[12 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 17.10.15 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

Re: [12 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 17.10.15 18:00

#181 Post autor: marek79 » 18 paź 2015, o 14:01

Jak jest ponoć pazerny na kasa to mysle ze wszystko jest kwestią ceny.

Harpo
Kontakt:

#182 Post autor: Harpo » 18 paź 2015, o 14:03

Cenny punkt, na zawsze trudnym terenie. Szkoda tej bramki pod koniec I połówki, Lech by się już nie dźwignął (psychika).
Czerwona dla Kamińskiego? Nasz przyaktorzył i tyle, bez przesady.
Bramka na 2:2..ehh, dlaczego zawszy MY takie szmaty musimy tracić...?
Statystyki dla Lecha miażdżące, więc trzeb się cieszyć, że W KOŃCU nie dostaliśmy batów z Kuchenkorzami.

PS. bardziej mnie swego czasu wk...ł remis na Lechii 3:3.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

MNCH
Kontakt:

#183 Post autor: MNCH » 18 paź 2015, o 14:31

PS. bardziej mnie swego czasu wk...ł remis na Lechii 3:3.[/quote]
tam było 4-4 ;)
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

19aRtuR20
Kontakt:

#184 Post autor: 19aRtuR20 » 18 paź 2015, o 14:33

MNCH pisze:PS. bardziej mnie swego czasu wk...ł remis na Lechii 3:3.
tam było 4-4 ;)[/quote]
3-3 też było

2012/2013 4-4
2014/2015 3-3

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#185 Post autor: niebieski98 » 18 paź 2015, o 15:17

Ozor pisze:
niebieski98 pisze:
bergmon pisze:
Darth Kabut pisze:
lokalnypatriota pisze:Lipski i Stępiński klasa sama w sobie ! obawiam się że zimą mogą nam odfrunąć...
Tzn?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Tzn.to że Smagor już zaciyro ręce,i myśli wiela bydzie mógł na nich zarobić.Tyn facet rok rocznie niszczy nom klub,dbając ino o swoje interesy-nieudacznik.Czas z tym skończyć!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Myślisz że on zarabia na klubie? Co roku na minusie, z pewnością w chwili obecnej nie ma nic oprócz kłopotów z tytułu bycia właścicielem Ruchu. Zawsze możesz rozbić skarbonke i odkupić klub, wtedy będziesz miał pole do popisu.
nie pi***ol.
Ta? Pokaż czy Smagor ma jakikolwiek plus z tego że Ruch jest jego własnością, z pewnością sprzedałby klub pierwszemu lepszemu z brzegu chętnemu na wykup. To jak prowadzi Ruch swoją drogą nie wygląda to za dobrze, sam siebie po części wpakował w kłopoty szalejąc po wicemistrzostwie na rynku transferowym i z płacami. Nie mniej jednak nie widze powodu dla którego miałby czerpać jakiekolwiek korzyści z klubu, tym bardziej że finanse widać jak na dłoni z racji że klub jest spółką notowaną na giełdzie i musi co kwartał przedstawiać raport, a prawie 2 mln złotych które na Viśni, Kamińskim i Dziwnielu klub zarobił raczej omijając te raporty nie wyprowadzi z spółki.

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#186 Post autor: Blaszany » 18 paź 2015, o 15:25

to ja powiem tylko tyle... swietne Podgórski.. mam nadzieje ze skrzydła wlasnie tak beda od dzis wygladały, z jednej Mazek, z drugiej Podgórski!

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: niebieski98 » 18 paź 2015, o 15:46

14182888 pisze:Obrońcy Smagora, niech lepiej się dowiedzą, czego zawodnicy nie dostają, ( nie nie chodzi o pieniądze), jakie dodatkowe obowiązki mają co poniektórzy pracownicy i dlaczego legia przyjeżdża do nas z własnym zbiornikiem z wodą.

Nikt go nie broni, tylko zwraca uwagę, że nie czerpie żadnych korzyści z klubu dla siebie.

wiesiek1
Kontakt:

#188 Post autor: wiesiek1 » 18 paź 2015, o 16:21

Nie czerpie korzysci ? Nie wiem jak jest na 100%, nie mam wgladu w papiery.Ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
To, ze firma sie zadluza wcale nie wyklucza czerpania z niej korzysci przez wlasciciela.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: BAFista » 18 paź 2015, o 16:26

Ozor pisze:dzięki dobrej grze przez 40 minut można było miec nadzieję na koncowy sukces ale mecz trwa niestety dla nas co najmniej 90 minut.
Remis przed meczem 99% użytkowników forum brało by w ciemno.
nawet 100%

mody Ruch
Kontakt:

#190 Post autor: mody Ruch » 18 paź 2015, o 16:54

I tak dla mnie zarząd out.To wina zarządu,najpierw stawiają na Polaków potem Kocian teraz Niebieskie bajtle.Kurka MaRio ogarnij to wkońcu,Stępel po"dobrej ofercie pójdzie up"i zaś bedą hejty na Waldka.my są Ruch,naszym sukcesem nie ma być utrzymanie do cholery!o ChoRzowie ty najlepszych kibiców w Polsce masz!

