dziś najlepszy Grodek i Iwan(Raul22 pisze:ja tam karnego nie widziałem, badzmy powazni.
Wiem ze niektorym to nie przejdzie przez klawiature, wiec ja to napisze. Bardzo dobry mecz Grodzickiego i ogolnie cała druzyna w obronie niezle zagrala. Jesli chodzi o konstruowanie akcji i atakowanie to przemilcze.
Trafił Glowcki w bala? Ano nie trafił. Wjechał w nogi, czy nie?Raul22 pisze:ja tam karnego nie widziałem, badzmy powazni.
Wiem ze niektorym to nie przejdzie przez klawiature, wiec ja to napisze. Bardzo dobry mecz Grodzickiego i ogolnie cała druzyna w obronie niezle zagrala. Jesli chodzi o konstruowanie akcji i atakowanie to przemilcze.
Dokładnie tak:)Scypion pisze:Po wypiciu paru piw i wyciszeniu komentatorów zdarzyło mi się w drugiej połowie przysypiać... stąd pytanie - czy naprawie Fornalik przeprowadził 1 zmianę wpuszczając Podgórskiego za poobijanego Mazka w 94 minucie?
Teraz wyobroź sobie ta sytuacja tak - leci taki np. Boguski i tak samo interweniuje Grodzicki albo dajmy na to Koj (wiem ze nie grol, ale chodzi mi raczej o gracza zblizonego postura do Glowackiego). Elwer abo nie? Jakby zareagowoł Kaziu z tym drugim durniem?Raul22 pisze:ja tam karnego nie widziałem, badzmy powazni.
nie wiem jakby zareagowali, ja mowie o swojej opinii, nie sugeruje sie ich ocenami tej sytuacji. Dla mnie tam karnego nie bylo.Scypion pisze:Teraz wyobroź sobie ta sytuacja tak - leci taki np. Boguski i tak samo interweniuje Grodzicki albo dajmy na to Koj (wiem ze nie grol, ale chodzi mi raczej o gracza zblizonego postura do Glowackiego). Elwer abo nie? Jakby zareagowoł Kaziu z tym drugim durniem?Raul22 pisze:ja tam karnego nie widziałem, badzmy powazni.
Sędzia nie dyktuje karnegoScypion pisze: Teraz wyobroź sobie ta sytuacja tak - leci taki np. Boguski i tak samo interweniuje Grodzicki albo dajmy na to Koj (wiem ze nie grol, ale chodzi mi raczej o gracza zblizonego postura do Glowackiego). Elwer abo nie? Jakby zareagowoł Kaziu z tym drugim durniem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Mavo1920 i 72 gości