[5 kolejka] Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów 16.08.15
-
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów 16.08.1
Myśla że technicznie nie ma unos lepszego może sie myla ale widac że może to być dobry strzał ściagajac go do nos .... oby King go wystawil w sobota...bo synek zagrol 2 szpil 3 razy wloz i robi wiecej zamieszania niż Viśnia ...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

-
- Kontakt:
Mam kilka pytan na ktore probuje sobie odpowiedziec od wczoraj.
1-Jak to jest ze mamy w skladzie
Michala Koja 188 cm
Grodzickiego 192 cm
Visniakovsa 188 cm
A najwyzszego zawodnika u naszych rywali Sebastiana Madere kryje Oleksy ? Jest mi to w stanie ktos wytlumaczyc ?
2- Czy do zadan Oleksego przy wprowadzaniu pilki nalezy tylko wybic pilke na polowe przeciwnika albo w aut ?
W kolejnym meczu chcialbym zobaczyc taki sklad
Putnocky-Konczkowski-Grodzicki-Koj-Szyndrowski-Surma-Urbanczyk-Visniakovs-Lipski-Mazek-Stepinski
1-Jak to jest ze mamy w skladzie
Michala Koja 188 cm
Grodzickiego 192 cm
Visniakovsa 188 cm
A najwyzszego zawodnika u naszych rywali Sebastiana Madere kryje Oleksy ? Jest mi to w stanie ktos wytlumaczyc ?
2- Czy do zadan Oleksego przy wprowadzaniu pilki nalezy tylko wybic pilke na polowe przeciwnika albo w aut ?
W kolejnym meczu chcialbym zobaczyc taki sklad
Putnocky-Konczkowski-Grodzicki-Koj-Szyndrowski-Surma-Urbanczyk-Visniakovs-Lipski-Mazek-Stepinski
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak to się nie gra nawet na orliku jak ktoś ma podstawyCzy do zadan Oleksego przy wprowadzaniu pilki nalezy tylko wybic pilke na polowe przeciwnika albo w aut ?

- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Putnocky i ostatnia akcja meczu nie dziwie się Grodzickiemu że go opierd.
-
dokladnie!! czy Oleksy jest tylko od wybijania na aut, co to ma byc!!!!!!!!!
jesli Fornalik nie zmieli Oleksego na Szyndrowskiego (
) ruska na Mazka to Fornalik won
jesli Fornalik nie zmieli Oleksego na Szyndrowskiego (

- 79Świony
- Kontakt:
ochłońdaro75 pisze:dokladnie!! czy Oleksy jest tylko od wybijania na aut, co to ma byc!!!!!!!!!
jesli Fornalik nie zmieli Oleksego na Szyndrowskiego (![]()
![]()

fatalny szpil

-
- Kontakt:
A Grodzickiego nie musi zmieniać? A Zieńczuk? Może jeszcze Visnakovs i jakoś wciś do składu Stępińskiego? Musi oba warunki spełnić, czy jak jedyn to też Fornalik won?daro75 pisze:dokladnie!! czy Oleksy jest tylko od wybijania na aut, co to ma byc!!!!!!!!!
jesli Fornalik nie zmieli Oleksego na Szyndrowskiego (![]()
![]()

