[19 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 5.12.15 18:00
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [19 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 5.12.15 18:00
nie widziałem pierwszej połowy ale druga ze wskazaniem na nas ale remis sprawiedliwy bo gdyby Konczi nie wybił wślizgiem pewnie mody z Podbeskidzia by trafił do pustaka.punkt na wyjeździe to zawsze punkt choć z perspektywy dwumeczu mamy dwóch rannych (stracone po 2 punkty).Trzeba będzie odrobić z Jagą.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Takie osłabione te podbeskidzie a taki solidny mecz
-
- Kontakt:
Dlatego nienawidze Podbeskidzia. Taki klub powinien zniknac z mapy ekstraklasy. W calej swojej historii nie zagrali dobrego pod wzgledem pilkarskim meczu a caly czas punktuja.
Co do meczu glupi karny i postawiony mur zrobil z meczu tragedie. Nic nam dzisiaj ( mimo ogromnych checi ) nie wychodzilo.
Jesli chodzi o zawodnikow to moim zdaniem Oleksy kolejny raz udowodnil ze nie jest pilkarzem tylko DEBILEM. Dlaczego ? Ile razy widze te jego bezmyslne wybicie pilki byle do przodu lub wybijanie pilki w aut gdzie mozemy utrzymac pilke krew mnie zalewa. ( Leandro z Lecznej lub Sylwestrzak z Korony byliby zbawieniem ) Podgorski slaby ale z potencjalem
Osobno chce wymienic Stepinskiego. Niesamowita pewnosc siebie podczas rzutu karnego i za to CHWALA. Niestety to co zrobil po bramce 1na1 gdzie wystarczylo podac do Lipskiego a ten strzelilby na 2-1 to juz byl kryminal
Punktujemy tak samo jak w 1szej rundzie teraz 2 zwyciestwa i bedzie super
Co do meczu glupi karny i postawiony mur zrobil z meczu tragedie. Nic nam dzisiaj ( mimo ogromnych checi ) nie wychodzilo.
Jesli chodzi o zawodnikow to moim zdaniem Oleksy kolejny raz udowodnil ze nie jest pilkarzem tylko DEBILEM. Dlaczego ? Ile razy widze te jego bezmyslne wybicie pilki byle do przodu lub wybijanie pilki w aut gdzie mozemy utrzymac pilke krew mnie zalewa. ( Leandro z Lecznej lub Sylwestrzak z Korony byliby zbawieniem ) Podgorski slaby ale z potencjalem
Osobno chce wymienic Stepinskiego. Niesamowita pewnosc siebie podczas rzutu karnego i za to CHWALA. Niestety to co zrobil po bramce 1na1 gdzie wystarczylo podac do Lipskiego a ten strzelilby na 2-1 to juz byl kryminal
Punktujemy tak samo jak w 1szej rundzie teraz 2 zwyciestwa i bedzie super
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla mnie ten mecz to jedna kopanina, tyle razy ile nam bala odskakiwała, czy kajś zaplątała i zostawała w nogach dawno nie było, murawa nie pomagała w naszej grze. Z Koroną Iwański i Konczkowski najlepsi dziś moim zdaniem jedni ze słabszych. Cały nasz zespół.
Rąbanka ten mecz.
Remis na wyjeździe ok.
Rąbanka ten mecz.
Remis na wyjeździe ok.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
U Stępla, Mazka czy Lipskiego (ale jego w mniejszym stopniu) widać niedociągnięcia, albo sobie za daleko wypuszczą, albo źle przyjmą, za mocno podają etc. To są detale, ale przez takie pierdółki traci się szanse na pozycje strzeleckie.
-
Patryk Lipski to jeszcze wagon rolad musi zjeść coby masy mięśniowej nabrać.Technicznie dobry szpiler,ale odbijoł sie od obrońców podbeskidzia jak od ściany.Szpil słaby punkt to max co my mogli wyciagnąć z taką grą
- SODA
a ja powiem że Ruch mi się podobał ,walczyli ,mieli piłkę w posiadaniu ..trocha szkoda wślizgu Kończi ale mogę powiedzieć że jestem dumny z postawy naszych zawodników ..zważywszy jakim dysponuje trener budżetem ..szacun jak ciul
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Patrzac na powtorki nie wydaje sie wom, że Konczkowski kopnął nojprzód bal? Karny słuszny albo nie bardzo?
-
raczej słuszny. Ale dać ograć sie Kowalskiemu, to jak dostać wp***dol od Najmana, - nie wypada.
-
recht. A my Kowalskiego zowdy jeba*i że niy umiy kiwać i zrobić przewagi w sytuacji 1 na 1meretz pisze:raczej słuszny. Ale dać ograć sie Kowalskiemu, to jak dostać wp***dol od Najmana, - nie wypada.
-
- Kontakt:
Bardziej stracone dwa punkty niz zyskany jeden, oby z Jaga byly 3
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- SODA
udupiło sie Kowalskiemu jak kurze ziorko ..powtarzam dobry punkt przynajmniej dla mnie 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mnie ten mecz w wykonaniu Ruchu bardzo się podobał cały mecz pod grą i kontrolą prawie 600 podan brakło tylko zwycieskiej bramki.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mogloby te podbeskidzie zrobic w koncu wszystkim uprzejmosc i zleciec z ligi. Drugigo tak wkurzającego klubu nie ma. Bez pilkarzy, bez kibicow, za to z kasa, stadionem i zawsze jakos uciułanymi punktami. O 2:2 ktore kosztowało nos 15 * nie wspominom.
-
- Kontakt:
A mie sie zdowalo ze czubkiem szczewika trefil bal i wybiol go do przodku