Sponsorzy
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Ona se może godać. Kompania niedługo mo zostać sprzedano jakiemuś koncernowi zagranicznemu więc niech tu nie czaruje.
-
- Kontakt:
daro75 pisze:Z okazji meczu logo Tyskich trafi na koszulki Ruchu. - Spodobało nam się, że Ruch tak mocno odwołuje się do górnośląskich korzeni. A my chcemy być blisko wszystkiego, co jest związane ze śląską tradycją. Ten mecz to wyjątkowe wydarzenie - dodała Kluzka, która nie wykluczyła, że w przyszłości logo browaru trafi na koszulki niebieskich na stałe
Nie wiem na ile można uznać jej argumentację za prawdziwą ale tak sobie wczoraj myślałem że odwoływanie się do śląskości to był marketingowy strzał w "10". Ta jest teraz w modzie, pod każdą postacią i wydaje mi się że nawet bez politycznych układów może przyciągnąć nowych sponsorów.
-
- Kontakt:
E-Toto sponsorem kurczaków. U nos z oficjalnej strony zniknął STS. Na derbach durch reklamy Zakładów Millenium leciały. Wie ktoś coś na ten temat?
-
- Kontakt:
Kompania Piwowarska została już dawno sprzedana koncernowi SABMiller z RPA. Stało się to pod koniec ubiegłego wieku. Teraz natomiast ten koncern z Południowej Afryki ma zostać wchłonięty przez Anheuser-Busch inBev, jeszcze większy koncern z siedzibą w Belgii. I myślę, że z tej perspektywy Chorzowa nie widać.Adam1983 pisze:Ona se może godać. Kompania niedługo mo zostać sprzedano jakiemuś koncernowi zagranicznemu więc niech tu nie czaruje.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Yego
Nie chce krakac ale Weglokoks jako spolka panstwowa ma razem z paroma innymi podmiotami jak PGE PGNiG itp. ratowac Kompanie Weglowa. Przy obecnych cenach wegla w ARA (Amsterdam Rotterdam Antwerpen) rysuje sie raczej czarny sceniariusz przemyslu gorniczego. Co to oznacza dlugoterminowo? Wole o tym nie myslec.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Nie ma ratować tylko ratuje i sam przy tym polegnie. To już jest trup, tylko udaje, że oddycha. Trzeba pilnie szukać innego sponsora i na ucho powiedziałbym nawet kogo. Tylko trzeba działać już, bo z a chwilę wszyscy zaczną koło niego dreptać. A kasy tam będą caaałe wagony! Ale Smagor jest chyba wystarczająco duży i ma rozeznanie w rynku sponsorskim.Yego pisze:Nie chce krakac ale Weglokoks jako spolka panstwowa ma razem z paroma innymi podmiotami jak PGE PGNiG itp. ratowac Kompanie Weglowa. Przy obecnych cenach wegla w ARA (Amsterdam Rotterdam Antwerpen) rysuje sie raczej czarny sceniariusz przemyslu gorniczego. Co to oznacza dlugoterminowo? Wole o tym nie myslec.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witek46 pisze:Kompania Piwowarska została już dawno sprzedana koncernowi SABMiller z RPA. Stało się to pod koniec ubiegłego wieku. Teraz natomiast ten koncern z Południowej Afryki ma zostać wchłonięty przez Anheuser-Busch inBev, jeszcze większy koncern z siedzibą w Belgii. I myślę, że z tej perspektywy Chorzowa nie widać.Adam1983 pisze:Ona se może godać. Kompania niedługo mo zostać sprzedano jakiemuś koncernowi zagranicznemu więc niech tu nie czaruje.
No dokładnie o to mi chodziło. Czytołech ten artykuł wczorej, ino coś źle mi sie zapamietało
-
- Kontakt:
"TYSKIE" jako marka piwa jest dosc mocno osadzona na GS. Jak dlugo bedzie istniala, tak dlugo wspolpraca marketingowa bedzie potencjalnie interesujaca.
