https://www.youtube.com/watch?v=RBSsl3TvcxI
Nawet im kibice siedzenia na murowa wyciepli zeby sie siednac z nimi mogli. Ała.........Lutz pisze:Cierp szczewusie!
Co Ty dupcys?mamoń pisze:Dajcie już spokój...
Weźcie pod uwagę sytuacje finansową Górnika i to jak wpompowano w nich środki i prywatne i publiczne. A teraz się okazuje, że wszystko to dało w efekcie 1 ligę. Trzeba być ślepym by nie zauważyć, że będzie to rzutowało na całą śląską politykę sponsoringową. Serio wydaje się Wam że nasza sytuacja finansowa i infrastrukturalna jest tak stabilna, że możemy naśmiewać się z Górnika i cieszyć się ich spadkiem? I naprawdę nie widzicie, że to będzie miało wpływ także na Ruch?
Rozumiem kwestie kibicowskie, ale w sytuacji zabrzan interesuje mnie tylko jak wpłynie to na Ruch. A trzeba jasno sobie powiedzieć, że wszyscy w regionie zastanowią się nie trzy razy, ale trzydzieści trzy, zanim wpakują jakiekolwiek pieniądze w ekstraklasę.
ok...wyciepołech to a terozki tyż ida otworzyć te piwo ;-)
mamoń pisze:Dajcie już spokój...
Weźcie pod uwagę sytuacje finansową Górnika i to jak wpompowano w nich środki i prywatne i publiczne. A teraz się okazuje, że wszystko to dało w efekcie 1 ligę. Trzeba być ślepym by nie zauważyć, że będzie to rzutowało na całą śląską politykę sponsoringową. Serio wydaje się Wam że nasza sytuacja finansowa i infrastrukturalna jest tak stabilna, że możemy naśmiewać się z Górnika i cieszyć się ich spadkiem? I naprawdę nie widzicie, że to będzie miało wpływ także na Ruch?
Rozumiem kwestie kibicowskie, ale w sytuacji zabrzan interesuje mnie tylko jak wpłynie to na Ruch. A trzeba jasno sobie powiedzieć, że wszyscy w regionie zastanowią się nie trzy razy, ale trzydzieści trzy, zanim wpakują jakiekolwiek pieniądze w ekstraklasę.
ok...wyciepołech to a terozki tyż ida otworzyć te piwo ;-)
Obyś mioł recht!Adam1983 pisze:Teros sponsorka powinna sie usmiechnac do Ruchu. To my reprezentujemy Górny Śląsk w elicie razem ze Gliwicami.
jo wiym tela ze nom ja wladze ligi przyznalitedeus63 pisze:Dzwonił kumpel ze oglądol wiadomosci na 3 katowickiej ,ze ponoc z tom naszą licencją to jeszcze nic pewnego i że zabole majom jeszcze szansa ? ogladoł ktoś wiadomosci ??
je*** kurwewskie szczewa gnijcie tam na wieczność.
pedro-sbl pisze:jo wiym tela ze nom ja wladze ligi przyznalitedeus63 pisze:Dzwonił kumpel ze oglądol wiadomosci na 3 katowickiej ,ze ponoc z tom naszą licencją to jeszcze nic pewnego i że zabole majom jeszcze szansa ? ogladoł ktoś wiadomosci ??
je*** kurwewskie szczewa gnijcie tam na wieczność.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], stasiu1971 i 48 gości