[9 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa 20.09.15 15:30
-
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa 20.09.15 15:30
My mielismy dopasc Legie Warszawska a okazalo sie ze Legia wygrala z nami najbardziej podobala mi sie radosc kibicow i pilkarzy Legiii wkoncu im siemnie dziwie wygrali z Wielka Potrgan14 krotnymi mistrzami a to nie byle co nie kazdy wygrywa na Cichej.Ruch poprostu Legie zlekcewazyl imtyle w Warszawie wezmiemy srogi rewanz boj sie Legio.
Adam
-
Niy dupc Adamieadamo pisze:Ruch poprostu Legie zlekcewazyl imtyle w Warszawie wezmiemy srogi rewanz boj sie Legio.

No, ale som lepsi 9 minut i 5 torów i to jedyn chop

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patrzac na wynik Lewandowskiego 3 gole w 15 min to nie tak tragicznie 

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
Lewandowski z tego co czytalem w 10 min 5 trafien ...masakrakroy pisze:Patrzac na wynik Lewandowskiego 3 gole w 15 min to nie tak tragicznie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie zdziwia się jak Strażnik dziś się wypowie:
Mały Fiat z Chorzowa jest lepszy od VW z Wolfsburga
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

- Fairlight
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o ścisłość to 5 goli w 8 min 59 sek (od strzelenia pierwszej bramki), a hat-trick był już skompletowany po 3 min 22 sek.daro75 pisze:Lewandowski z tego co czytalem w 10 min 5 trafien ...masakrakroy pisze:Patrzac na wynik Lewandowskiego 3 gole w 15 min to nie tak tragicznie

-
- Kontakt:
Tera wszyscy bydom godac o Lewym bo Siatkorze wdupili z Italiami i pojechane na Rio no chyba że Usa wdupi z Argentynom co raczy mało możliwe ..

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to pewne, a jeszcze jak te spaliny z vw dołoży to dopiyro bydzie jazdagerhat pisze:Nie zdziwia się jak Strażnik dziś się wypowie:

-
- Kontakt:
Po ostatnich doniesieniach dotyczących VW, to może być prawda.gerhat pisze:Nie zdziwia się jak Strażnik dziś się wypowie:

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Witek trochę, żeby się z Tobą podroczyć:
Smagor pomimo w sumie udanych, a już na pewno pracowitych dwóch tygodni jest be, VW pomimo blamażu i tak jest sehr gut! Zgadza się?
Smagor pomimo w sumie udanych, a już na pewno pracowitych dwóch tygodni jest be, VW pomimo blamażu i tak jest sehr gut! Zgadza się?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w sumie nie do mnie piszesz tylko do Witka ale chyba ostatnio scaneR nie odróżniasz poczucia humoru od wszystkiego co nie jest zgodne z jedynie słuszną linią budowy "Wielkiego Regionalnego Klubu".
My tu żartujemy a Ty doszukujesz sie nawet w żartach podwójnego dna, troche dystansu pls
sorry ze się wtrącam ale Witek mnie cytował
My tu żartujemy a Ty doszukujesz sie nawet w żartach podwójnego dna, troche dystansu pls

sorry ze się wtrącam ale Witek mnie cytował
-
- Kontakt:

