Puchar Polski 2015/2016
- Lutz
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2015/2016
Na tych kalykòw ani niy ma co przezywać. Rola clownów odegrali perfekcyjnie.
Fussbal sie nauczyć grać niy nauczom. Ich wiedza o tym sporcie opiero sie na Wikipedii.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Fussbal sie nauczyć grać niy nauczom. Ich wiedza o tym sporcie opiero sie na Wikipedii.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piyrszy gospodorz awansowoł dali 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Wynik dużo, dużo lepszy niż to co to było z naszej strony-nie nazwę przecież tego czegoś grą.
Masakra.
-
od odejscia Visni nie istniejemy .,. ta druzna potrzebuje wzmocnien w zimie zeby sie utrzymac
-
- Kontakt:
dawno nie zagrali tak słabego meczu... porażka.. Albo grają elegancko tak jak z Wisłą ostatnio albo nie da się oglądać tego co tworzą, urok polskiej piłki..
Janów grał przed wami, więc kogo nazywacie zdrajcami ??
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W sumie to olać to. Postawa piłkarzy i sam skład pokazywało o tym, że odpuszczamy puchar. Jak wygrają z Cracovią dobrze, że nie gramy w PP
In Siemian We Trust
- Midway
- Kontakt:
DOKŁADNIE!daro75 pisze:od odejscia Visni nie istniejemy .,. ta druzna potrzebuje wzmocnien w zimie zeby sie utrzymac
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Poznaniu zawsze tak grają za Fornalika. Nic lepiej nic gorzej.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Całe szczęście że już po wszystkim ,tera Cracovia się przełomie na nos w sobota
NRŚL GANG
- SODA
-
- Kontakt:
Szkoda, że ta piłka trafiła w Grodzickiego bo znowu będzie o kim pisać. Jak widać nawet jak nie popełni jakiegoś wielbłąda to pech się go trzyma. Ogólnie mecz daremny, do przodu nic nie było, z tyłu Skaba bronił więc pretensji większych mieć nie można [oprócz tych wybić piłki], ale najbardziej zdziwiły mnie zmiany. Może Fornalik miał w tym jakiś cel, ale nie rozumiem czemu Mazek wszedł akurat za Stępińskiego, jedyny napastnik, który co prawda też nie czarował, ale 'napastnik' jest. Ja bym zmienił Gigołajewa i wprowadził Mazka, żeby coś ze Stępińskim popróbowali. Druga zmiana też zastanawiająca bo po co Lipskiego, ofensywnego pomocnika zmieniać na Surmę w chwili kiedy przegrywamy. Dla mnie bez sensu, no chyba, że trener liczył na cuda typu Esbjerg, albo wiedział coś czego ja/my nie wiem/y. Ogólnie słaby mecz, tak jak ktoś zauważył, jeśli Lech jest w kryzysie to my.....
No nic, przed meczem myślałem, że z tak grającym Lechem da się wygrać, później nadszedł mecz i zobaczyłem naszą grę.
Najważniejsza liga. A właściwie, konkretnie [dla mnie] pierwsza ósemka.... oby się udało to osiągnąć, później już niech się dzieje co chce.
No nic, przed meczem myślałem, że z tak grającym Lechem da się wygrać, później nadszedł mecz i zobaczyłem naszą grę.
Najważniejsza liga. A właściwie, konkretnie [dla mnie] pierwsza ósemka.... oby się udało to osiągnąć, później już niech się dzieje co chce.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2015, o 22:36 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gralismy z dwiema najlepszymi druzynami w lidze. Z Legia zagralismy lepszy mecz niz z zabolami. Co ma Fornalik powiedziec? Lepiej nie bedzie bo mam chujowych graczy? Czasem sie uda czasem nie? Gadac tak musi by nie dobijac tych mlodych. Nasza druzyna to odpady z innych klubow (Surma, Lenartowski, Szyndrowski, Zienczuk, Iwanski, Podgorski, Koj, Grodzicki, Oleksy), rezerwy Legii (Efir, Mazek, Cichocki) albo nasi juniorzy.FredyKruger pisze:Co Fornalik wie? Padoł że druzyna musi się ogrywac i z meczu na mecz bedzie lepiej. Tymczasem z meczu na mecz jest gorzej!HullCityFC pisze:Mamy najslabsza kadre w lidze obok Korony. Do wymiany jest pol kadry. Fornalik o tym wie ale mu Mosor nie sprowadzi 5 graczy do gry na juz
Szczewa maja lepszych pilkarzy niz my
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no nic szkoda, jedyne co mnie wnerwiło to 90 minuta bala pod polem karnym Lecha, a u nos dwóch chopów w polu karnym ino.
Ogólnie mecz pokazoł, że w lidze z Lechem ino zwycięstwo.
Skaba bardzo pozytywnie, kolejny raz pokazał, że jakby nie szło to można na przełamanie spróbować zmienić tormana.
Koj - jak na to, że ostatnio częściej grał na środku pozytywnie, wiadomo, trocha za mało w przodzie, ale po prostu cała drużyna tak była ustawiona.
Skuter - swoje, błędów się nie ustrzegł, ale ogólnie w tyle ok, w przodzie nie istnioł
Grodzicki, Cichocki no cóż przy kontuzji Oleksego alternatywa na środku praktycznie zerowa jedyna możliwość to Konczi, Skuter i wtedy w środku może zagrać Koj, jak nie to muszą grać ta para stoperów, błędów się nie ustrzegli w tym Grodek kluczowego dla losów meczu.
