Iwański nawet nieźle, myślałem, że będzie gorzej. Na duży plus Stępiński, widać, że Mariusz ma "to coś" i już mamy sporo pociechy a możemy mieć jeszcze więcej, naprawdę dobrze, jak zresztą chyba zawsze kiedy grał u Nas. Dzisiaj dodatkowo pomogli mu inni, bo napastnik musi wykorzystywać okazje, które w dzisiejszym meczu akurat przyszły. Bardzo ładna bramka i oby tak dalej. Może ta "18"

Na minus, chociaż naprawdę nie chce jakoś mocno znowu jechać tylko zaznaczę - Grodzicki. znowu. Nie wiem czemu, ale ta obrona w meczu z Lechem wyglądała całkiem ok, dzisiaj bramki też nie stracili więc z zadań się wywiązali, ale Rafał w obronie nie daje spokoju moim zdaniem. Nie wiem, coś w nim jest takiego, że jak się patrzy na jego grę i zachowanie to się człowiek denerwuje. Co prawda jest kapitanem i niby może sobie pozwolić na więcej, ale te ciągłe pretensje do całego świata, sędziego za niepasujące mu decyzje czy jakieś błędy są wkurzające. Ja bym widział w obronie Cichockiego z Kojem (a jak wróci do formy to oczywiście Helikiem) ale ja trenerem nie jestem. Moim zdaniem Grodzicki nie pomaga za dużo, a nawet trochę przeszkadza. "Problem", że jest kapitanem i pewnie będzie grał dalej. Z drugiej strony może Fornalik przemyśli postawę Rafała w poszczególnych meczach i tradycyjnie "wyciągnie wnioski" z tego jak gra obrona z nim i bez niego. Chodzi mi tu przede wszystkim o 'spokój'. No nic, zrobił się post mocno krytykujący naszego kapitana.. tak wyszło. Może w przyszłości się poprawi..
Aaaa i jeszcze jedno: Łukasz Surma