Co sie dzieje w klubie - cZyLi pRaWdA o ZARZADZIE :( WAZNE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 13 lut 2003, o 13:37

radzion napisał,ze chciałby aby prezes szczerze odpowiedział na ten temat :shock: czy myslicie ze nawet jak prezes pojawi sie na forum to wypowiedzi beda szczere :?: mam dziwne wrazenie ze nie,juz nieraz dał przykład jak dobrze zamydlic oczy a w rzeczywistosc okazuje sie całkiem inna :evil: co jak co ale od prezesa powinnismy dowiadywac sie samej praawdy,przeciez jest on prezesem Ruchu a nie innego klubu a my nie kibicujemy jakims oszołomom technicznym TYLKO NASZEMU RUCHOWI :!: :!: ZEBY ROBIC NAS TAK W CIULA

Gość

#17 Post autor: Gość » 13 lut 2003, o 16:23

Gerhat powiedział:
Dlaczego anonim???
Czy ktoś rzeczywiście nie ma odwagi powiedzieć tego wprost.
Dla mnie anonim tylko w jednym przypadku jest usprawiedliwony tzn. gdy piszący go jest naprawdę nikim.

A jeżeli masz prace i nie mozesz jej stracić z powodu trudnej sytuacji finansowej lub nie chcesz sie narazac, zamierzasz powidziec cos zlego (prawde) o swojej firmie to co wybierzesz. Anonim czy w ogóle sie nie wypowiadac lub tracisz prace. Odpowiedz sobie?
Bo ja na pierwszym miejscu stawiam (pozniej tez kiedy zaloze swoja) dobro swojej rodziny.

WOJTEKK

#18 Post autor: WOJTEKK » 13 lut 2003, o 16:34

Buri to w takim razie po hu* sie wpierdala na forum i zaczyna temat,przeciez jezeli mówi i pisze prawde to bynajmniej jest wiecej osób które tak mysla i w razie czego stana za nim i w wiekszosci to skutkuje jezeli jest wiekszosc za,ja pisałem jezeli mówi a to trzeba i b napisac,czyli co lepiej Buri po***erdalac anonimowo ?????

Gość

#19 Post autor: Gość » 13 lut 2003, o 16:42

Wojtek ale ta cala reszta bedzie siedziec cicho bo sie beda bali, lub dostana co nieco do kieszeni. Tak sie przeciez teraz w polityce zalatwia sprawy.
A watpie zeby wszyscy odwazyli sie stanac w obronie anonima. Jeden rezygnuje rezygnuje nastepny i kolejny. Tak zrezygnuje cala druzyna.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 13 lut 2003, o 20:23

Buri, to nie zmienia postaci rzeczy, można tam pracować i być nikim. Jak ktoś jest rodzinny to niech nie bawi się w anonimy.

choRz
Kontakt:

#21 Post autor: choRz » 13 lut 2003, o 23:21

Witam wszystkich. Widze ze sie nalezy pewne sprostowanie. Na wstepie dzieki BURI za obrone anonima. Po drugie nie bedzie ona konieczna. Gerhat masz racje jestem nikim na tym forum, ale spojrz przez ta wiadomosc, ktora zdobylem na to co dzieje sie w klubie, a nie kombinuj czy dobrze ze napisal jako naonim czy nie. Mysle ze to akurat nie ma znaczenia. Padly pytania o szczegoly-ja tez nie mam dokladnych szczegolow. Wiem przede wszystkim ze ostatnie zmiany w zarzadzie to krok w tyl i to co mowil prezes to kompletne bzdura i absurd, a wiec nie bede sie tu wypowiadal z wiadomych powodow (chyba kazdy sie moze domyslec). Nie jest dobrze-wierzcie albo nie. Ja wiem, ze tak jest i bede sie staral jakos dzialac w kierunku zeby bylo lepiej. Moze uda mi sie dowiedziec w najblizszym czasie szczegolow-na to trzeba troche poczekac.

A osobiscie uwazam ze moze by zrobic jakies spotkanie zainteresowanych poza forum. Mozna by sie spotkac i kulturalnie porozmawiac na powazne tematy i przede wszystkim pomyslec co dalej.
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

AndRe
Kontakt:

#22 Post autor: AndRe » 14 lut 2003, o 00:04

A ja powiem tak NIC nie da klniecie na zarzad , nazywanie Prezesa takim i owakim.
Trzeba dzialac.
Przypuscmy ze kibice doprowadza do odwolanie tego zarzadu , prezesa i co dalej??
Przyjdzie prezes taki jak Bekdas , Ploskon czy Gondor i mamy po klubie.
Popieram pomysl choRz.
Trzeba sprobowac cos zmienic.Przykladow mamy mnostwo a najlepszym jest chyba Lech Poznan.Powstala tam WIARA LECHA moze dobrym pomyslem by bylo stworzenie cos takiego w Ruchu.
Musimy pomyslec przyszlosciowo.Kogo w zamian za tych pseudodzialaczy??
I mam nadzieje ze zapal forumowiczow nie minie po jakims czasie.Przypuscmy ze Ruch wygra teraz 5 meczow pod rzad , sprawa pewno przycichnie.A to nie o to chodzi.Kregoslup Ruchu (czytaj zarzad) jest chory i to od lat.(nawet wtedy gdy zdobywalismy miejsce pucharowe)

