W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!
-
- Kontakt:
moje uwagi to BIZACKI hmm co on robi w 2 lidze ??bo napewno nie gra co pilka trafila do niego to co stracona napewno najslabszy na boisku Sibik na poczatku fatalnie i tak sie skonczylo. Kaczorowski napewno wartosciowy kopacz nie maial za wiela podan ale widac ze chce Stanford na plusa nie zawiele mogl pokazac malo podan do niego ale jak dostal pilke to umial fajnie zamieszac no i napewno kibice na plus
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po dzisiejszym szpilu trzy wnioski:
1. Biza na emeryturę
2. Sibik - rozwiązac kontrakt
3. Zmiana trenera - szacunek dla pana Wyrobka ale tu trzeba kogos kto wstrząsnie tymi grajkami a nie będzie ich pieścił, no i te całkiem niezrozumiałe zmiany, i to kiedy 5 minut przed końcem jak wynik niekorzystny był juz od 72 minuty!!
To tyle na gorąco...
1. Biza na emeryturę
2. Sibik - rozwiązac kontrakt
3. Zmiana trenera - szacunek dla pana Wyrobka ale tu trzeba kogos kto wstrząsnie tymi grajkami a nie będzie ich pieścił, no i te całkiem niezrozumiałe zmiany, i to kiedy 5 minut przed końcem jak wynik niekorzystny był juz od 72 minuty!!
To tyle na gorąco...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Pawlo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Najwazniejsza Jest Tradycja - kibic Ruchu znow wyjebany. I nie piszcie mi tu o jakiejs wierze itd. Ja sam kiedys bylem taki naiwny. Tak na goraco moge teraz napisac. Jest kasa, to pilkarze sie o nic nie martwia. Zauwazylo to juz pare osob przed sezonem, jak wiekszosc z nich zgrywala gwiazdki w klubie, na prezentacji itd. Ja bym ich wyslal na 15 zgrupowan jeszcze, Turcja, Mozambik, Hawaje itd. - duzo to im pomoze. W koncu mieli wreszcie optymalne warunki do trenowania przed runda prawda?? A co - wszyscy w ciuchach z reportera, od trenera po najwieksza lamage w skladzie - prezencja jest prawda?? Po co nam sponsor taki jak Reporter, jak dzisiaj wszyscy na boisku udowodnili, czy maja sponsora, czy nie graja ta sama pilke co sezon. Tam nawet abramowicz nic nie da. Rozbudzac nadzieje kibicow - szumu od cholery w prasie o zgrupowaniach, sparingach, SSA. Ludzie - darujcie sobie takie cos, a wezcie sie za treningi. Co ja dzisiaj widzialem?? To miala byc druzyna co walczy o 1 lige??? W czym?? W bilardzie?? Problemy z ustaniem na nogach, problemy z przyjeciem, zagrania gornych pilek do napastnikow ( SIC!! Ich obrona o glowe wyzsza !! ), zero pomyslu na gre, stojac pod polem karnym Szczakowianki wycofuja pilke ( jakas nowa koncepcja?? ). I nie gadajcie tu o sedziowaniu, bo on nie wydrukowal zadnego wyniku. Gdyby Ruch byl w stanie to wygra i to kilkoma bramkami. A tu co?? 90 min. sytuacja na 11 metrach i pilka u "Pana Boga w oknie" :roll: I teraz mam pytanie - moze akurat tydzien temu na tej zgnojonej murawie by nam lepiej poszlo co?? Bo dzisiaj murawa byla dobra i jakos nie widzialem, zeby ktorys z nich ja "gryzl"... Stadion - ruina. Te krzeselka to 5 konkretnych razem z tym betonem wyrwie ( pol roku po "remoncie" a beton sie kruszy :lol: ) W ciagu 5 miechow chocby wiekszosc zniosla jajko, ten klub nie stanie na nogi - poprostu bedzie sztucznym tworem i tyle. Awans?? Litosci... Narazie to ja ide lepiej do tego kosciola. Swieta do dupy, jeszcze by mnie panowie policjanci przymkeli po drodze. Bajer na maxa. Dziekuje Ci Ruchu za Wielkanoc!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem wkur..ony na maksa.
