[2 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 24.07.15 18:00
-
- Kontakt:
Re: [2 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 24.07.15 18:00
Nie no przeca szpil z Łyncznom byl za***isty szczegolnie 1 polowa ... 1 szpil sezonu ...
Nie ma ich osadzać ino pochwalić super
Wczoraj jedyny plus że wyszarpali te 3 pkt bo obiektywnie szpil na remis
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Nie ma ich osadzać ino pochwalić super
Wczoraj jedyny plus że wyszarpali te 3 pkt bo obiektywnie szpil na remis

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najlepszy będzie jeden wpis na początku sezonu i jeden na jego koniec
tylko że to forum będzie martwe.
Nasze forum dzięki aktywności wszystkich użytkowników jest wyjątkowe
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Kontakt:
początek sezonu: marze o 15 gwiazdceOzor pisze:najlepszy będzie jeden wpis na początku sezonu i jeden na jego koniectylko że to forum będzie martwe.
koniec sezonu: marzenia się spełniają
tak to widze...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
a potym szłoby nawet umrzić

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Lipski i jego "noł luk pas" robi na mie ogromne wrażenie 
Dzięki za walka! Prosza o więcej,bo jo po to żyja,żeby wom kibicować!!!

Dzięki za walka! Prosza o więcej,bo jo po to żyja,żeby wom kibicować!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no ino, że u niektórych z tych największych znawców i kibiców z tego forum toby wyglądało takTomSky pisze:początek sezonu: marze o 15 gwiazdceOzor pisze:najlepszy będzie jeden wpis na początku sezonu i jeden na jego koniectylko że to forum będzie martwe.
koniec sezonu: marzenia się spełniają
tak to widze...
przed: furgomy
po: uff, ale za rok to już na pewno furgomy

co innego napisać, że ktoś zagroł źle w danym meczu, czy w danym zagraniu, a co innego wyciągać wnioski i skreślać kogoś całkowicie i obrażać po kilkudziesięciu minutach
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Duszello
- Kontakt:
Tera tak zech ten twoj nick badnoł i zaro mi przyszło ze my nie zapominejmy o Heliku. Mom nadzieja ze po ty operacji synek nie zlezie ponizej swego poziomu. Bo to je nosz filar obrony. Wiec patrzac wcale zlego teamu my nie momy. I zamieszomy na bank w 8.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najbardziej oprócz 3 pkt cieszy gra napastników, 2 bramki dla każdego po jednej, Viśnia widać że ma dobry strzał i wykończenie, zdarzają się też takie akcje, gdzie trafia w łatwej sytuacji np. w słupek jak z Łęczną. Po Efirze widać, że w odróżnieniu od Eduardsa jego atutem jest technika. Trzeba dać się im rozegrać i będzie dobrze 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nikogo nie wymieniałem z nicka ale już znaleźli sie oburzeni. Proszę czytać ze zrozumieniem, ludzie inteligentni nie powinni mieć z tym problemu.
Nie pisałem o krytyce bo to naturalna sprawa po przegranym meczu a nawet po zwycięskim można mieć krytyczną opinie w jakiejś sprawie.
Pisałem o wydawanych generalnych osądach i wyroczniach, skreśleniu ludzi itd. Nie bronię nikomu mieć zdania w jakiejś sprawie bo sam je mam ale odczekajcie choć pół rundy, będzie wyglądało poważniej.
Nie pisałem o krytyce bo to naturalna sprawa po przegranym meczu a nawet po zwycięskim można mieć krytyczną opinie w jakiejś sprawie.
Pisałem o wydawanych generalnych osądach i wyroczniach, skreśleniu ludzi itd. Nie bronię nikomu mieć zdania w jakiejś sprawie bo sam je mam ale odczekajcie choć pół rundy, będzie wyglądało poważniej.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakoś zawsze tak jest, że jak oglądam mecz trybun to zawsze mam wrażenie, że lepiej grają
Jako, że byłem na trybunach to uważam że mecz całkiem dobry, podejrzewam że jakby Piast zagrał odważniej albo zamiast Piasta by była druzyna która się bardziej otwiera to i z naszej strony by to lepiej wyglądało, ale i tak tragedii nie było. Koj wg mnie bardzo poprawnie zagrał, Grodek troszkę mniej widoczny, Viśnia bardzo się starał i za to brawa. Co martwi to forma, a raczej jej brak, naszych skrzydeł. Ale będzie lepiej! Teraz zespół musi się nauczyć grać z Visnakovsem, bo to zupełnie inny zawodnik niż Kuświk - on nie jest do rozegrania akcji, zastawienia się itd. Mu trzeba podać tak, żeby mógł ładować. Będzie dobrze!

