[20 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 11.12.15 20:30
- SODA
Re: [20 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 11.12.15 20:30
już pisałem szpil bez emocji gańba jak ciul ..jo by tych piłkarzy wzioł na gruba na jedna szychta po ciorać ich po chodnikach i ścianie to może do cenili by co mają a ty ..elfer za dużo niy pi***ol bo ponoć jakiś tam diennikarzyną jesteś a nic dobrego dla Ruchu nie robisz 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
no skoro tak naskakuje to mógł dać dobry przykład i po 30.minucie stworzyć nowy młyn tych nie-oburzonychElmer pisze:Protest można wyrazić w inny sposób, bo to co było dzisiaj było najgorszym z możliwym: na złość babci odmrożę sobie uszy.SK1920R pisze:a Ty co pokazałeś ?ewald pisze:Popisali się też kibice, którzy zamiast wspierać drużynę bawili się w jakieś durne protesty. Brawo, pokazaliście, że Ruch to Wy.
trza było iść do młyna i zdzierać gardło, a nie teraz na innych naskakiwać
każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii
czy kibic to jakiś tępy statysta, który ma posłusznie kibicować, mimo że jego zdanie jest ignorowane ?
Jak miał pójść do młyna, jak młyna dzisiaj nie było?, tzn. był przez chwilę
może jeszcze z siedmiu by dołączyło
a jaka forma protestu byłaby dobra ?
nie przyjść w ogóle, przyjść i dymić pod stadionem, czy odwrócić się plecami do szpilplacu i prowadzić doping ?
-
- Kontakt:
Na pewno najgorszy dla piłkarzy i Januszy czy pikników był brak dopingu. Graliśmy u siebie, a tak jakby na wyjeździe. Czułem się jak w 1994 jak bodajże w niedzielę o 11 graliśmy z Olimpią Poznań i do przerwy było 0:3 i skończyło się 1:4. To wtedy też był ostatni mecz w roku na Ruchu, ale było zimniej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SODA
na następnym szpilu u nos mosz zaklepane miejsce za młynowego obok Bogasa
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a mnie sie wydaje ze macie gdzies Cicha wazna ekipa wyjazdowa co o nas gorole mysla was nie obchodzi ile nas jest i co sie dzieje na Cichej
-
- Kontakt:
Mecz posypany po kartce i zejsciu Iwanskiego. Ale niy rozumia jednego. Murawa mokro a my niy momy zodnego strzalu z dystansu. Tak samo z autami. Momy aut w okolicach 16 metra i wszystkie druzynt ciepia je w pole karne jak rogi a nasi ciepia na 2-3 metry i klepia w 4-5 chopa plus obroncy na koncku 8x8m.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do 46 minuty też mecz w naszym wykonaniu nie był porywający, ale po tej sytuacji mecz jakby się zakończył. Strata gola, zawodnika, kontry po naszych ułomnych próbach wyjścia do przodu i po meczu. Jo już po jakimś meczu w tym sezonie pisoł, że nie ma to jak praktycz nie nie grając z przodu tracić bale po kontrach.
A to co pisze Marek, no niestety tak wyglądo często nasza gra, czyli cisnemy się tam kaj jest już i tak najciaśniej, a potem nie ma komu wciepnąć czy przerzucić na drugo strona. To nie ino w tym meczu tak jest.
Protest protestem, ale szczerze to będąc na szpilu do teraz nie wiem przeciwko czemu ten protest był i jakie były jego przesłanie. Pierw myślołech, że może Jagi nie wpuścili w całości, albo wolno ich wpuszczali i ok, Jaga też się z nami solidaryzowała u siebie, ale najwyraźniej nie.
O meczu zapomnieć wygrać w Niecieczy i tyla.
A to co pisze Marek, no niestety tak wyglądo często nasza gra, czyli cisnemy się tam kaj jest już i tak najciaśniej, a potem nie ma komu wciepnąć czy przerzucić na drugo strona. To nie ino w tym meczu tak jest.
Protest protestem, ale szczerze to będąc na szpilu do teraz nie wiem przeciwko czemu ten protest był i jakie były jego przesłanie. Pierw myślołech, że może Jagi nie wpuścili w całości, albo wolno ich wpuszczali i ok, Jaga też się z nami solidaryzowała u siebie, ale najwyraźniej nie.