Szkoda tylko, ze piwo jest niesmaczne.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Szkoda tylko, ze piwo jest niesmaczne.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po pierwsze o gustach się nie dyskutuje,
Po drugie pewene uwagi lepiej zachować dla siebie, mom wrażenie, że my sami tracimy jakąś samokontrolę, a potem się dziwić, że jakieś nieprzychylne media wyciągają takie zdania jak to czy o frekwencji i z nami jadą.
Po drugie pewene uwagi lepiej zachować dla siebie, mom wrażenie, że my sami tracimy jakąś samokontrolę, a potem się dziwić, że jakieś nieprzychylne media wyciągają takie zdania jak to czy o frekwencji i z nami jadą.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
sponsorem Ruchu bedzie Narodowy Fundusz Zdrowia bo jak nasze grajki dali bydom robic nom takie numery to pacjetow bedzie przybywac a telewizorow ile przez okna poleci to juz nie godom takze jakis sponsor z RTV tez moze sie zalapie..............
Adam
-
Zapomnieli my o Samsungu
Ruch Chorzów. Ślónsko godka urzekła Koreańczyków
Wojciech Todur
Samsung, który przed laty był sponsorem klubu z Cichej, znowu przychylnie spojrzał na niebieskich. Stało się tak za sprawą klubowego pomysłu ze śląską gwarą, który ma rozbrzmiewać ze stadionowych głośników podczas meczu z Legią.
Co ciekawe, to sam sponsor zgłosił się do klubu z propozycją współpracy. Koreańska firma ma bowiem w swojej ofercie smartfony, które są przeznaczone dla miłośników śląskiej gwary.
Śląsk.SPORT.PL
Ruch Chorzów. Ślónsko godka urzekła Koreańczyków
Wojciech Todur
Samsung, który przed laty był sponsorem klubu z Cichej, znowu przychylnie spojrzał na niebieskich. Stało się tak za sprawą klubowego pomysłu ze śląską gwarą, który ma rozbrzmiewać ze stadionowych głośników podczas meczu z Legią.
Co ciekawe, to sam sponsor zgłosił się do klubu z propozycją współpracy. Koreańska firma ma bowiem w swojej ofercie smartfony, które są przeznaczone dla miłośników śląskiej gwary.
Śląsk.SPORT.PL
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
-
- Kontakt:
Komu klibicuje szef Pis na ŚLĄSKU Grzegorz Tobiszowski ?
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
MNCH pisze:Komu klibicuje szef Pis na ŚLĄSKU Grzegorz Tobiszowski ?
A czy za Pana prezesury w loży na meczach Górnika zasiadali za darmo parlamentarzyści? Sporo na ten temat dyskutowano podczas wspomnianego spotkania radnych...
- Moim zdaniem to efekt wprowadzenia kogoś w błąd i inspirowania tego zamieszania. Kiedy ja byłem prezesem Górnika, przyjęliśmy zasadę, że wszyscy posłowie, parlamentarzyści, przedstawiciele władzy, jeżeli chcieli pojawić się na meczu, to wcześniej się anonsowali i otrzymywali jednorazowe zaproszenie. Zresztą to nie jest żadna duża sprawa, bo takie przypadki można policzyć na palcach jednej ręki. Posłowie to bardzo zajęci ludzie i na meczach bywali rzadko. Częstym gościem był Grzegorz Tobiszowski, który od lat kibicuje Górnikowi, on jednak zawsze siadał na normalnej trybunie, wcześniej wykupując sobie bilet. Z jednorazowych zaproszeń korzystali profesor Zbigniew Religa czy raz marszałek województwa Zbyszek Zaborowski.
Fragment rozmowy http://www.sport.pl/pilka/1,65044,78861 ... ejszy.html z cyklu " znalezione w sieci"