Wyjaśnienia i propozycja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#31 Post autor: Viro » 10 lut 2003, o 00:29

Mariusz gdzies posialem maila do Ciebie jak mozesz napisz mi na mojego mam Ci cos istotnego do przeslania z gory dzieki

[email protected]

pozdrawiam

Torres

#32 Post autor: Torres » 10 lut 2003, o 00:31

drogi gosciu ... mam w du*** to co napisales ... to ze Mariusz jest rozgoryczony po wygasnieciu kontraktu to tylko o Nim dobrze swiadczy ... Ty tego pewnie nie zrozumiesz ale wydaje mi sie ze czuje jakby zerwalasie pewna wiez ktora go codziennie przyciagala na treningi , ktora dawala mu pewnosc ze moze Ruchowi pomoc wlasna osoba na boisku , naszczescie Mariusz nie zginela ta najwazniejsza wiez ... Ty i wszyscy prawdziwi kibice Ruchu wiedza o co mi chodzi ... a co do pilkarzy ktorzy sie nie wstawili za Nim .. chyba nie czytales postu Mariusza w ktorym byla opisana znajomosc jego z nowym kapitanem - Bizackim ... niby On mial sie najbardziej z tego cieszyc ????? ... a tak w ogole ... to podpisz sie nastepnym razem ... jak sam nie potrafisz nic wymyslic to proponuje "dupek " ... prawda ze ladnie :?: :?: ... jak Ci sie nie podoba to mam jeszcze kilka pomyslow ... Pozdrawiam Mariusz ... i mam nadzieje do zobaczenia juz w Zabrzu ...
ps: TrZeBa w TyM RuChU pOzAmIaTaC ...
Tylko Ruch,Tylko Hks

gosc - inny

#33 Post autor: gosc - inny » 10 lut 2003, o 01:10

zauwazylem tez wczesniej inny niepodpisany post - o sraniu w swoje gniazdo... to chyba pisala ta samo osoba co Mariusz zdekonspirowal.
Mariusz jest dla kogos chyba bardzo niewygodny. szkoda ze pod wpisem nie ma IP osoby zamieszczajacej posty..... Pozdrowka ! Mariusz trzymaj sie !!!

AndRe
Kontakt:

#34 Post autor: AndRe » 10 lut 2003, o 01:34

Ech ..mam rozdarte serce.
Z jednej strony ciesze sie ze wiemy nieco wiecej o calej sprawie , z drugiej strony obawiam sie ze pismacy bede cytowac tylko poszczegolne wersy postu M.Srutwy i moze miec to inny sens.(w negatywnym tego slowa znaczeniu).Moze byc to ciezko pozniej odkrecic.

Moim zdaniem forum to jednak nie miejsce na pranie brudow klubowych.Ale stalo sie jak sie stalo.
Co do slow napisanych przez Pana Srutwe to caly post pokazal ze jest Pan niebieski w pozytwnym tego slowa znaczeniu.Jedno mnie tylko zaniepokoilo w Pana poscie.Chodzi o zagranicznych graczy.Byc moze maja wyzsze kontrakty , dostaja samochody itp. ale z tego co sie orientuje sa tansi w nabyciu niz pilkarze z polskiej pierwszej a nawet drugiej ligi.Co do przykladu podanego przez Pana-Marcela Babana - to jeden z najwiekszych niewypalow transferowych w Ruchu.Ale spory udzial mial w tym J.Zurek , ktory twierdzil cytuje "ze ten zawodnik ma papiery na granie"
Ale np. juz inny stranieri M.Jikia byl wybijajacym sie pilkarzem naszej druzyny.Tak to jest z zagranicznymi pilkarzami.Jedni sie przystosuja ,inni nie.Teraz po sprawie Bosmana tak jest w Europie ze jedenastki klubowe czesto nie maja przedstawicieli krajow z ktorych reprezentuja.A ze tansi sa przykladem jest tu Schalke , ktore bazowalo na zawodnikach z Belgii ,Czech i Holandii gdyz wtedy jeszcze Schalke nie bylo stac na uznane nazwiska z Bundesligi.

Bardzo Pana cenie ale szczerze mowiac bardziej cenie pana intelekt i oglade niz umiejetnosci pilkarskie(to tylko moja subiektywna ocena) ktore moim zdaniem sa na dobrym poziomie( chodzi o umiejtnosci pilkarskie) lecz nie na bardzo dobrym.
Jest Pan pilkarzem charakternym.Jesli np. spytamy sie z kim kojarzy sie obecny Ruch zazwyczaj pada odpowiedz ze ze Srutwa.
I wlasnie wierzac w w/w cechy mam nadzieje ze Pan razem z Panem Rogala siada jeszcze raz przy stole i porozumieja sie jak dzentelmen z dzentelmenem w imie dobra klubu ktorego jak mniemam Pan jak i Pan prezes kochaja.

