Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Elmer
-
Kontakt:
Coffey pisze:Elmer pisze:Nowak d...y ratował? Ja pamiętam, ze w najważniejszych momentach był kontuzjowany. Babiarz dostał brawa jak schodził, ale jaśnie pan nie uczynił tego samego w stronę kibiców Ruchu. Niech sobie jedzie na Bukową. Patrząc na to co się wtedy działo w lidze nie wiem czy jakikolwiek trener by nas wówczas uratował. Na pewno Mandrysz robił co chciał, a po latach pokazał, że na trenerce się zna (no ale w Ruchu już go nie widzę).
Co do meczu to bałem się, że będzie 2:2. W przerwie mówiłem, że skończy się 4:1. Lipski

Akcja na 4:1

lata temu to było to nie powiem Ci, mecz z tym i tym data taka i taka ale przecież skandowanie nazwiska było w prawie każdym meczu. Przy całej hujowości Ruchu w tamtych latach akurat Nowak wg mnie był jednak jednym z wyróżniających się. Inna sprawa, że na tle Wawrzyńczoków, Unierzyskich, Pokładowskich i innych Toborków

W sumie racja, skoro wygrywał rywalizację z Franke

i Paśnikiem

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
SODA
jak mnie cieszy to zwycięstwo nie macie pojęcia

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
-
Coffey
Elmer pisze:Coffey pisze:Elmer pisze:Nowak d...y ratował? Ja pamiętam, ze w najważniejszych momentach był kontuzjowany. Babiarz dostał brawa jak schodził, ale jaśnie pan nie uczynił tego samego w stronę kibiców Ruchu. Niech sobie jedzie na Bukową. Patrząc na to co się wtedy działo w lidze nie wiem czy jakikolwiek trener by nas wówczas uratował. Na pewno Mandrysz robił co chciał, a po latach pokazał, że na trenerce się zna (no ale w Ruchu już go nie widzę).
Co do meczu to bałem się, że będzie 2:2. W przerwie mówiłem, że skończy się 4:1. Lipski

lata temu to było to nie powiem Ci, mecz z tym i tym data taka i taka ale przecież skandowanie nazwiska było w prawie każdym meczu. Przy całej hujowości Ruchu w tamtych latach akurat Nowak wg mnie był jednak jednym z wyróżniających się. Inna sprawa, że na tle Wawrzyńczoków, Unierzyskich, Pokładowskich i innych Toborków

i Paśnikiem

I jeszcze z Andrzejem Szyszko
Jak się po latach ten skład obejrzy to aż sie wierzyć nie chce

-
adamo_R
Lipski odpalił. Niesamowicie w szybkim tempie się rozwija. Z meczu na mecz, powinien być jeszcze lepszy. Przewyższa Figo mądrością gry. Szybciej podejmuje decyzje, zwykle trafne. Jest inteligentniejszy niż wspomniany Filip. Niewątpliwie mamy skarb.
Co do meczu, chyba każdy widział. Pominę Grodzickiego bo niestety odstaje od reszty. Mogło być inaczej z wynikiem. Nie chce mu wbijać szpilę, ale chop panikuje i nie pewny w swoich decyzjach.
Brawo. Chcemy dużo więcej.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2015, o 20:34 przez
adamo_R, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RuRek
Może na wyrost, ake gdyby groł Koj to byłby szpil na 0 z tyłu. Dużo madrzej ustawio sie w obronie i myśla że nie zaspoł by tak jak Cichocki i Grodzicki.
Helik po przerwie na reprezentacja wraco do kadry?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Campeones!
-
zbyszekq
-
Kontakt:
Radvan138 pisze:SODA pisze:dla mnie jesteście baranami dziennikarstwa
kto ?
byłem na szpilu i zoboczyłem jeszcze raz w nagraniu w tv,polecam maruderom.I jeszcze jedno pamiętom jak co niektórzy cisneli zaciągowi z szczecina,to teroz zoboczcie Figo i Lipskiego,jak ktoś znajdzie w takim klubiku takich FUSBALERÓW to qrva kista piwa pewno.Dejcie żyć KINGOWI dopuki on jest jest oki,tyko kaj te sponsory,bo nawet Nimieckiego Adasia już ni ma
zbyszek
-
Harpo
-
Kontakt:
Gigołajew pokazał szczyt głupoty piłkarskiej. Strzelił bramkę, wynik 3:1 i spokój, a on tak nerwowo reaguje... Ma ten Rus nierówno pod kopułą.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Na plus Grodzicki za to że szczimuje lżących go szkamrałów ha ha ha
A tak na poważnie to mecz super.
Brawo Waldek za skład wyjściowy i zmiany w odpowiednim momencie !
-
RuRek
Harpo pisze:Gigołajew pokazał szczyt głupoty piłkarskiej. Strzelił bramkę, wynik 3:1 i spokój, a on tak nerwowo reaguje... Ma ten Rus nierówno pod kopułą.