Podgórski - nie wiem na ile jest to brak pełnych przygotowań, ale jest to cień zawodnika z Piasta
Lenartowski - coś tam powalczył
Iwański kilka razy pokazał, że potrafi wejść z piłką, brakowało jednak decydującego podania
Lipski - moim zdaniem, po świetnym początku co roz bardziej widać u niego spadek formy całej drużyny.
Gigołajew - no cóż chcioł, ale nie umioł
Stępiński - sory, ale z każdym meczem kaj on musi grać większą ilość minut widać jego braki. Mom nadzieja, że ten Setla czy Efir w miarę szybko wyzdrowieją, czy zagrają lepiej nie wiem, ale wiemz, że musi być tu rywalizacja.
Inni Oleksy, no grał za krótko by coś powiedzieć, mam nadzieję, że uraz nie groźny, choć nie ciekawie to wygląda, Surma również za krótko liczyłech na ofensywne podania trocha mi tego brakowało, Mazek parę razy próbował, ale miał problem prześcignąć graczy Lecha.
Podsumowując w lidze z nimi ino zwycięstwo, z Cracovią wygrana.
Jedyne co martwi to fakt, że jeszcze prawie trzy miechy gry, a oni wyglądają jakby już byli wypluci na całego, rozumia, że teraz okres gry z mocnymi przeciwnikami, ale jo nie wiem, czy ta forma jeeszcze urośnie, czy też ona już osiągnęła apogeum i teraz nadal będzie to gorzej wyglądało.
Ogólnie mecz pokazoł, że w lidze z Lechem ino zwycięstwo.
Skaba bardzo pozytywnie, kolejny raz pokazał, że jakby nie szło to można na przełamanie spróbować zmienić tormana.
Koj - jak na to, że ostatnio częściej grał na środku pozytywnie, wiadomo, trocha za mało w przodzie, ale po prostu cała drużyna tak była ustawiona.
Skuter - swoje, błędów się nie ustrzegł, ale ogólnie w tyle ok, w przodzie nie istnioł
Grodzicki, Cichocki no cóż przy kontuzji Oleksego alternatywa na środku praktycznie zerowa jedyna możliwość to Konczi, Skuter i wtedy w środku może zagrać Koj, jak nie to muszą grać ta para stoperów, błędów się nie ustrzegli w tym Grodek kluczowego dla losów meczu.
Podgórski - nie wiem na ile jest to brak pełnych przygotowań, ale jest to cień zawodnika z Piasta
Lenartowski - coś tam powalczył
Iwański kilka razy pokazał, że potrafi wejść z piłką, brakowało jednak decydującego podania
Lipski - moim zdaniem, po świetnym początku co roz bardziej widać u niego spadek formy całej drużyny.
Gigołajew - no cóż chcioł, ale nie umioł
Stępiński - sory, ale z każdym meczem kaj on musi grać większą ilość minut widać jego braki. Mom nadzieja, że ten Setla czy Efir w miarę szybko wyzdrowieją, czy zagrają lepiej nie wiem, ale wiemz, że musi być tu rywalizacja.
Inni Oleksy, no grał za krótko by coś powiedzieć, mam nadzieję, że uraz nie groźny, choć nie ciekawie to wygląda, Surma również za krótko liczyłech na ofensywne podania trocha mi tego brakowało, Mazek parę razy próbował, ale miał problem prześcignąć graczy Lecha.
Podsumowując w lidze z nimi ino zwycięstwo, z Cracovią wygrana.
Jedyne co martwi to fakt, że jeszcze prawie trzy miechy gry, a oni wyglądają jakby już byli wypluci na całego, rozumia, że teraz okres gry z mocnymi przeciwnikami, ale jo nie wiem, czy ta forma jeeszcze urośnie, czy też ona już osiągnęła apogeum i teraz nadal będzie to gorzej wyglądało.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
WALDEK F -
Lech na pewno wygrał zasłużenie i nie ma co na ten temat dyskutować. Gospodarze stworzyli kilka sytuacji do zdobycia bramek. Próbowaliśmy konstruować akcje, szans mieliśmy o wiele mniej, ale przy lepszym dograniu mogliśmy chociaż jedną bramkę strzelić. Żegnamy się z Pucharem Polski po porażce z mistrzem Polski, który wprawdzie ostatnio nie wygrywał.
Przy 0 celnych strzalach ?? My bramke hmm nie kapuja
Lech na pewno wygrał zasłużenie i nie ma co na ten temat dyskutować. Gospodarze stworzyli kilka sytuacji do zdobycia bramek. Próbowaliśmy konstruować akcje, szans mieliśmy o wiele mniej, ale przy lepszym dograniu mogliśmy chociaż jedną bramkę strzelić. Żegnamy się z Pucharem Polski po porażce z mistrzem Polski, który wprawdzie ostatnio nie wygrywał.
Przy 0 celnych strzalach ?? My bramke hmm nie kapuja

-
- Kontakt:
Były głosy że Podgórski za Zieńczuka… ludzie musiało by w 50 roku życia ujeb…ać Zieńczukowi obie nogi żeby Podgorki był od niego lepszy. No i Gigołajew… warto tracić twarz by wzmocnił nas tak wybitny gracz. O Lenartowski już pisałem. Ciężka jest rola trenerów. W takim g… rzeźbić.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo