Zapowiedzi jak nie było tak nie ma...

Na pewno nie zagro, bo w piątek mo drugi mecz na reprezentacji. Ale jakby zadebiutowoł u siebie, w meczu z Legią...DZIES10NA pisze:Watpia żeby Bargiel wystapil w szpilu z Pogonia bo jest na kadrze i dzis grol 2x45 min szpil z Uzbekistanem ... jak Waldek go wciepnie to powoli tak jak z kozdym z modych np. Mazek tyz grol 10 min potym pol godziny i tak sie przebil ... oby z Bargielem podobnie było
pyRsk
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Mazek nie jedzie nawet do Szczecina. Powodem, kontuzja jakiej nabawił się w spotkaniu z Lechią. Na Legię też raczej będzie niezdolny do gry.ruchfans pisze:Trzeba ogrywać młodzież?
Mój skład
Puto
Konczkowski, Cichocki, Lenartowski, Koj
Mazek, Hanzel, Bargiel, Moneta
Lipski, Stępiński
Porażką będzie gra Zieńczukiem, Iwańskim czy Surmą (z całym szacunkiem dla Nich) skoro możemy myśleć już o następnym sezonie. Wpisałem Hanzela bo mam wrażenie jakby Waldek wiązał z nim większe nadzieje.
19aRtuR20 pisze: Apropo Surmy... Wg mie to on spuścił z tonu w tym roku. Jasne, dali to jest kluczowy piłkarz, nie do zastąpienia, ale mni wiyncy od 500. meczu w lidze jakoś coroz czesci mom do jego gry zastrzeżenia. Czy ino jo mom takie wrażenie?
Tak pewne. Jestem dość blisko z zawodnikiem. I od początku były małe szanse, ale dziś w w rozmowie powiedział, że na 90% nie jedzie do Szczecina a co dalej nie wiadomo. Noga boli przy każdym ruchu. trzeba podziękować PeszkinowiBartorus pisze:Z tą kontuzją Mazka to pewne? Sztab nieźle zamaskował to bo nigdzie info nie ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], heli, k0ciak, uszy i 44 gości