I tak na koniec.Ten zarzad oraz ten Prezes spelnial by swoja funkcje idealnie ale w innym (poprzednim) ustroju.Niestety prawa gospodarki rynkowej sa calkiem inne a obecni (pseudo)dzialacze w niej sie odnalesc nie umieja (niestety)

PozdRawiam

Gudrun/Dortmund

#23 Post autor: Gudrun/Dortmund » 14 lut 2003, o 01:28

Ubolewam, ze w Moim Kochanym KLubie dochodzi do takich sytuacji, do rewolucji, które - jak uczy historia powszechna, a nie klubów -przynajmniej na początku nie przynoszą nic dobrego. Ale każda rewolucja coś zmienia....Gdzie tkwi cały problem? Czy faktycznie Nasz Zarząd, to ludzie......Może faktycznie potrzebujemy młodego i obrotnego Prezesa, takiego jak chociazby Majchrzak w Lechu?Ale moim zdanie problem tkwi gdzie indziej. Po prostu na Sląsku nie ma wielkich bogatych firm czy przedsiębiorstw, które mogłyby zainwestować w Nasz KLUB. W Naszym Kochanym Klubie problemem jest kasa, a raczej jej notoryczny brak. I co ?Odejdzie ten ZArząd i przyjdzie człowiek pokroju Lesa Gondora, Sabri Bekdasa czy nawet Janusza Romanowskiego. I co wtedy? Będziemy przewidziani do spadku jeszcze przed rozpoczęciem sezonu czy rundy? U Nas na Sląsku, niestety, nie produkuje się ani fotelików do samochodów, ani kabli telefonicznych, ani też kuchenek. Nie ma też zakładów petrochemicznych. Mamy za to bezrobocie sięgające w miastach ponad 20%, kopalnie przewidziane do likwidacji,i wymierające osiedla. :cry:

Gudrun/Dortmund

#24 Post autor: Gudrun/Dortmund » 14 lut 2003, o 01:39

Zapomniałam dopisać, bo tak się przejęłam tematem, ze Was POZZZZZZZDRAWIIIAMMMM!!!!!!Tym bardziej, ze dzisiaj są WWWWWWAAALentynki!!!! BUzki dla Wszystkich NIEBIESKICHH!!!!(BOze, to chyba kilkanaście tysięcy buziaków, ale taki dzien jak dzisiejszy, do czegoś zobowiązuje. A więc zaczynam wysyłać................... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

WOJTEKK

#25 Post autor: WOJTEKK » 14 lut 2003, o 10:55

Gudrun jestes on czy ona :lol: jezeli ona buziaki przyjmuje :P :P a co do zmian w zarzadzie juz kiedys napisałem,jest przeciez jest i Mariusz z młodych,mysle,ze jezeli by sie zaproponowało Guciowi taka prace to byłby za,Lorensa tez bym widział w tym towarzystwie.Do klubu moga przyjsc sponsorzy ale dopiero gdy wyniesie sie ten obecny zarzad,bo jezeli ktos widzi to co sie teraz dzieje to ja sie niedziwie,ze o sponsora jest trudno -bo który by przyszedł teraz ?????w co on by zainwestował w nieporadne decyzje 25 chopków???

Gość

#26 Post autor: Gość » 15 lut 2003, o 09:40

WOJTEKK pisze:...bo który by przyszedł teraz ?????w co on by zainwestował w nieporadne decyzje 25 chopków???
Tu nie chodzi o nieporadne decyzje, tylko o kase, zaden normalny sponsor nie pozwoli aby kasa ktora chce przekazac trafiala w czesci na pewne 'dziwne' konta... a 40% tej sumy wplywalo do kasy Ruchu. Moze pan prezes powie nam jak wygladala tak naprawde sprawa ze sponsoringiem pewnej firmy ktora zglosila sie latem 2002 roku? Czy moze uznamy tak jak z Mariuszem ze sa wazniejsze sprawy ? Ja moge powiedziec od siebie tylko tyle... spora czesc pieniedzy nie trafia tam gdzie powinna i dlatego Ruch ma zla 'prase' jesli chodzi o potencjalnych sponsorow.

19cevox20

Re: Co sie dzieje w klubie - cZyLi pRaWdA o ZARZADZIE :( WAZ

#27 Post autor: 19cevox20 » 6 paź 2010, o 21:57

super :D:D historia sie powtarza

Elmer
Kontakt:

Re: Co sie dzieje w klubie - cZyLi pRaWdA o ZARZADZIE :( WAZ

#28 Post autor: Elmer » 6 paź 2010, o 22:11

a tym anonimem był Klimek :|
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Zablokowany