Kolejny szpil jak nom cisnom ataki naszom lewom stronom (prawie połowa ataków Jagi). Mi ta sytuacja ogólnie przypomino sezon 2009/2010, kiedy na lewej pomocy groł Balaz przez kilka kolejek, mimo padliny, aż w końcu zostoł zastapiony Ecikiem. Teraz Balazem do mie jest Gigi. Gigi od samego początku regularnego grania niy umioł chycić porozumienia z reszta drużyny. Na poczatku to było dość naturalne, potrzeba czasu, ale do dziś dużo sie nie zmieniło. Dopoki bydzie kaleczyć w innym świecie Gigi to byda bronić Oleksego. Oleksy na pewno nie jest w formie, ale gra Gigiego niy pomogo. Gigi to je maksymalnie dobry kandydat na zmiana, co może trocha poszarpie, powalczy...
Jak już piszecie o tych wybijaniach na aut Oleksego, to warto też zwrócić uwaga jak czesto dostowoł podanie (utkwiły mi dwa w chyba ciagu chyba minuty, podobnie mo sie sprawa z kilkoma podaniami do Putnocky'ego). Było kilka takich podań, że naprowdy szkoda to komentować (wczoraj takie sie zdarzały akurat jeszcze czesci praktycznie w kożdy strefie). A teraz jak ftoś nowy miołby dojść to pewnie lewy obrońca typu Derbich czy Josl, kerzy praktycznie nic nie pograli.
PS. Widać Skuter downo niy groł, bo już mało fto pamiynto jego gra.
PS2. To ino statystyka, ale u nos nojwiecej odzyskanych bali mioł Oleksy wczoraj.
PS3. Cza wierzyć w Waldka, to jego robota zrobic z tym porzadek.
-
nie podniecajcie sie ze Fornalik won,bo Waldi nigdy won, podniecacie sie lekka agresia. Nie moze byc tak ze graja ZERA, a sa lepsi
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skuter zagroł dwa szpile życia i teroz kożdy bydzie chcioł go w podstawowym. Niekierzy nie pamiętają co było przed pamiętnymi derbami.19aRtuR20 pisze: PS. Widać Skuter downo niy groł, bo już mało fto pamiynto jego gra.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
Matus - Konczkowski Koj Cichocki (koniecznie) Oleksy/Szyndro - Surma Urbanczyk/Iwanski - Mazek Lipski Visnia - Stepinski Taki sklad wg mje musi wyles na Termalica. Jo rozumia ze Grodek kapitan, ze zno tyn klub, ze wiy jak Waldek chce szpilac, ale k***a TRZECI szpil z rzyndu, TRZECI w kerym nosz el capitano zadupiol tora !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie ma zodnej taryfy czy kapitan czy major abo generał, nie umiesz grac, nie jestes w formie to raus na ława, Grodek juz wczerpoł limit błedów na cały sezon a nawet go znacznie przekroczył
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- Radvan138
- Kontakt:
Przeciez nie grosz. No chyba zes ty je ten lepszydaro75 pisze:nie podniecajcie sie ze Fornalik won,bo Waldi nigdy won, podniecacie sie lekka agresia. Nie moze byc tak ze graja ZERA, a sa lepsi
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja się zgadzam z Arturem, bo Oleksy mnie ostatnio też nie przekonuje, ale fakt że musi nadrabiać za Gigo niesamowicie. Nie wspomnę już przy akcjach czy to Bielska, czy to Piasta jak z bramki piłkę wybijał właśnie Oleksy. Mi się wydaje, że przez to że mamy Gigiego bez formy i robiącego coraz więcej farfocli, całość winy spada na Oleksego - a bo tu coś nie przeciął (a najprawdopodobniej miał to zrobić Gigo), a tu pozwolił na wrzutkę (to samo), a tu po wrzutce jego stroną strzelili bramke (Grodzicki). Lepszego na tę pozycję nie mamy i jestem przekonany, że jakby przed Oleksym grał Zieniu czy Mazek, to by to zupełnie inaczej wyglądało.
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Panowie w Białym widać było jak na tacy że Oleksy jest pod formą, zamiast bal wybic do przodu - żodyn chopa niy atakowoł, czeko aż piłka na aut wylezie i to pod swoim polym karnym i już zagrożyni gotowe z niczego; pod formom jest zresztom niy yno łon bo i Gigołajew, i Konczkowski, a jak ftoś już napisoł wyżyj Grodzicki tykajonco bomba; strasznie dużo przez to nerwowości w obronie, jedyn paczi na drugigo; kożdy bal pomiyndzy obronców to jst fest smród ze zadku bo żodyn niy wiy fto jak sie zachowo.....
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Absolutnie nie zgadzam się, że Oleksy jest "pod formą". Ten chłop nawet w życiowej formie nie nadaje się do gry w Ekstraklasie, bo on nie ma ani talentu, ani siły, ani szybkości. Zarzucanie mu braku formy jest nie fair. Od niego nie powinno się niczego oczekiwać, bo on po prostu nie potrafi. Ale on sam się do składu nie wystawia…
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo