[33 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 22.04.16 18:00
- Lutz
- Kontakt:
Re: [33 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 22.04.16 18:0
Nareszcie szpil bez obgryzania pazurów.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak można nie mieć pretensji do grajków gdzie 3 gole to były indywidualne błędy w tym samobój? Jak można nie mieć pretensji skoro jedyny stary zawodnik to był dzisiaj w pierwszym składzie Surma a i tak najwięcej biegał więc jak mozesz zrzucać na wiek? Jak można nie mieć pretensji gdy w meczu zrobiliśmy jedną groźną akcję skończoną żenującym strzałem. Jak można za to nie mieć pretensji? Też liczyłem, że przegramy ale nie tak żenująco
-
- Kontakt:
Ciup, nie będzie pucharów
Młodzi i czarnoskórzy NIE MOGĄ strzelać karnych! To są moje obserwacje od lat!

Młodzi i czarnoskórzy NIE MOGĄ strzelać karnych! To są moje obserwacje od lat!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lubin dziś lepszy, Starzyński kreuje im gre, zobaczymy w następnym sezonie gdzie będą jak wypożyczenie się zakończy. Po dzisiejszej porażce nie ma już żadnych szans na podium i europejskie puchary, dlatego też mam nadzieję że nadejdzie czas ogrywania młodych w ostatnich 4 meczach gdy już nic nie mamy do stracenia.
-
- Kontakt:
Ale Zagłębie ma jakiś rezerwowychniebieski73 pisze:Meretz, myślisz że Zagłębie grało mniej meczy???
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
^^Widziałeś dzisiaj minuty Bargiela poszły na Lenartowskiego. Jakimś Małkowskim interesuje się Roma a na ławie siedzi Szyndrowski. Włodyka został całkowicie wyruchany i zero szans u Fornalika właściwie lepiej trzymać podgóra i Zienia.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2016, o 19:55 przez Bartorus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
ku*** jakim trzeba być geniuszem taktyki żeby zauważyć, że z Stepla egzekutor karnych jak z koziej dupy trąba? Jeszcze parę dni temu nasz Mourinho narzekol ze ta reforma ekstraklasy nie pozwala ogrywac mlodych graczy. Teraz może ogrywać i co? Psinco. Przida na mecz z Cracovia i zobocza zaś ten sam skład. Daremny futer.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Zagłębie do ogrania, dwie pierwsze bramki dla Lubina to zasługa Figo, trzecia to pech (ile jeszcze?!)... Karny, a nie powinna być czerwona kartka? Nic no, ja się będę upierał, że mimo że to był nasz słaby mecz to mieliśmy strasznego pecha.
In Siemian We Trust
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
^Ja nawet nie jestem przekonany czy bramkarz w ogóle Stępla zachaczył ale je*** to już
- rafraf32
- Kontakt:
oglądać się tego nie dało w II połowie ... Niech Waldek ogrywo zawodników , którzy będę w kadrze na sezon 16/17 .
Na nowy sezon potrzeba nom lewego i prawego obrońcy, środkowego obrońcy i 2 napastników.
Jo bych podziękowoł Zieniowi, Skuterowi, Efirowi, Lenartowskiemu,
Na nowy sezon potrzeba nom lewego i prawego obrońcy, środkowego obrońcy i 2 napastników.
Jo bych podziękowoł Zieniowi, Skuterowi, Efirowi, Lenartowskiemu,
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szybko sprowadzeni na ziemia, mozna gdybać co by było jakby Moneta strzelił, jakby Stępel wykorzystał karnego, ale szczerze to nawet na pół punktu w tym meczu nie zasłużyliśmy, ciężko przewidzieć jaka była nasza taktyka i nasz pomysł na ten mecz jst to kolejny mecz, gdzie wychodzimy na prowadzenie i praktycznie całkowicie się cofiemy, kaj do końca meczu jeszcze kilkadziesiąt minut.
Zmian nawet nie komentuja oczywiście dwóch pierwszych.
Wiadomo, że nie ma szans, by wykorzystać każdy karny i zawsze może się zdarzyć, ale u nos to % nie strzelenia jest taki jak u innych wykorzystania.
Zmian nawet nie komentuja oczywiście dwóch pierwszych.
Wiadomo, że nie ma szans, by wykorzystać każdy karny i zawsze może się zdarzyć, ale u nos to % nie strzelenia jest taki jak u innych wykorzystania.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2016, o 20:00 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Proponuję zamknąć oczy i porządnie się rozpędzić a ściana sama Cię znajdzie.meretz pisze: i nie można mieć wielkich pretensji do grajków. Pretensje można mieć do Stępińskiego, który zmarnował kolejnego elwra...
Za rękę proponuję wziąć kolegę, który kilka postów wcześniej winił Putnocky'ego za bramki.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
Bartorus pisze:Jak można nie mieć pretensji do grajków gdzie 3 gole to były indywidualne błędy w tym samobój? Jak można nie mieć pretensji skoro jedyny stary zawodnik to był dzisiaj w pierwszym składzie Surma a i tak najwięcej biegał więc jak mozesz zrzucać na wiek? Jak można nie mieć pretensji gdy w meczu zrobiliśmy jedną groźną akcję skończoną żenującym strzałem. Jak można za to nie mieć pretensji? Też liczyłem, że przegramy ale nie tak żenująco
Pretensji do Cichockiego czy Oleksego nie mom, bo są ku*** słabi i nie zanosi sie na to, by kiedykolwiek mieli doskoczyć poziomem nawet do takiego Grodzickiego...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie będzie żadnego ogrywania młodych na wielką skalę ci którzy myslą inaczej niech popatrzą jak WF wprowadza zawodników do kadry - robi to jak musi bo nie ma juz kim grac.Sprzedają Stępinskiego ,Mazka ,Lipskiego wtedy dostaną prawdziwą szansę a nie 5 minutowy ogon.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]