O meczu zapomnieć wygrać w Niecieczy i tyla.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Swoją drogą to przewrotne nazywać "kumatymi" akurat tych najmniej kumatych. Prawie tak jak tępym statystom przypisywać kierowanie się własną wolą. Rozumiem, że to ich własna wola kazała im w jednej chwili opuścić sektor. Dobre!SK1920R pisze:a Ty co pokazałeś ?ewald pisze:Popisali się też kibice, którzy zamiast wspierać drużynę bawili się w jakieś durne protesty. Brawo, pokazaliście, że Ruch to Wy.
czy kibic to jakiś tępy statysta, który ma posłusznie kibicować, mimo że jego zdanie jest ignorowane ?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Niestety,ale nasza taktyka defensywno z liczeniem, że coś ustrzeli Stępiński sprawdzo sie roz na pora meczy. Oczywiście King widzi na co dzień piłkarzy na treningach, ale na litość bosko nie wierza że ktoś może być słabszy od Oleksego, drugo sprawa przegrywomy 3-0 a Waldek wpuszczo w 88 min. Podgórskiego, nie wiem czemu mo służyć tak późno zmiana, może sie nie znom, ale szło go było wpuścić na 30-20 min., niech sie ogrywo, za pół roku chopowi sie kończy kontrakt i albo przedłużomy albo do widzenia.
-
- Kontakt:
Już to pisałem, Fornalik to świetny trener, wychowawca, integrator. Ale każdy ma wady. I jego wadą jest słaba reakcja na wydarzenia boiskowe. Znana Efir za Stępińskiego nic nie dała. Ani nie była sygnałem do ataku ani decyzją o obronie przed kompromitacją. Wejście Podgórskiego - bez komentarza.
Gdzie jest Koj? Dlaczego musi grać Oleksy? Zaryzykuję twierdzenie, że poprawa wyników Ruchu w drugiej połowie rundy wzięła się z kontuzji Oleksego i konieczności przebudowania obrony.
Gdzie jest Koj? Dlaczego musi grać Oleksy? Zaryzykuję twierdzenie, że poprawa wyników Ruchu w drugiej połowie rundy wzięła się z kontuzji Oleksego i konieczności przebudowania obrony.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaroz po przegranyj ze Szczakowiankom jak my lecieli do drugiyj ligi i pamiyntnym szpilu z ełksom mój nojsmutniyjszy szpil na Cichyj.
ZAWSZE NIYBIESKI
-
- Kontakt:
po prostu niech nikt do nikogo nie ma pretensjiWitek46 pisze:Swoją drogą to przewrotne nazywać "kumatymi" akurat tych najmniej kumatych. Prawie tak jak tępym statystom przypisywać kierowanie się własną wolą. Rozumiem, że to ich własna wola kazała im w jednej chwili opuścić sektor. Dobre!SK1920R pisze:a Ty co pokazałeś ?ewald pisze:Popisali się też kibice, którzy zamiast wspierać drużynę bawili się w jakieś durne protesty. Brawo, pokazaliście, że Ruch to Wy.
to tak jakby pikników z prostej besztać, że wyszli po trzeciej bramce, albo do ludzi z rodzinnego że przyszli bez bajtli, bo że niby zimno i późno
jak są race to jedni bluzgają na ultrasów, a inni cieszą się i robią fotki jaka to fajna oprawa - nigdy nie dogodzisz wszystkim
wczoraj nie tylko młyn (czyli głównie młodzież) ale też dziesiona (czyli starszyzna) nie prowadzili dopingu
-
- Kontakt:
protest zrobiony w slusznej sprawie, na szczescie nie zalezy to od niektorych wylewajacych tu swoje zale 

UN'08
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zresztą każdy ma swój rozum... ja tam dupy z sektora nie ruszyłem, tylko dopingu szkoda, ale samemu to sobie w nosie podłubać można.
Ale nie jestem kumaty, nie jestem wartościowym kibicem, kij mi w oko.
Ale nie jestem kumaty, nie jestem wartościowym kibicem, kij mi w oko.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co tu pisać. Dla nas szpil skończył się po czerwonej kartce Putno i rzucie karnym. Potem kompletny brak pomysłu na to jak zagrać, a Jagiellonia spokojnie nas wypunktowała. 0-4. No nie wyglądało to dobrze..Macie racje-WF ma tę wadę, że najzwyczajniej w świecie nie za bardzo potrafi reagować na wydarzenia boiskowe. No i te zmiany-Podgórski za Zienia w 88 minucie
. To jest do poprawy u Kinga.... Byle się odkuć z Niecieczą.
Cichocki słabiutko. Na razie mnie kompletnie nie przekonuje.

Cichocki słabiutko. Na razie mnie kompletnie nie przekonuje.