Dzialania Moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#1 Post autor: Viro » 28 lut 2005, o 00:09

krowa -ostrzezenie - glupie wpisy , podejrzenie , ze jest Gieksiarzem :lol: , prowokacyjne wpisy, Ruch Chorzow z malej litery i zle napisane Oberschlesien :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#2 Post autor: Lutz » 28 lut 2005, o 00:57

mac - zbanowany bez ostrzeżeń :!: :!: - wulgarny i obraźliwy post skierowany pod adresem Ruchu. Post usunięty :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#3 Post autor: Patton » 1 mar 2005, o 20:25

Krowa - 2 zolta :!: :twisted: Za 3 razem BAN!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#4 Post autor: radzion » 6 mar 2005, o 16:17

Modelius1 - zolto kartka za obrazanie w tamecie o przelozeniu szpilu

no i jak jzu tak bardza chca to

radzion - zolta kartka, z tymze neistety nie moga sie jej som dac, bo wyskakuje mi ze nie mozna tej operacji zrobic na adminie,no trudno,ale kartka zech sie dol,Bueheheh,

no i z tematu wyjebalem wszystkie posty nie zwiazane z teamtem!min swoje!zedytowalem tez reszte wpisow

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#5 Post autor: Lutz » 12 mar 2005, o 23:38

Post z linkiem od Pansensuppe zostoł usuniynty z podforum "a po meczu..." w temacie "śmieszne linki i linki z grami". Ani niy było to śmiyszne , ani ciekawe , kupa krwi i martwy zwierzok.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#6 Post autor: Lutz » 24 mar 2005, o 08:46

BYDA CHCIOŁ TO SIE SAM BYDA WIELKIMI LITERAMI PISOŁ AŻ MI SIE NIY ZNUDZI
JESZCZE MI INO POWIYDZ KAJŚ SIE TO ROBI ZEBY małymi pisać
A tak żeby sie nie wadzić , bo mom dzisiej dobry humorek , takie malutkie ostrzeżenie- figaro- zoboczymy komu sie pryndzy znudzi :lol: :lol: :lol: :lol: pzdR

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#7 Post autor: Lutz » 25 mar 2005, o 21:48

matiq - drugie ostrzeżenie za całokształt.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#8 Post autor: Lutz » 31 mar 2005, o 15:16

Wto doł snufgowi - czy jak u tam te kartki :lol: :?: Niy mom nic przeciw ino chca wiedzieć . Przyznać sie cenzorzy :D :D

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#9 Post autor: radzion » 31 mar 2005, o 22:30

jo dol:!!!!!!!!!!a czemu?bo wkurwily mnie posty o faszystach i niemcach!!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#10 Post autor: Lutz » 1 kwie 2005, o 13:00

barbapapa - żółto za niy smaczne żarty.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#11 Post autor: radzion » 7 kwie 2005, o 09:50

usunalem temat Radykalna propozycja!!!

wiem do czego ten temat by doprowadzil,a teraz to nie czas na takie tematy, i od razu tez zaznacam ze jesli beda kolejne wpisy typuty kumaty niekumaty od razu bede je kasowac albo edytowac, niezaleznie z czyjej strony beda one pisane!a jesli ktos bedzie
"za czesto" takie wpisy robic to beda tez ostzrezenia!
mam juz dosyc tych waszych durnych gadek!zarowno z jednej i drugiej strony!basta

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#12 Post autor: radzion » 7 kwie 2005, o 23:23

