Z drugiej strony skad mogli wiedzieć, że Mariusz tak dobrze wejdzie w sezon? Tak naprawdę to niewiele na to wskazywało. Na jesień sezonu 2014/2015 w drugiej drużynie Norymbergi zagrał chyba w jednym meczu, później wypożyczenie do Wisły, zagrał tam 25 meczów i strzelił 2 bramki... Z trzeciej strony też fakt, że w Wiśle nie wystawiali go na środku ataku, może to też dlatego. No, ale to ich problem, Stępiński gra u nas i oby tak dalej.jajo pisze: A tu proszę Nurnberg marnuje sobie pieniądze, bo mogło go do Ruchu tylko wypozyczyc, a od nas sprzedac do bogatszych klubow. A oddali za darmo.
Midway pisze:Od razu czerwoną! Wcześniej menda ze Śląska z 12 powinna wylecieć już dawno z boiska za odpychanie...niewyżytek...
Głównie dlatego że większość jego podań do przodu była niecelna i lądowała przy nodze piłkarzy Śląska.RuRek pisze:Iwanski chyba najsłabszy wczoraj, ale to głównie dlatego że reszta grała nieźle.
najważniejsze podanie było celne i cieszyłem się gola. Tez nie przepadam za Nim ale jak będzie dobrze grał to nie mam zamiaru z Niego robić kozła ofiarnego. Znowu znajduje cie maskotkę drużyny. Jeśli ktoś tu twierdzi że Iwański najsłabszy to ja powiem ze dla mnie zienczuk niczym więcej się nie wyróżniłtramp3k pisze:Głównie dlatego że większość jego podań do przodu była niecelna i lądowała przy nodze piłkarzy Śląska.RuRek pisze:Iwanski chyba najsłabszy wczoraj, ale to głównie dlatego że reszta grała nieźle.
Jak można sobie szukać kozła ofiarnego w przypadku wygrania meczu? Możemy chyba obiektywnie stwierdzić, jakbym miał czas to może i bym to wyliczył, że Iwański był najbardziej widoczny w momentach kiedy szła akcja Ruchu a on podawał do przeciwnika.ruchfans pisze:najważniejsze podanie było celne i cieszyłem się gola. Tez nie przepadam za Nim ale jak będzie dobrze grał to nie mam zamiaru z Niego robić kozła ofiarnego. Znowu znajduje cie maskotkę drużyny. Jeśli ktoś tu twierdzi że Iwański najsłabszy to ja powiem ze dla mnie zienczuk niczym więcej się nie wyróżniłtramp3k pisze:Głównie dlatego że większość jego podań do przodu była niecelna i lądowała przy nodze piłkarzy Śląska.RuRek pisze:Iwanski chyba najsłabszy wczoraj, ale to głównie dlatego że reszta grała nieźle.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Mavo1920 i 70 gości