Kuba zajmuje sie spikerka a niy komyntarzym do szpilu.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Nie mam pretensji o to że prosił o kulturalny doping ale o sytuację gdzie zaczął mówić o cwelach i Europie. Przez co na dziesionie zaczęły się gwizdy i wrzuty na goroli.Roni2580 pisze:Nie wpadłeś na to, że tam obok jest kajś delegat i on musi tak godać? Inaczej zostałby ukarany albo on/albo klub?Magister_Mag pisze:Kuba dzisiaj to już byłeś wk***iający (poprzednio byłeś denerwujący), dodatkowo mówiąc o cwelce że nas gdzieś reprezentują nie potrafię zrozumieć w jakim celu.
Pewne było, że to nas zdenerwuje i polecą bluzgi. Zabawne też były twoje słowa o kulturalny doping kiedy on był pro Ruch, później płacz że jest na odwrót.
Chopie co ty robisz?
Cześć!Kuba_Progres pisze: do Paweł: Może rzeczywiście komunikat z reprezentowaniem w Europie nie trafiony, ale nie miałem złych zamiarów. Po której z rzędu przyśpiewce na Nasz temat gdzie motywem przewodnim były "cw*le, ku"wy i ped"ały" pomyślałem żeby wejść im na ambicje i powiedział coś w tym stylu "Przypominam kibicom Legii że ich klub reprezentuje Polskę w Europie, dlatego proszę by dopingiem postarali się temu dorównać" jakoś tak. Jeśli zostało to źle zrozumiane przez Naszych Kibiców to, oczywiście, przepraszam ale na pewno nie miałem złych zamiarów.
Tym bardziej, że kibice gości są (prawie) zawsze wcześniej na stadionie.jajo pisze:Jak to mo się zrobić tradcyjo, to muszemy to ryczeć zwlaszcza przed takimi szpilami. A przed nimi zawsze bydom jakies fajery, kwiotki i gyszynki. Ino, ze na tych szpilach je tyle ludzi dośc wczesnie, ze mozesz to intonowac spokojnie 10 min przed szpilem.
Terminy meczów piłkarek ręcznych. Tako mało podopowiedź. Przydo się, a nie działo irytująco do kibiców.
Zrozumiołech, ze mialo to ukluc kibicow Legii i o to zech miol pretensje
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], KamilPøl, Mavo1920, pyjter1920, Radvan138 i 63 gości