Ch!! --- ostrzezenie, zapowiadalem i bede sie tego trzymac!!prosza cie! skoncz!!bo kolejny taki wpis zakonczy sie banem!o co chodzi? o to ze kazdego wyzywasz, nie potrafisz napisac ani jednego postu bez slowa "ku***" albo "pi***olony" ,"ch***" itp!!! nie potrafisz nawet jak ty to napisales wpisac sie na poziomie w temacie o Papiezu!!moze i mosz racja w tym co piszesz!bo kozdy moze miec swoje zdanie!ty tez!niezaleznei od tego jakie jest!!!ale to jest juz poleku zalosne!!bo nie wiem jak mozna okreslic kogos ktory w temacie o Papiezu pisze" za***ac zaboli"!!!rozumia ze chcesz wypowiedziec swoje zdanie, rozumia to ze niekotrzy jezdza na PF i sie bronicie ale jesli nie potrafisz tego zrobic w normalny , w miare kulturalny sposob , podkresla w MIARE!!!to nie zrobisz tego wogole!dlatego daje ci ostzrezenie i nie bede sie pieprzyc z tym czy dac bana za kolejne takie wpisy!zreszta to dotyczy reszty tak samo, o czym nizej w moim poscie!!
aha i jeszce jedno ci zacytuja i sie do tego odniesa, moga?pozwolisz mi?
CH pisze:wkurwiaja juz mnie te wasze posty
ch*** MACIE DO GADKI I WASZE STADIONY TO TE INTERNETOWE SERWERY A WASZA WALKA TO NABIJANIE POSTOW W TYM TEMACIE NA ZYWO NIC Z TEGO NIEWYNIKA
no wiec po 1!skoro cie te posty denerwuja, lagodnie mowiac jak zes to napisol,to ich nie czytej i z laski swojej nie musisz wlazic na forum i tego czytac!nie mosz przeciez obowiazku!nikt ci nie karze i chyba za to nie placi co?
2. nie wiem, ale z tego co wiem to ty tyz chyba nie mosz za duzo do godki w decydowaniu o najwazniejszych sprawach!zreszta np tak samo jo!ale widzisz, roznica miedzy nami jest tako ze jo sie nie napinom i nie udaja na forum przed innymi kogos kim nie jestem!jo ci moga powiedziec kto najbardziej i najwiecej mo do powiedzenia w tych sprawach!ale po co!ty to dobzre som wiesz!wiec tym bardziej nie moga zrozumiec twojej postawy!

sumujac!!
jestem po czesci tego samego zdania co ty!ze moim zdaniem niestety ale wczorajsza msza nie bydzie dobrym prognostykiem!i ze niestety za duzo sie nie zmini w tym!obym sie mylil!
przyznom ze tez mi sie nie podobo najezdzanie na PF,bo som zech sie nie roz jzu przekonol jak sa potzrebni kiedy to ratowali du9sko normalnym kibicom!nie podobo mi sie to,dlatego bede rowneiz dawal ostzrezenia tym osobom ktore beda to robic nagminnie i w sposob ze tak powiem malo kulturalny!ale nie bede tolerowol takich wpisow jak twoje!bo niestety jestes jedyna osoba na tym forum ktora w taki sposob sie wypowiado o wielu tysiacach innych kibicow!dlatego prosza cie, przeczytej sie to co czech ci tu nakryklol!przemysl sie to ,wez kropelki (Nervosol K polecom)naprowdy dobre(wiem, bo przyznom sie zech musiol czasem sei wziasc,) i nie nerwuj sie tyla ino wez sie na wstrzymanie!i olej to wszystko!!!
pozdrawiam mimo to!

aha i jednoczesnei daje tez slowne ostrzezenie reszcie!i tym ktorzy ze tak powiem najezdzaja na PF i tym ktorzy ich bronia,!!jesli chcecie wyrazic swoje zdanie to piszcie,ale jesli bede widzial ze ktos po kims jedzie juz przeginajac paly to poleca bany!to tak zeby nie bylo ze zech sie uwziol na Ch,bo tak nie jest!tylko ze on jako jedyny juz naprawde przesadza!bo jo nie widza 2 takiej osoby na tym forum!no chyba ze kogos pominalem!jesli tak to piszcie kogo?!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#13 Post autor: radzion » 8 kwie 2005, o 14:15

Minimus - ostrzezenie - za post w temacie o pojednaniu!!

ni chcialem walic kolejnego psotu, ale minimus ostzregam ostatni raz-pozneij juz bedzie ban!!skasowalem twoj post, bo raz,ze to nie temat w ktorym zwykli uzytkownicy sie wpisuja a 2 ze zostawiajac go powinienen dac 3 ostatnie ostzrezenie
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2005, o 19:15 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#14 Post autor: radzion » 8 kwie 2005, o 17:19

Zamknalem dzis forum "Niech spoczywa", zrobilem to gdyz uznalem ze wszystko w temacie zostalo juz napisane, zrobilem to rowniez na prosbe wielu uzytkownikow!!

narazie podforum jest jeszcze dostepne zeby poczytac posty,jednakze zadnego nowego postu juz w nim nie bedzie

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#15 Post autor: L_M » 21 kwie 2005, o 15:43

batory - upomnienie za glupia, zalosna prowokacje (temat o nowym papiezu)

Zablokowany