Witek46
Kontakt:

#191 Post autor: Witek46 » 18 paź 2015, o 16:56

niebieski98 pisze:
bergmon pisze:
Darth Kabut pisze:
lokalnypatriota pisze:Lipski i Stępiński klasa sama w sobie ! obawiam się że zimą mogą nam odfrunąć...
Tzn?

Tzn.to że Smagor już zaciyro ręce,i myśli wiela bydzie mógł na nich zarobić.Tyn facet rok rocznie niszczy nom klub,dbając ino o swoje interesy-nieudacznik.Czas z tym skończyć!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Myślisz że on zarabia na klubie? Co roku na minusie, z pewnością w chwili obecnej nie ma nic oprócz kłopotów z tytułu bycia właścicielem Ruchu. Zawsze możesz rozbić skarbonke i odkupić klub, wtedy będziesz miał pole do popisu.
No ja pier… Konkurs na najgłupszy wpis jesieni rozstrzygnięty już w październiku. Odlej ze spiżu pomnik Smagora, który mimo przeciwności, wbrew niewdzięcznym kibicom i bez profitów, każdego dnia walczy o wielki Ruch. Smagor i Ruch to dwa odrębne światy. Ruchowi może być ciężko ale Smagorowi nigdy. Trzeba być tzw. Pożytecznym idiotom żeby opowiadać tu o tym, że Smagor poświęca się dla klubu. To niech się nie poświęca. Niech go sprzeda.

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#192 Post autor: niebieski98 » 18 paź 2015, o 17:12

Witek46 pisze:
niebieski98 pisze:
bergmon pisze:
Darth Kabut pisze:
Tzn?

No ja pier… Konkurs na najgłupszy wpis jesieni rozstrzygnięty już w październiku. Odlej ze spiżu pomnik Smagora, który mimo przeciwności, wbrew niewdzięcznym kibicom i bez profitów, każdego dnia walczy o wielki Ruch. Smagor i Ruch to dwa odrębne światy. Ruchowi może być ciężko ale Smagorowi nigdy. Trzeba być tzw. Pożytecznym idiotom żeby opowiadać tu o tym, że Smagor poświęca się dla klubu. To niech się nie poświęca. Niech go sprzeda.

Żadnego broń boże pomnika dla smagora, to że klub jest w takiej a nie innej sytuacji to jego w głównej mierze wina, ja tylko zwracam uwagę na fakt, że raczej żadnych profitów z klubu nie pobiera, a to co na końcu napisałeś dawno by zrobił tylko musiałby najpierw bardziej głupiego od siebie znaleźć żeby kupić spółke z milionowym zadłużeniem. Nikt tu nie pisze że się poświęca, ale niby skąd ma czerpać korzyści jak w tym klubie nie ma prawie przychodów a z czegoś (nieregularnie swoją drogą) pensje płacić musi. Napisz że tak nie jest.

Witek46
Kontakt:

#193 Post autor: Witek46 » 18 paź 2015, o 17:31

niebieski98 pisze:
Witek46 pisze:
niebieski98 pisze:
bergmon pisze:
Darth Kabut pisze:
Tzn?

Żadnego broń boże pomnika dla smagora, to że klub jest w takiej a nie innej sytuacji to jego w głównej mierze wina, ja tylko zwracam uwagę na fakt, że raczej żadnych profitów z klubu nie pobiera, a to co na końcu napisałeś dawno by zrobił tylko musiałby najpierw bardziej głupiego od siebie znaleźć żeby kupić spółke z milionowym zadłużeniem. Nikt tu nie pisze że się poświęca, ale niby skąd ma czerpać korzyści jak w tym klubie nie ma prawie przychodów a z czegoś (nieregularnie swoją drogą) pensje płacić musi. Napisz że tak nie jest.
15 mln zł budżetu i 10 proc. dla właściciela. Klub ma 2 razy za mało ale właściciel w sam raz. Tak jest!

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

marek79
Kontakt:

#194 Post autor: marek79 » 18 paź 2015, o 17:56

Witek tylko nie widac nikogo kto bylby chetny na kupno akcji od Smagora.

Chyba ze ktos jest?

Harpo
Kontakt:

#195 Post autor: Harpo » 18 paź 2015, o 18:14

19aRtuR20 pisze:
MNCH pisze:PS. bardziej mnie swego czasu wk...ł remis na Lechii 3:3.
tam było 4-4 ;)
3-3 też było

2012/2013 4-4
2014/2015 3-3[/quote]
taaa. chodziło mi o te 4:4. Dwie bramy w doliczonym czasie - największe frajerstwo Ruchu jakie kiedykolwiek oglądałem, to tak na marginesie.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Zablokowany