Co do goscia.Kazdy moze miec wlasne zdanie na ten temat , tylko jak cos pisze to niech sie podpisze.Wlasnie dlatego bylem za zrobieniem forum tylko dla zalogowanych uzytkownikow - w ten sposob kazdy odpowiada za slowa wypowiedziane/napisane na forum.

Sory za znow dlugi post ale to juz jest moj zwyczaj ze jak juz pisze to pisze wszystko co lezy mi na sercu.Mam nadzieje ze post ten przeczyta zarowno Pan Srutwa jak i Pan Prezes i ze dojdzie do kolejnych rozmow odnosnie tej sprawy

PozdRawiam i zycze owocnych rozmow (mam nadzieje ze takowe beda).

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#35 Post autor: Schlesien » 10 lut 2003, o 01:39

Do gosci: Czy tak trudno jest sie podpisac? Czy macie cos do ukrycia lub czegos sie boicie?

Mariusz, wielka prosba - zaloguj sie. Nie chcialbym aby ktos Cie tutaj sklonowal. Na szczescie nikt jeszcze na to nie wpadl, ale lepiej miec pewnosc ze nikt sie pod Ciebie nie podszywa... po co mamy miec kilku Mariuszow?

Gość

#36 Post autor: Gość » 10 lut 2003, o 06:42

Brawo dla Mariusza za szczerość.
Co do obaw o dziennikarzy to informuję, że wywiad z Mariuszem jet w katowickim dodatku do Gazety Wyborczej

http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1316894.html

W związku z tym mam pytanie czy takiegi wywiadu Pan Panie Mariuszu udzielił, czy jest to wykorzystanie Pańskiego oswiadczenia na naszym forum.

Dziwi mnie również przytoczona wypowiedz Pana Prezesa. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w tak istotnej kwesti Pan Rogala udzielił tak zdawkowego wyjasnienia.

Myślę, że zainteresowane strony dojdą do porozumienia i do zobaczenia za miesiąc na boisku.

Marik
Kontakt:

#37 Post autor: Marik » 10 lut 2003, o 06:45

Post powyzej był mój, sorry ale jeszcze spię i nie zalogowałem się.

DjMaciar
Kontakt:

#38 Post autor: DjMaciar » 10 lut 2003, o 07:01

CIEKAWE jaki to problem mial na mysli PREZES ktory jest wiekszy od komtraktu z Srutwa cos mi sie wydaje ze to kolejne zagrywki prezesa aby temat Srutwy z szedl na drugi plan ale my KIBICE NIE ZAPOMNIMY i to PAN PANIE PREZESIE MOSI WIEDZIEC opinia publiczna wiekszoscia glosow domaga sie SRUTWY na cichej wiec bez kretactw teraz jest okazja by sie zrechabilitowac Mariusz juz to zrobil otwierajac oczy nie jednemu niedowiarkowi kim naprawde jest
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Kosa

#39 Post autor: Kosa » 10 lut 2003, o 08:28

Co do gościa, który się nie podpisał.
Nie wiem czy wiesz, szanowny Gościu, że Administratorzy forum mają możliwość sprawdzenia IP z jakiego ktoś napisał posty.
W związku z powyższym proszę Adminów o sprawdzenie IP tego posta i porównanie z innymi postami pisanymi z tego IP. Jeżeli niekt wcześniej nie pisał z tego IP, bądź jest to adres przydzielany dynamicznie - proszę o ujawnienie go, a ja już się zajmę jego zdemaskowaniem (jeżeli jest to połączenie modemowe, jestem w stanie ustalić nr telefonu z jakiego było nawiązane połaczenie z TPSA :lol: ).
Zobaczymy coś Ty za jeden Gościu - cwaniaku.

Pozdro

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: gerhat » 10 lut 2003, o 09:18

BRAWO MARIUSZ !!!
Jako jeden z nielicznych grałes dla nas i zawsze liczyłeś się z naszym zdaniem i vice wersa. Mam nadzieję że tak będzie nadal.
Twoją propozycją kontraktu pokazałeś że potrafisz "włożyć koszulkę w spodenki" (o czym piszę gdzie indziej).
Teraz tym ludziom zabraknie argumentu fianasowego, ciekawe co teraz będzie im przeszkadzało.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#41 Post autor: L_M » 10 lut 2003, o 09:33

KK - nie zgadzam sie z toba.

