Raul22 pisze:calego sezonu na takim farcie nie pojedzie, z Jaga 3 celne strzaly 3 gole, dzis 2-2. Wystarczy, ze druzyna przyjedzie ktora stanie na swojej polowie i da im pilke do atakowania pozycyjnego. Narazie graja z kontry, bo rywale traktuja ich jako teoretycznie slabszych od siebie, ale teraz po 6 pkt beda inaczej juz do nich podchodzic. Moim zdaniem beda walczyc o utrzymanie, ale to poczatek sezonu i moze sie myle.
według twojej teori jedziemy teraz do Kielc jako pewniak?Czy może też zagramy z Koroną ofensywnie i dostaniemy bęcki?Piłkarsko jak i organizacyjnie u nas jako taką wartość przedstawiają cweLka i amica reszta to rzemiosło lepiej lub gorzej przygotowane fizycznie i mentalnie i takie wyniki już dawno mnie nie dziwią.Od momentu jak pojawili się w polskiej kopanej panowie typu Wojciechowski,Drzymała i im podobni którzy przepłacali kopaczy którzy wybijali sie ponad przeciętność w swoich klubach nie stawiając na szkolenie swoich wychowanków sięgneliśmy piłkarskiego trzeciego Świata i jeszcze długo to sie nie zmieni .Budując niby swoje potęgi ,osłabiali poziom przeciwników (przykład Cupiała)i osiągali hegemonię na kilka sezonów ale tylko w rodzimej lidze.
Co do Lubina to na pewno nie zlekceważył Korony,z gry prezentował sie niby lepiej ale dostali dwa dzwony i wystarczyło.liga dopiero sie rozkręca i czas pokarze gdzie która drużyna sie uplasuje na koniec sezonu.Ja osobiście widziałbym do spadku innego kandydata pytanie ino czy moje mażenie sie spełni
do szczew dołożył bym kogoś z trójki Podbeskidzie,Łeczna ,Termalica ale czas pokaże

.