Punkt jest punkt i jeśli dołożymy do tego komplet oczek z Jagiellonią to będzie OK.
Miliony za lewego obrońce w zimę!

Chyba nie oglądałeś meczu na żywo. Lipa w okolicach 80 minuty miał siły, żeby wracać spritnem kilkadziesiąt metrów po stratach. Prawie zawsze wracał on, często wyreczając skrzydłowych, którzy zostawalki w okolicach połowy boiska.Rafał19R20 pisze:nie rozumie co masz do Lipskiego?... Nie wystarczył Ci mecz z Piastem gdzie Jego brak był aż nad to widoczny?..Witek46 pisze:Wystawienie w pierwszym składzie Podgórskiego i Oleksego kosztowało nas dwa punkty. Oj nie udał się Fornalikowi ten eksperyment. Co prawda cały mecz mieliśmy przewagę, bo po prostu mamy dużo lepszy zespół ale sytuacje zaczęliśmy stwarzać dopiero po wejściu Zieńczuka. Dlaczego na ławce usiadł dobrze grający Koj, to chciałbym od trenera usłyszeć.
I jeszcze jedno - dla Lipskiego ten sezon trwa już zbyt długo. Oby na wiosnę zbudował formę, bo jest nam potrzebny.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Moim zdaniem lepszy z grajków wczoraj i w ogóle w Naszej drużynie. Gra na stałym poziomie od początku sezonu w przeciwieństwie do Jego poprzednika Starzyńskiego nie ma takich spadków formy.
HKSADIK pisze:
on liczy na miliony za Skutera i Oleksegomeretz pisze:HKSADIK pisze:
w naszyj sytuacji, - ino z wolnego kontraktu
tym ze nie mają nic do stracenia ?Kibic1983 pisze:A czym Jaga moze zagrozic ?niebieskifanatyk pisze:Bardziej stracone dwa punkty niz zyskany jeden, oby z Jaga byly 3
Ten dołek to już jest prawie calutka rundę i jakoś nie widzę żeby coś eis zmieniło na wiosnę jak dla mnie to jest spadek razem z WKSBiszkopt pisze:Pomysł na podbicie frekwencji na meczach u siebie? Powiedzieć Januszom, że jest zakaz i nie można przyjść na cichą, komplet gwarantowany.
Dziwi własnie brak Koja w podstawie bo grał bardzo dobrze, chyba, że było to podyktowane tym, że Korona gra z kontry a Oleksy chyba jest szybszy od Koja, nie wiem.
Jaga jest w dołku, trzeba ją wypunktować.
akurat z Koroną Koj zagrał słabiej niż Oleksy wczoraj w BielskuBiszkopt pisze:
Dziwi własnie brak Koja w podstawie bo grał bardzo dobrze, chyba, że było to podyktowane tym, że Korona gra z kontry a Oleksy chyba jest szybszy od Koja, nie wiem.
dojdzie do tego, ze na wyjazdy jeździć będzie POŁOWA tego co na Cichej. WSTYD mości Chorzowianie i Świętochłowiczanie!Biszkopt pisze:Pomysł na podbicie frekwencji na meczach u siebie? Powiedzieć Januszom, że jest zakaz i nie można przyjść na cichą, komplet gwarantowany.
bedziiesz kazac sloncu rowno swiecicHarpo pisze:Dobry mecz, brakowało trochę strzałów. PDB "siadło" na nans przez jakieś 10 min po naszym karnym. Oni jeszcze nie wygrali na nowym stadionie więc BARDZO chcieli...
"Ten 1 pkt to porażka" - jak słyszę takie pi...lenie to mnie krew zalewa. Ochłońcie, halo - pobudka!
PS. Ekstraklasa ma pewne normy i wysokie wymagania: stadion, oświetlenie, ilość miejsc pod dachem i siedzących, a ja się nieśmiało pytam: A CO K... Z MURAWĄ ?!?! Przecież ten syf, to klepisko w Bielsku to kryminał! Nie ma na to siły w Ektraklapie??
Może i zgoda ino, że jak zagro Oleksy to wiadomo, bo on po prostu we wszystkich meczach powyżej pewnego poziomu nie poradzi grać i nawet strzelenie gola szczewom (za co wielkie brawa) go nie ratuje, tak jak nie uratowało Stawarczyka. Natomiast Koj w swojej krótkiej karierze miał już kilka bardzo dobrych meczy. Oczywiście pytanie co lepsze, "chujowo", ale jednakowo (oczywiście z przesadą napisane) czy jednak niestabilność i niepewność jaki mecz się akurat trafi. Na to pytanie oczywiście odpowiada trener, a nie my tu na forum.gerhat pisze:akurat z Koroną Koj zagrał słabiej niż Oleksy wczoraj w BielskuBiszkopt pisze:
Legia, Wisła, Lubin i inni z WIĘKSZYM zadaszeniem mają idealny stan boiska.viperR pisze: bedziiesz kazac sloncu rowno swiecic? Ekstraklapa to nie Bundesliga ze sie trawe na swietla....
czyli tam kaj je miyjsce podpizdziaHarpo pisze:Legia, Wisła, Lubin i inni z WIĘKSZYM zadaszeniem mają idealny stan boiska.viperR pisze: bedziiesz kazac sloncu rowno swiecic? Ekstraklapa to nie Bundesliga ze sie trawe na swietla....
Na błocie to można w III lidze grać.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19HKS20, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Krzymp i 41 gości