miquel pisze:A ja powiem tak. Chyba jedyny byłem spokojny o ten mecz. Po prostu główna wina leży w.. Grodzickim. Uważam ze jest słabym kapitanem (Te jego pokrzyki są żenujące, a nie motywujące), oraz nie daje ani trochę spokoju w defensywie. Dodatkowo kapitalną decyzją było przesunięcie Zieńczuka do obrony. Reszty nie muszę pisać, było dobrze, ale niestety sędziował paralityk.
No to trzeba się przygotować na powrót Grodzickiego do obrony i Zieńczuka na skrzydło, bo pauzy się skończyły.
Chociaż szczerze mówiąc to zgadzam się z Tobą. Nie chodzi tu o jakieś personalne wrzuty czy coś, ale Rafał moim zdaniem też nie radzi sobie z kierowaniem obrony, a do tego jest kapitanem. I tutaj chyba mamy odpowiedź na to, że mimo wszystko będzie grał. Chociaż może trener zauważy jak sobie radzi obrona z Grodzickim i bez niego. Poza tym, z Markiem też coś może być, Kocian przesunął Malinowskiego do obrony i nagle zaczęło działać, może takim rozwiązaniem u Fornalika byłoby przesunięcie Zieńczuka? I na pomoc Podgórski? Zobaczymy jaki będzie skład na Śląska, ale wydaje mi się, że będzie powrót Rafała na obronę i Zieńczuka na pomoc.