nas 11 i was tysiace...

jeden za wszystkich wszyscy za jednegomatik95 pisze:Jakie mamy alternatywy dla Marka.., jakies pomysly?
matik95 pisze:Jakie mamy alternatywy dla Marka.., jakies pomysly?
może spróbować jakiegoś młodego z drugiej drużyny? Jakoś ofensywnie na pewno lewym skrzydłem nie będziemy cisnąć, więc młody mógłby się skupić głównie na bronieniu. Powiem więcej: jak zagra Szyndrowski to go będą mijać na 5 metrach wszyscy zawodnicy Legii, a Giulherme, Kucharczyk czy Duda to pewnie i 2 metry by tylko potrzebowalimatik95 pisze:Jakie mamy alternatywy dla Marka.., jakies pomysly?
To poprawilo mi humormeretz pisze:matik95 pisze:Jakie mamy alternatywy dla Marka.., jakies pomysly?
Jakiś synek z dziesiony by sie nadoł
Bartorus pisze:Szyndrowski nie był głównym winowajcą przy golu. Asekurował strefę Koja, który zrobił se wycieczkę w rejon poza pole karne. Bywałem na meczach rezerw. Żmuda nie jest gotowy, nie ma umiejętności by go zastąpić. Jedyny wariant można rozważyć wsadzenie Koja na lewą a Cichockiego na środek ale to chyba jeszcze gorsze :v
prawdopodobnie nie bedzie go w kadrze meczowej. Jest cień szansy.. Najprędzej zagra dopiero w piątek ale i to nie do końca pewne. Pozdrawiammrokol08 pisze:Ostatnie zwycięstwo z Legią u siebie było 3 lata temu za Zielińskiego. Było by fajnie tak jak wtedy wygrać, byle jak ale wygrać. Wie ktoś coś co z Mazim zagra jutro?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Wilk i 36 gości