W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ucho103

#226 Post autor: ucho103 » 26 mar 2005, o 20:01

KaczoRowski jednyny sie pokazol , a co do reszty grajkow- to jest lepiej jak bylo - ale pierwszo liga ...to chyba za rok :cry:

a to co robil Bizacki to jest skandal, a trener powinien go sciagnac po pierwszej polowie -jak nie wczesniej :evil:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: spyru » 26 mar 2005, o 20:09

Wilus napisał:
2. Atak kibicow na Sibika w/g mnie chybiony, bo pawel zagral bardzo przyzwoity mecz. Byl jednym z niewielu, ktorzy starali sie dograc do zawodnikow a nie na zasadzie bij a lec. A to , ze nie ktore podania nie dochodzily to wynikalo, ze nasi grajkowie sa nauczeni gry, ze jak nie dostana bali do nogi to nie leca. Pojecia gry na dobieg, na wolne pole niestety w Ruchu zawodnikow nie nauczono, stad niektorzy moga zle oceniac Sibika, ktory wlasnie staral sie takich rozwiazan szukac.
Wilus BROWAR dla Ciebie

No nic przynajmniej repra pocisła.
Wesołych Świą Panowie i Panie i mokrego dyngusa. Do zobaczenia w czwartek.
Oby Terlecki, Bała i inni nie upewnili nas wszystkich w przekonaniu że awans pisany nam w tym roku nie jest :cry:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 20:19 przez spyru, łącznie zmieniany 3 razy.

figaro

#228 Post autor: figaro » 26 mar 2005, o 20:09

własnie sie zastanawiom czymu Kaczorowskiego ściepnoł MOŻE JAKOS DROBNO KONTUZJA A MY O TYM NIYWIYMY,chop umi sie ustawiac to mu cza psziznać az sie prosiyło żeby mu tam bale posyłac,może chopcy niymajom jescze do siebie zaufania,ale tj,fakt że jest łon warty uwagi może nic wielkiego niy pokozoł ale szukoł gry to było widać ,no i jego atutem jest faktycznie szybkość szkoda, bo mogły te akcje bokami byc ciekawsze mom nadzieja że zauważoł to tyż Wyrobek

Pavlique
Kontakt:

#229 Post autor: Pavlique » 26 mar 2005, o 20:19

Poleku prziłaża do sia;
ida zaro do kościoła ale tak se myśla jak Łoni (tj Klimek - bo grajki zdo mi sie że chyba niy bardzo) chcom awansu to trza zamiynić trynear... może Wdowczyk; łon jest zajedrogi i warszawka... :( :oops: ale przinajmnij chopy bydom lotac i nog niy cofać.....
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#230 Post autor: radzion » 26 mar 2005, o 20:38

Ch pisze:po 1 meczu niema co osadza
jak przez pierwsze 3 mecze zdobeda 7 punktow to powinno byc ok:)
ale poczekamy zobaczymy
wk***ial mnie ten scisk na meczu ludzie sie potykali jeden o drugiego (czemu te boczne sektory niebyly otwarte? a moze co za ciul je zamknol?)
aha i zauwazylem ze chyba ten monitoring podsluchowy dziala bo niektorzy byli malo rozmowni :D choc moze sie myle :)
jak wiecie cos na ten temat pewnego to piszcie
a i jeszcze jedna sprawa apropo fanki Bochum czy kibice z Tgeo klubu byli dzis obecni ?
na koniec pozdRowienia
i je*** dziadka z kiosku :D kumaci wiedza
niepamieto,m kiedy zech sie ostatni roz z toba zgadzol ale teroz muszaq!nie ma co osoadzac po 1 szpilu!bylo widac duzo brakow ale nie mogymy po 1 szpilu skreslac druzyny!widac dzis bylo brak Mariusza w ataku, obrona mysla ze zagrala bardzo dobzre!gortzej z atakiem!
ale jak wom, sie podobala oprawa?pierwszy roz od ponad pol roku cos zrobilismy i mysle ze bylo calkiem fajnie!jak na te w3arunki

sam jest kilka fotek z oprawy, mysla ze bolek bydzie to wciepnie cos lepszego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

miedza

Re: Po szpilu po szpilu...

#231 Post autor: miedza » 26 mar 2005, o 20:42

pzdr[/quote]
TEN KAWAŁEK JEST NA FORUM DO SCIOGNIECIA WYSTARCZY POSZUKAC[/quote]

nie musisz ryczeć, słysza dobrze.

