Ha ha ha ! MistrzDuszello pisze:Optyczno napewno jak człowiek z nadwagą wlozł o nazwisku korzym. Trzeba być skończonym idiotą żeby po porażce takie farmazony ciś.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Ha ha ha ! MistrzDuszello pisze:Optyczno napewno jak człowiek z nadwagą wlozł o nazwisku korzym. Trzeba być skończonym idiotą żeby po porażce takie farmazony ciś.
Lukas89 pisze:
Gdyby to nie był Fornalik to bym napisał, że może chciał ich upokorzyć. Chciał zrobić coś podobnego to tego, co kiedyś zrobił Piech po strzelonej bramce u nich.
No, ale to chyba nie podobne do Fornalika...![]()
ja teżMirek pisze:fajerwerki trzimiom na sylwestra
haha a jo teroz patrza na powtórka
Nic dodać nic ująćadamo_R pisze:Te pokłony Waldka, to nic innego jak : Zobaczcie, przyszliście na mecz z Wielkim Ruchem i dostaliście wjebane. Teraz idzcie plakać po kątach bo lecicie do 1 ligi ścierwa![]()
Jak był na dorobku to ich trenowoł...może dlatego...mo klasa i tyla!!! bRAwowiesiek1 pisze:Pewnie brawo mu bili.Raz, ze zasluguje bo jest najlepszym trenerem w Polsce a dwa dlatego, ze pewnie chcieli upokorzyc Ojrzynskiego.Zreszta nie od dzis wiadomo, ze Fornalik mimo, ze jest Niebieski to uczulenia na Gornik nie ma.Taki swoisty paradoks
Ozor pisze:Pozdro do tego goscia z orkiestry co kibicowoł ponoc Ruchowi !
On sie szczewom uklonil czy naszym pilkarzom?cisiu pisze:A powiedzcie mi czemu WF ukłonił się szczewom ma koniec?? Czy mu coś zaśpiewali???
Lekkie pokłony do 3 trybun. Przesłanie jest wyżej napisane. Tak samo się zachował po 1:2 na rus arenie. Podobnie z klaskaniem. Nie szukajcie dziury w całym. Przesłanie było dla mnie jednoznacznie. Brawo dla was, przyszliście na Ruch , i Ruch wam pr***ebał 1 lige. Proste jak jebanie.staRvin pisze:On sie szczewom uklonil czy naszym pilkarzom?cisiu pisze:A powiedzcie mi czemu WF ukłonił się szczewom ma koniec?? Czy mu coś zaśpiewali???
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, 19Ruch20R, Google Adsense [Bot], pepson19R20, Rickenn10, stasiu1971 i 79 gości