Zostoł sprowokowany i myśloł ze skonczy sie na zoltej, powinno sie na tym skonczyc...
Campeones!
-
19aRtuR20
-
Kontakt:
RuRek pisze:Harpo pisze:Gigołajew pokazał szczyt głupoty piłkarskiej. Strzelił bramkę, wynik 3:1 i spokój, a on tak nerwowo reaguje... Ma ten Rus nierówno pod kopułą.

Zostoł sprowokowany i myśloł ze skonczy sie na zoltej, powinno sie na tym skonczyc...
To już nie pierwszy roz jak Gigi sie wdowo w takie coś. Taki charakter... W pierwszej kolejce też dostoł żółto za spięcie z Mierzejewskim w pierwszej kolejce. Gigi to bomba - nie wiadomo kiedy wybuchnie. Dziś mu sie zdarzyło dwa razy w 4 minuty - gol i kartka. Aby tyla dobrze, że już było praktycznie po meczu.
-
arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: arango-mokre » 22 sie 2015, o 21:57
Elmer pisze:Coffey pisze:Elmer pisze:Nowak d...y ratował? Ja pamiętam, ze w najważniejszych momentach był kontuzjowany. Babiarz dostał brawa jak schodził, ale jaśnie pan nie uczynił tego samego w stronę kibiców Ruchu. Niech sobie jedzie na Bukową. Patrząc na to co się wtedy działo w lidze nie wiem czy jakikolwiek trener by nas wówczas uratował. Na pewno Mandrysz robił co chciał, a po latach pokazał, że na trenerce się zna (no ale w Ruchu już go nie widzę).

i Paśnikiem

Własnie ze bił brawa do kibiców nie wiem cos ty widziol
-
setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ale my ich rozjebali...!!!!
-
_pnwk_
-
Kontakt:
A jo niy mog być na tym szpilu
Za to z powtórek widza, że szykuje sie tor sezonu,Patryk
Ostatni tor to tyż
Dzięki NIEBIESCY!!!
Ps Termalica vs szczewa 3-0 + Ruch vs Termalica 4-1 = Ruch vs szczewa 7-1

Może być?
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
lokalnypatriota
autor: lokalnypatriota » 22 sie 2015, o 22:07
Lipski - PROFESOR !
Nie pamiętam kiedy ostatnio tylu młodych chłopaków grało u nas w drużynie, co do frekwencji to też za***ista, zeszłe sezony nie do pomyślenia żeby na meczu z słabym rywalem tyle ludu było, będzie rozpierdol na Górniku,Legii biletów w kasach brak,stadion pęka w szwach !
ps. Efirowi będzie ciężko nawet o 18stkę patrząc na grę Edka i Stępy

edit: zapomniałem dodać że na meczu był Ojrzyński z Zającem, czyżby sztab szkoleniowy reprezentacji musiał douczać Leszka jak ma prowadzić Górnik? hahaha

Ostatnio zmieniony 22 sie 2015, o 22:09 przez
lokalnypatriota, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Duszello
-
Kontakt:
Babi to cien pilkarza tego co grol w Ruchu. Widać ze mu wieś nie służy. Słabiutki. Nie chca sie zachwycać po fajnym szpilu za bardzo ale uważom ze my sie wzmocnili a nie osłabili po odejsciu niby kluczowych zawodnikow. Tak uwazom patrzac na zmiennikow i ta drużyna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], heli, k0ciak i 54 gości