Stona
Kontakt:

#232 Post autor: Stona » 26 mar 2005, o 20:42

To co dzisiaj widizlem podsumuje moim obrazkiem....życze wam udanych kawałów i żartów takie jakie nam sprawiają nasi grajkowie;)

Obrazek
za Tobą pójde w ogień, wode..

miedza

#233 Post autor: miedza » 26 mar 2005, o 20:43

Pavlique pisze:Poleku prziłaża do sia;
ida zaro do kościoła ale tak se myśla jak Łoni (tj Klimek - bo grajki zdo mi sie że chyba niy bardzo) chcom awansu to trza zamiynić trynear... może Wdowczyk; łon jest zajedrogi i warszawka... :( :oops: ale przinajmnij chopy bydom lotac i nog niy cofać.....
A bier sie z Wdowczykiem! kaj sam u nos taki gorol!!!

A Lorek może? Na co przyłazi durch na szpile..??

COBRA

#234 Post autor: COBRA » 26 mar 2005, o 21:03

Patton pisze:Najwazniejsza Jest Tradycja - kibic Ruchu znow wyjebany. I nie piszcie mi tu o jakiejs wierze itd. Ja sam kiedys bylem taki naiwny. Tak na goraco moge teraz napisac. Jest kasa, to pilkarze sie o nic nie martwia. Zauwazylo to juz pare osob przed sezonem, jak wiekszosc z nich zgrywala gwiazdki w klubie, na prezentacji itd. Ja bym ich wyslal na 15 zgrupowan jeszcze, Turcja, Mozambik, Hawaje itd. - duzo to im pomoze. W koncu mieli wreszcie optymalne warunki do trenowania przed runda prawda?? A co - wszyscy w ciuchach z reportera, od trenera po najwieksza lamage w skladzie - prezencja jest prawda?? Po co nam sponsor taki jak Reporter, jak dzisiaj wszyscy na boisku udowodnili, czy maja sponsora, czy nie graja ta sama pilke co sezon. Tam nawet abramowicz nic nie da. Rozbudzac nadzieje kibicow - szumu od cholery w prasie o zgrupowaniach, sparingach, SSA. Ludzie - darujcie sobie takie cos, a wezcie sie za treningi. Co ja dzisiaj widzialem?? To miala byc druzyna co walczy o 1 lige??? W czym?? W bilardzie?? Problemy z ustaniem na nogach, problemy z przyjeciem, zagrania gornych pilek do napastnikow ( SIC!! Ich obrona o glowe wyzsza !! ), zero pomyslu na gre, stojac pod polem karnym Szczakowianki wycofuja pilke ( jakas nowa koncepcja?? ). I nie gadajcie tu o sedziowaniu, bo on nie wydrukowal zadnego wyniku. Gdyby Ruch byl w stanie to wygra i to kilkoma bramkami. A tu co?? 90 min. sytuacja na 11 metrach i pilka u "Pana Boga w oknie" :roll: I teraz mam pytanie - moze akurat tydzien temu na tej zgnojonej murawie by nam lepiej poszlo co?? Bo dzisiaj murawa byla dobra i jakos nie widzialem, zeby ktorys z nich ja "gryzl"... Stadion - ruina. Te krzeselka to 5 konkretnych razem z tym betonem wyrwie ( pol roku po "remoncie" a beton sie kruszy :lol: ) W ciagu 5 miechow chocby wiekszosc zniosla jajko, ten klub nie stanie na nogi - poprostu bedzie sztucznym tworem i tyle. Awans?? Litosci... Narazie to ja ide lepiej do tego kosciola. Swieta do dupy, jeszcze by mnie panowie policjanci przymkeli po drodze. Bajer na maxa. Dziekuje Ci Ruchu za Wielkanoc!!! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Browar :wink:

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#235 Post autor: Anmael » 26 mar 2005, o 21:06

nie to ale teraz padlem ze smiechu - wdowczyk hahahaha - ta ku*** co nam na Ruchu kiedys pokazywala piesc i z nas sie smiala jak z polonia przyjezdzal ; chopy - koniec prosze bo zaraz padne tu trupem
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

matiq

Re: Po szpilu po szpilu...

#236 Post autor: matiq » 26 mar 2005, o 21:10

miedza pisze:pzdr
TEN KAWAŁEK JEST NA FORUM DO SCIOGNIECIA WYSTARCZY POSZUKAC[/quote]

nie musisz ryczeć, słysza dobrze.[/quote]

SPOKO ;) NIC SIE NIE STAŁO INO CZĘSTO PISZE DUŻOM LITEROM :D

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#237 Post autor: vinc84 » 26 mar 2005, o 21:11

Dejcie troche czasu panu Wyrobkowi niewiem moze 3-4 mecze az sie chopoki zgraja. Jak Ruch sie nie obudzi to bedzie trzeba pomyslec nad nowym trenerem.
GŮRNY ŚLŮNSK

maciek73

#238 Post autor: maciek73 » 26 mar 2005, o 21:12

Obrona - poprawnie, Kuczma walczył za pół drużyny, czemu reszta nie???
Pomoc - wszyscy bez formy, zmiana łysego na Molka nieporozumienie, trocha groł Smarzyk
Atak - brawo dla młodego za tor i tyla
Mariusz i Bartos mają pewny plac w nastepnym meczu, nikt nie pokazał czegoś takiego aby ich wygryźć.
Bedzie lepiej.
Czemu?
Bo musi.

