[29 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3.04.2016 18:00
- atleticomadryt
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3.04.2016 18:00
Dzisiejszych pilkarzy motywuja coraz wyzsze pensje, a atmosfera w szatni moze byc zgrana i kolezenska, ale dobre wyniki rzutuja na caloksztalt prawdziwego charakteru walecznej grupy profesjonalistow ktorzy wychodza na boisko jak na ring bokserski toczac piane na ustach.
Kazdy chce meskiej walki boiskowych gladiatorow, a czasem zastanawiamy sie co pilkarze maja w glowach, ze nie potrafia skoncentrowac sie na pelne dziewiecdziesat minut z hakiem uzyskujac korzystny wynik dla kibicow i siebie.
O to idzie cala gra walczyc, trenowac Ruch Chorzow musi panowac.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Kazdy chce meskiej walki boiskowych gladiatorow, a czasem zastanawiamy sie co pilkarze maja w glowach, ze nie potrafia skoncentrowac sie na pelne dziewiecdziesat minut z hakiem uzyskujac korzystny wynik dla kibicow i siebie.
O to idzie cala gra walczyc, trenowac Ruch Chorzow musi panowac.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Ja Ciebie kolego nie krytykuję i nie uważam,że wszystko jest pięknie. Po prostu nie zgadzam się z twierdzeniem,że winę za wszystko ponosi trener,zakopane pisze:Do kolegi Hornet i innych teraz mnie krytykujcie wiela i ile chcesz i chcecie zobaczymy już w sobotę jaki będzie wynik bo jak się znajdziemy w grupie spadkowej to czarno ten koniec sezonu widzę oby Ruch tam zremisował a nie daj boże i wygrał tego wam i sobie życzę ale jak przegrają to jeszcze na tym forum wspomnicie moje słowa nie raz a kilka razy do tej 37 kolejki jak przegrają na Lechi to się spodziewejcie jednego jak to to wszystko dupnie i nawet Fornalik nie pomoże Że na jednej porażce się to nie za kończy tylko kilku a puktów będzie do ostatniego miejsca minimalna różnica a jak nos będą czekali znowu derby na żabskich to już może wcale nie być tak różowo
po którym nieźle pojechałeś. Piłka to gra zespołowa i wiele trybików musi dobrze działać,żeby cała machina dobrze funkcjonowała. Czas na oceny
przyjdzie,póki co trzeba wierzyć w drużynę i trzymać kciuki do końca. Hej Ruchu nasz....

- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo pytom z ciekawosci a Ty jak nie mosz odpowiedzi to nie pisz chyba ze musisz postow nabicgerhat pisze:A po co Ci ta wiedza. Chcesz sie mobilizować razem z nimi, udzielać jakichś rad czy recenzować ?janusz pisze:A jo by chcioł wiedziec co sie dzieje w naszy szatni ? jak nasz King ich mobilizuje co z koncentracja ze tyla bramek tracymy w pierwszych minutach meczu i po przerwie
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To idź się Waldka spytać co się dzieje w szatni, my tam nie siedzimy. No chyba, że musisz postów nabić
In Siemian We Trust
- GibsonOberschlesien
- Kontakt:
Co do elwra to zdarzo sie najlepszym nie trefić 
Ibra dziś w dokladnie tyn som sposób zdupił co Lipski w niedziela
DLATEGO LIPA GOWA DO GÓRY
pyRsk chopy

Ibra dziś w dokladnie tyn som sposób zdupił co Lipski w niedziela

DLATEGO LIPA GOWA DO GÓRY
pyRsk chopy
-
- Kontakt:
ku*** za co ta kara komisji zamknieciq stadionu w zawieszeniu ?
ja pi***ole...
ja pi***ole...

-
- Kontakt:
a nacoś liczoł, że nos poklepiom po plecach ? piyrw sie myśli by potym niy być zdziwionym.viperR pisze:ku*** za co ta kara komisji zamknieciq stadionu w zawieszeniu ?
ja pi***ole...

-
- Kontakt:
rozumiem kare finansowa za niezabezpiecznie, ale zawarcie stadionu w zawieszeniu ? przeciez tam sie nic takiego nie dzialo, dwoch chlopow trocha poszumialo i taka kara ?marcyk pisze:a nacoś liczoł, że nos poklepiom po plecach ? piyrw sie myśli by potym niy być zdziwionym.viperR pisze:ku*** za co ta kara komisji zamknieciq stadionu w zawieszeniu ?
ja pi***ole...
ja my som Ruch..
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak sie akurat składa ,że byłem na tym meczu z córą na rodzinnym i jeśli mnie wzrok nie mylił bo jestem już trocha stary (44) to od strony średnicówki na sektor Wisły coś wlatywało i odlatywało i nie były to ino niebieskie stołki........viperR pisze:rozumiem kare finansowa za niezabezpiecznie, ale zawarcie stadionu w zawieszeniu ? przeciez tam sie nic takiego nie dzialo, dwoch chlopow trocha poszumialo i taka kara ?marcyk pisze:a nacoś liczoł, że nos poklepiom po plecach ? piyrw sie myśli by potym niy być zdziwionym.viperR pisze:ku*** za co ta kara komisji zamknieciq stadionu w zawieszeniu ?
ja pi***ole...
ja my som Ruch..

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
ja rozumiem, i się zgadzam że powinno być zabezpieczone lepiej dlatego kara finansowa jest zrozumiała (50 tys to dotkliwa kara), raczej dziwi mnie kara za to ze cos poleciało z przysłowiowej ulicy, czyli z poza stadionu.. o ile dobrze pamiętam jak TSW na spadochronach spuściła race zza stadionu to nie przypominam sobie żeby Komisja Ligi zawarła stadion w zawieszeniu..
ale może jestem w błędzie..
o to mi chodzi...
ale może jestem w błędzie..
o to mi chodzi...
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
komisja do***ała sie do nieprawidłoweego zabezpieczenia sektora Gości ,tak mniemam .Mniejsza już o to czy ktoś na***erdalał w Wisłę kamieniami z trybun czy zza płotu,trzeba było zabezpieczyć sektor od tyłu i nie było by problemu;swoją drogą to mimo wszystko wiocha jak ch... na***rdalać kamieniami zza płotu.
Sorry za słownictwo ale chyba dosadniej nie da sie tego opisać ......
.Wiadomo,że nie jesteśmy pupilami PZPN-u i ryszawego więc jak stworzyła sie okazja żeby do***ać Smagorowi za głosowanie przeciw pomysłom Bońka to nom dojebali i tyla.........
Dajmy już spokój bo jutro najważniejszy dla Ruchu mecz w sezonie i na nim się skupmy....................
Sorry za słownictwo ale chyba dosadniej nie da sie tego opisać ......

Dajmy już spokój bo jutro najważniejszy dla Ruchu mecz w sezonie i na nim się skupmy....................
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Osobną kwestią jest ocena bajzlu z rozgrywkami, osobną zachowanie naszych piłkarzy w końcówce (czekali zadowolenie na gwizdek, jak GZ kiedyś), a osobną ocena meczu.
A ta jest katastrofalna.
Wybory personalne - złe
Forma zawodników - zła
Taktyka - zła
Ambicja - taka sobie
Sorry, ale dla mnie taki Efir, to ... nie było go na boisku!
A ta jest katastrofalna.
Wybory personalne - złe
Forma zawodników - zła
Taktyka - zła
Ambicja - taka sobie
Sorry, ale dla mnie taki Efir, to ... nie było go na boisku!