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Nie panowie. Poprostu trzyma mnie chyba jeszcze od niedzieli. Fest sie wkuurwilem pod koniec pierwszej polowy. Chodzi mi o postawe kibicow na dziesionie. Byl taki moment, po strzeleniu bramki na 3:1 ze nasi zaczeli niezle grac. Kibice zamiast to podchwycic, dokrecic korbe, pojsc za ciosem nic, tylko marudzenie: na Cichockiego, Grodzickiego, na Waldka, na wszystkich. Kazdy k**wa marudzil, ale nikt sie nie kapnal, ze to jest moment w ktorym Legii mogly zatrzasc sie nogi. Bywalo juz nieraz, ze nasz doping bardzo skutecznie pomagal zawodnikom. Gdyby udalo sie strzelic druga brame, zaczal by sie super mecz.
Momentami mialem wrazenie, ze dre ryja razem z mlynem tylko ja, moj kumpel i jeszcze paru ludzi.
Gerhat pisales, zeby o frekwencji pogadac za pare tygodni. Owszem, ale zauwaz, ze gdyby po wygranej z Legia oglosic otwartym tekstem, ze idziemy po 15 gwiazdke mielibysmy komplet jeszcze kikka razy w tej rundzie. Ja rozumiem, ze nie mozna planow biznesowych uzalezniac od jednego meczu, ale ci wszyscy malkontenci nie zrobili ABSOLUTNIE NIC, zeby cos ruszylo do przodu. Dlatego stracilem poczucie humoru i mam alergie na marudzenie. Mam nadziej, ze dzisiejszego wieczoru dostane jedyne lekarstwo. Jak kogos wkurrwiam, to sorry.
Momentami mialem wrazenie, ze dre ryja razem z mlynem tylko ja, moj kumpel i jeszcze paru ludzi.
Gerhat pisales, zeby o frekwencji pogadac za pare tygodni. Owszem, ale zauwaz, ze gdyby po wygranej z Legia oglosic otwartym tekstem, ze idziemy po 15 gwiazdke mielibysmy komplet jeszcze kikka razy w tej rundzie. Ja rozumiem, ze nie mozna planow biznesowych uzalezniac od jednego meczu, ale ci wszyscy malkontenci nie zrobili ABSOLUTNIE NIC, zeby cos ruszylo do przodu. Dlatego stracilem poczucie humoru i mam alergie na marudzenie. Mam nadziej, ze dzisiejszego wieczoru dostane jedyne lekarstwo. Jak kogos wkurrwiam, to sorry.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sektor 10 jest klimatyczny jak leje,sypie snieg, wieje i w sumie nie ma za dużo ludzi tak było zawsze a kiedy jest masówka to sam od pewnego czasu omijam to miejsce
bo jakośc drastycznie spada.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy zachowania jednostek nigdy nie są miarodajne. Na trybunie przy 0-3 jakiś inteligentny inaczej kilka razy podchodził do loży gdzie siedzieli bracia Żewłakow (nie odmieniam bo nie wiem jak) i lżył ich niemiłosiernie. Wstyd i gańba bo wiele starań o to aby oprawa tego meczu była nieprzeciętna poszło na marne ale to zachowania jednostek które nie powinny przysłaniać całości. Pewnie w młynie tez były jednostki które wyładowywaly swoją frustracje podobnie jsk Ci na dziesionie.
Nie zgodzę sie z jednym, że nie zrobili absolutnie nic bo moim zdaniem zrobili absolutnie wszystko czyli kupili bilet na mecz i nie wymagajmy wiecej od tłumu. To nie ich wina że bilety są "prawie za grosze" dzięki czemu delikatnie mówiąc tłum jest takiej jakości jakiej jest i w takim towarzystwie jednostki o których piszemy czują się bardzo odważnie i ponadprzeciętnie.
Nie zachowujmy się tak że chcemy zjeść ciastko i nadal miec ciastko. Jezeli cieszymy się z pełnego stadionu i niskich cen biletów to bierzmy poprawkę na jakość tłumu. Dla mnie najważniejsze było to że doping zbiorowy był do ostatniej minuty co na C6 nie zawsze sie zdarzało. Może sprawiła to ranga przeciwnika ponieważ gdybyśmy z jakąś Koroną tak polegli to watpię że młyn by to wytrzymał ale mimo wszystko jestem dopingiem podbudowany
Nie zgodzę sie z jednym, że nie zrobili absolutnie nic bo moim zdaniem zrobili absolutnie wszystko czyli kupili bilet na mecz i nie wymagajmy wiecej od tłumu. To nie ich wina że bilety są "prawie za grosze" dzięki czemu delikatnie mówiąc tłum jest takiej jakości jakiej jest i w takim towarzystwie jednostki o których piszemy czują się bardzo odważnie i ponadprzeciętnie.
Nie zachowujmy się tak że chcemy zjeść ciastko i nadal miec ciastko. Jezeli cieszymy się z pełnego stadionu i niskich cen biletów to bierzmy poprawkę na jakość tłumu. Dla mnie najważniejsze było to że doping zbiorowy był do ostatniej minuty co na C6 nie zawsze sie zdarzało. Może sprawiła to ranga przeciwnika ponieważ gdybyśmy z jakąś Koroną tak polegli to watpię że młyn by to wytrzymał ale mimo wszystko jestem dopingiem podbudowany