Zostaje tutaj. Wiem, ze walczylismy jak równi z rownym, ale nie wiem co to ma wspolnego z tym o czym mówię caly czas. Jestem wiernym kibicem Ruchu i tylko ten klub kocham. Chodzi mi o to, ze my jako narod Polski powinnismy trzymac kciuki za inne kluby, ktore jakby nie bylo nas reprezentuja i walcza o punkty dla wszystkich. Nie rozumiem tej nagonki na inne kluby i proby dowalania im na kazdym kroku, czujecie sie wtedy lepiej czy co ? Tak samo nie wiem czemu ciagle jest gadka Amica, amica. Zrobili fuzje, mieli do tego pelne prawo i tyle, na dana chwile jest to Lech Poznan i poki co to oni sa aktualnym mistrzem Polski. Oczywiscie wierze i czekam na pierwszego majstra dla Ruchu za mojego zycia i 15 razem. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibicow.marek79 pisze:[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]19JeRRy20 pisze:Tak musze bo tutaj zarabiam na zycie tak jak i koncze nauke.Lutz pisze:Fto Ci pedzioł, że musisz?19JeRRy20 pisze:O tym mowilem, prostactwo sie szerzy w dzisiejszych czasach, wstyd, ze musze zyc w takim kraju o takim nastawieniu.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
A jak skonczysz nauke to co? Wyjazd?
My tez walczyli jak rowny z rownym z Metalistym i co ? Nic