Jak mozesz mowic ze sie takich rzeczy nie powinno opisywac w prasie, rozwiazywac w swoim klubie, srodowisku itd. Tu nie chodzi tylko o sprawe Maria, tylko caloksztalt w tym klubie. Od tego jest prasa by informowac kibicow co sie dzieje w ich zespole, klubie. Nie wszycy maja internet. Czy myslisz ze o Pogoni sie tez nie powinno pisac bo to sprawa miedzy miastem a zarzadem klubu? to bardzo uproszczony przyklad ale... zebysmy sie kiedys nie obudzili z reka w nocniku

a co do goscia - nie wiem kto to jest, nie chce wiedziec. wiem tylko ze wcale nie jest to prawda z brakiem poparcia dla Mariusza. Kiedy dzwonilem w listopadzie czy grudniu do kilku zawodnikow, kazdy byl zaskoczony poczynaniem zarzadu. W lutym mowili zawodnicy, ci bardziej znaczacy, ze porozmaiaja z prezesem i popra Mariusza. To o jakie poparcie ci gosciu chodzi? co maja strajkowac!?

pozdRawiam

Gościuwa

Propozycja

#42 Post autor: Gościuwa » 10 lut 2003, o 10:17

No to się teraz zacznie. Dobrze Mariusz, że będziesz (mam nadzieję) 25 zawodnikiem Ruchu, bo wychodzi na to, że będzie 1 działacz zarządu na 1 zawodnika. Ciekawe co by było gdybyśmy mieli kadrę jak Bayrn albo Barcelona też byłby zarząd 40-osobowy? Mariusz pokazał klasę teraz Wy wszechmocni członkowie zarządu! A może Wam brakuje jaj? Nie chodzi tu tylko o p.Prezesa, ale o wszystkich. JeZeli Mariusz w tej chwili nie będzie grał to będzie to wstyd i hańba dla naszego klubu, który nam przynosicie!

ord

#43 Post autor: ord » 10 lut 2003, o 11:41

Kawe na lawe i tak trzymac niech kazdy wie co jest grane i nie ma co tu biadolic ze sie pierze brudy publicznie niech kazdy sie dowie o co biega z pewnego zrodla a nie z wiadomosci prasowych co do ktorych trzeba zawsze przyjmowac ze ubarwiaja sytuacje

Mario wiesz ze jezeli podpisza z toba do konca czerwca a tobie nie pojdzie w lidze to cie bedzie niszczyc 25 "gniewnych ludzi" no moze nie wszyscy ale ci o ktorych mowa

Zycze tobie i sobie ze na wiosne wybiegniesz z R na piersi :) z glowa do
gory i wielkie brawo za odwazna decyzje

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: gerhat » 10 lut 2003, o 12:18

Dla Gazety

Krystian Rogala

prezes Ruchu Chorzów

To tylko pokazuje, jak bardzo Mariusz Śrutwa jest zdeterminowany. Na razie nie będzie żadnych komentarzy w tej sprawie. Powiem szczerze: mamy dużo większe problemy, niż nowy kontrakt Śrutwy. Sprawą zajmiemy się w tym tygodniu, we wtorek lub czwartek
Panie Prezesie moim zdaniem powinien Pan lepiej dobierać słowa.
Ja powiem tak: To tylko pokazuje, jak bardzo Mariusz Śrutwa jest Niebieski.
Dalszego ciągu wypowiedzi nie komentuję, bo ręce opadają.

WOJTEKK

#45 Post autor: WOJTEKK » 10 lut 2003, o 14:43

juz kiedys zadałem pytanie PANIE ROGALA PAN JEST PREZESEM CZY TO PANEM ZACZAŁ ZARZAD MANIPULOWAC :?: :?: czy pan niewidzi,ze zarzad w najzwyklejszy sposób ro***erdala cały Ruch GDZIE RODZINNA ATMOSFERA O KTÓREJ TAK ZAWSZE PAN MÓWIŁ :?: :?: :?:
Mariusz byłes zawsze odwarznym facetem jezeli chodzi o wypowiedzi i zawsze cie za to szanowałem i teraz równiez dobrze zrobiłes -jestes niebieski :!: :!: :!: do kk jezeli ktos czeka w nieskonczonosc na wyjasnienie swojej sprawy to dlaczego niemozna zrobic tego na forum,wreszcie sie ktos odwarzył powiedziec wszystko i bardzo dobrze bo do tej pory zarzad to tylko mydlił nam oczy,moim zdanie to od zarzadu trzeba zaczac zamiatac :twisted: :twisted:
MARIUSZ TYCHY SA Z TOBA

ODPOWIEDZ