Pompowany przez 4 miesiące balon pęknął jak bańka mydlana w 90 minut. ZEROOOOOOOOO. Totalne.
I wkońcu to powiem: Z całym szacunkiem dla Wyrobka, ale jeżeli ma sie takie możliwości przygotowania drużyny, przychodzi pierwszy mecz i nasi kopacze przegrywają wszystkie pojedynki biegowe, no to chyba coś jest nie tak. Najeżdżacie na Sibika. Z tym że on jako jedyny grał do przodu, jego długie piłki były w conajmniej kilu przypadkach dobre. No ale skoro surowy Fornalik jest znacznie szybszy od naszych skrzydłowych, no to faktycznie można stwierdzić - "podania Sibika były niedokładne, złe i beznadziejne". Dla mnie jeden z lepszych na boisku.
Taktyka jak zwykle. Tzn. coś tam strzelić i bronimy.
TAK SIE K....A NIE DAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
A co do najsłabszego chłopa to powiem tak. Szkoda że na aukcji nie było trykotu grajka z nr 7 na plecach bo bym zainwestował. Akurat miałem drobne
Pompowany przez 4 miesiące balon pęknął jak bańka mydlana w 90 minut. ZEROOOOOOOOO. Totalne.
I wkońcu to powiem: Z całym szacunkiem dla Wyrobka, ale jeżeli ma sie takie możliwości przygotowania drużyny, przychodzi pierwszy mecz i nasi kopacze przegrywają wszystkie pojedynki biegowe, no to chyba coś jest nie tak. Najeżdżacie na Sibika. Z tym że on jako jedyny grał do przodu, jego długie piłki były w conajmniej kilu przypadkach dobre. No ale skoro surowy Fornalik jest znacznie szybszy od naszych skrzydłowych, no to faktycznie można stwierdzić - "podania Sibika były niedokładne, złe i beznadziejne". Dla mnie jeden z lepszych na boisku.
Taktyka jak zwykle. Tzn. coś tam strzelić i bronimy.
TAK SIE K....A NIE DAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
A co do najsłabszego chłopa to powiem tak. Szkoda że na aukcji nie było trykotu grajka z nr 7 na plecach bo bym zainwestował. Akurat miałem drobne
-
- Kontakt:
Szkoda 
Prowadzic 1-0 i tak sie nieudolnie cofnac ...
Nie wiem czemu zostal zmieniony Kaczorowski ktory gral naprawde dobrze
Stanford dobry technicznie , jednak on stracil pilke po czym padla bramka.
Unierzynski -duzo bledow.
Sibik -kilka dobrych prostopadlych podan , ale reszta byla zenujaca w jego wykonaniu
Bizacki - bez komentarza powinien zejsc po 45 minutach
Blazejewski i Smarzynski - cienie zawodnikow z tamtej rundy
Cwielong jak zawsze waleczny , dobry techniczny i bramka
Kuczma , Mosor i Nowak - solidnie
To tak moimi slepiami
Gra slaba , mecz slaby , CHWD SOLNICY , ojca bedzie mi ciezko wyciagnac na nastepny szpil :? .
Najlepszym graczem meczu - Bogdan Kalus 8)

Prowadzic 1-0 i tak sie nieudolnie cofnac ...
Nie wiem czemu zostal zmieniony Kaczorowski ktory gral naprawde dobrze
Stanford dobry technicznie , jednak on stracil pilke po czym padla bramka.
Unierzynski -duzo bledow.
Sibik -kilka dobrych prostopadlych podan , ale reszta byla zenujaca w jego wykonaniu
Bizacki - bez komentarza powinien zejsc po 45 minutach
Blazejewski i Smarzynski - cienie zawodnikow z tamtej rundy
Cwielong jak zawsze waleczny , dobry techniczny i bramka
Kuczma , Mosor i Nowak - solidnie
To tak moimi slepiami
Gra slaba , mecz slaby , CHWD SOLNICY , ojca bedzie mi ciezko wyciagnac na nastepny szpil :? .
Najlepszym graczem meczu - Bogdan Kalus 8)