poczuc smak wiełkiej imprezy od kuchni, aby zaprocentowalo na dalsza czesc rozwoju jego kariery w reprezentacji, a zwlaszcza motywacji do jeszcze ciezszej harowki w piłce klubowej.
Po Euro czekaja eleminacje do MS w Rosji i mozliwosc wystapienia w turniej rangi high level.

„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

Awatar użytkownika
smile
Kontakt:

#641 Post autor: smile » 11 cze 2016, o 09:51

Obrazek
Reszta kadry tutaj

miquel
Kontakt:

#642 Post autor: miquel » 17 cze 2016, o 13:50

Jak nie w najbliższym meczu, to tymi powołaniami zawodników Ruchu, można sobie podetrzeć dupę.

meretz

#643 Post autor: meretz » 17 cze 2016, o 14:29

E tam od razu w dupę. To spore wyróżnienie, kaj Stępiński był rok temu? W sportowej du***. O wyjeździe na Euro nie mioł co myśleć, jeśli zagro z Ukrainą (teraz albo nigdy) to będzie już jakiś sukces. Konkurencja mo sporo, a jeśli pokonoł Sobiecha to świadczy o tym że będzie częścią tej kadry dalej. No i cena wzrośnie.

miquel
Kontakt:

#644 Post autor: miquel » 17 cze 2016, o 14:43

Jednak mimo chujowości Milika i tak dostał tylko 5 minut na 360 :\

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#645 Post autor: jajo » 19 cze 2016, o 17:05

dobra Milik wykorzystal 1/5, a masz pewnosc ze Stepel majac te minuty by w ogole doszedl do tej sytuacji?
Trudniej zdobyc sobie okazje grajac naprzeciw Boatenga niz powiedzmy Stano.

Jaka skutecznosc na tym Euro ma np. Ronaldo? Lepsza od Milika?

Dziesiątki mlodych napastnikow zaplaciłoby gruby hajs, zeby moc odbyc 1 trening z Lewym, a Stepel ma to miesiac za darmo. Na pewno nei straci na tmy pilkarsko. KLub wizerunkowo i finansowo tez nie.

W takim Cagliari pewnie nikt nie placze, ze powolanie dla Salamona est ch*** warte, mimo ze ten est starsyz od Stepla o kilka lat. Bo sama obecnosc jest swiadectwem, ze zawodnik jakos rokuje i jest w blizszym lub dalszym planie selekcjonera.

ODPOWIEDZ