SODA

#239 Post autor: SODA » 26 mar 2005, o 21:13

Patton pisze:Najwazniejsza Jest Tradycja - kibic Ruchu znow wyjebany. I nie piszcie mi tu o jakiejs wierze itd. Ja sam kiedys bylem taki naiwny. Tak na goraco moge teraz napisac. Jest kasa, to pilkarze sie o nic nie martwia. Zauwazylo to juz pare osob przed sezonem, jak wiekszosc z nich zgrywala gwiazdki w klubie, na prezentacji itd. Ja bym ich wyslal na 15 zgrupowan jeszcze, Turcja, Mozambik, Hawaje itd. - duzo to im pomoze. W koncu mieli wreszcie optymalne warunki do trenowania przed runda prawda?? A co - wszyscy w ciuchach z reportera, od trenera po najwieksza lamage w skladzie - prezencja jest prawda?? Po co nam sponsor taki jak Reporter, jak dzisiaj wszyscy na boisku udowodnili, czy maja sponsora, czy nie graja ta sama pilke co sezon. Tam nawet abramowicz nic nie da. Rozbudzac nadzieje kibicow - szumu od cholery w prasie o zgrupowaniach, sparingach, SSA. Ludzie - darujcie sobie takie cos, a wezcie sie za treningi. Co ja dzisiaj widzialem?? To miala byc druzyna co walczy o 1 lige??? W czym?? W bilardzie?? Problemy z ustaniem na nogach, problemy z przyjeciem, zagrania gornych pilek do napastnikow ( SIC!! Ich obrona o glowe wyzsza !! ), zero pomyslu na gre, stojac pod polem karnym Szczakowianki wycofuja pilke ( jakas nowa koncepcja?? ). I nie gadajcie tu o sedziowaniu, bo on nie wydrukowal zadnego wyniku. Gdyby Ruch byl w stanie to wygra i to kilkoma bramkami. A tu co?? 90 min. sytuacja na 11 metrach i pilka u "Pana Boga w oknie" :roll: I teraz mam pytanie - moze akurat tydzien temu na tej zgnojonej murawie by nam lepiej poszlo co?? Bo dzisiaj murawa byla dobra i jakos nie widzialem, zeby ktorys z nich ja "gryzl"... Stadion - ruina. Te krzeselka to 5 konkretnych razem z tym betonem wyrwie ( pol roku po "remoncie" a beton sie kruszy :lol: ) W ciagu 5 miechow chocby wiekszosc zniosla jajko, ten klub nie stanie na nogi - poprostu bedzie sztucznym tworem i tyle. Awans?? Litosci... Narazie to ja ide lepiej do tego kosciola. Swieta do dupy, jeszcze by mnie panowie policjanci przymkeli po drodze. Bajer na maxa. Dziekuje Ci Ruchu za Wielkanoc!!! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:

no to Paton nareszcie zaczynosz widziec ,pisolech chyba z rok tymu o trynerze toscie mie jebali, niystety Brak kompletnego
przygotowania druzyny, tu cza chopa z twardom rynkom a niy tRadycja i o awansie zapomnoc niystety
acha przy stanie 1:1TO MY TROWA ZARLI WYROBEK SIEDZIOL W BUDZIE to czyste profi
i jeszcze o Sibiku synek bol jedynym co chciol cos rozegrac ,pograc ino z kim wszyscy stoli jak ...iczekali na ...jak go bydymy je*** jak w podbeskidziu to juz pogrol.

:flaga:

arcio
Kontakt:

#240 Post autor: arcio » 26 mar 2005, o 21:15

widać że druzyna jest źle przygotowana!!
winę ponosza w głównej mierze trenerzy Wyrobek - Fornalak

a pan Bizacki nie jest świętą krową!!!!! dziś był do zmiany!!!
jak nie potrafisz nie pchaj sie na afisz - te wolne to tragedia a jak stoi 3 innych i ci tłumacza to słuchaj dobrych rad!!
nigdy nie jest za późno

ODPOWIEDZ