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Gerhat 100% racji.
Niektorzy sami wystawiaja sobie swiadectwo swoimi opiniami. Sa wierni swoim pogladom do i zdaniom jak bulgarka przy drodze.
Trzeba wiedziec ze oprocz krytyki istnieje takie cos jak pochwala i to ewidentnie widac tu na forum.
Przegrany mecz - 15 stron
Wygrany mecz - 5 stron z czego 3 to pochwaly krytyczne typu: " dzieki za 3 ale padake my zagrali i pol skladu wy***rdalac".
Niektorzy sami wystawiaja sobie swiadectwo swoimi opiniami. Sa wierni swoim pogladom do i zdaniom jak bulgarka przy drodze.
Trzeba wiedziec ze oprocz krytyki istnieje takie cos jak pochwala i to ewidentnie widac tu na forum.
Przegrany mecz - 15 stron
Wygrany mecz - 5 stron z czego 3 to pochwaly krytyczne typu: " dzieki za 3 ale padake my zagrali i pol skladu wy***rdalac".
-
- Kontakt:
A jo sie tam raduja z 3 łoczek i jak do mie to tak mogom szpilać do maja , a Majster pewny !!!! 

- zico1920
- Kontakt:
Co do naszych skrzideł, to jedyn z naszych zawodników pedzioł co Podgórski niy bydzie mioł lekko, bo Ziyniu jes niy do ruszynio a jak Gigi zacznie szpilać jak na tryningach to bydzie nojlepszym skrzidłowym w ekstraklasie, a po leku zaczyno wyłazić nasze przigotowanie fizyczne do sezonu, chopcy zaczynajom czuć sie coroz pewnij, modzi /Urbańczyk,Lipski/ jak okrzepnom to dopiyro pokożom na co ich stać. Lipski na ta chwila jes pewniakiym do składu, a jego ewentualny zmiynnik poczebuje jeszcze 2,3 tydnie coby dorównać pozostałym, ale sie niy obrażo ino chce zadupiać na tryningach coby przidać sie drużynie.
Szpil może niy boł nojlepszy ale jo przinajmnij niy spodziywołch sie jakichś fajerwerków, po leku do przodku, nojważniyjsze 3 pkt, a bydzie ino lepij i godom Wom momy ekipa na piyrszo 8-ka mimo że na razie niy wyglondo to super jo jes pewny, ze bydzie ino lepij.
Pyrsk!
Szpil może niy boł nojlepszy ale jo przinajmnij niy spodziywołch sie jakichś fajerwerków, po leku do przodku, nojważniyjsze 3 pkt, a bydzie ino lepij i godom Wom momy ekipa na piyrszo 8-ka mimo że na razie niy wyglondo to super jo jes pewny, ze bydzie ino lepij.
Pyrsk!
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Napisałem ,że przełamiemy sie z Piastem i to im sie udało.Co do samego meczu tempo i poziom nie zachwycał ale nie o to teraz chodzi a o to ,żeby zbierać kolejne punkty,piękna gra przyjdzie z czasem jak piłkarze bardziej się zgrają i złapią automatyzmy.Widać ,że młodzi mają potencjał i mam nadzieję ,że z meczu na mecz będą co raz lepsi i łatwo nie odpuszczą Podgórskiemu czy Pączkowi
.rywalizacja z doświadczonymi zawodnikami napewno wpłynie pozytywnie na Urbańczyka,Mazka,Lipskiego czy inch naszych zawodników.Ważne zwycięstwo napewno poprawi atmosferę w szatni bo wreszcie przyszło przełamanie i trzeba podtrzymać tą passę w kolejnym meczu .Jestem w stanie męczyć się oglądając Ruch byle będzie to gra skuteczna i przynosząca punkty
.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Panowie dwa lata temu o tej porze Kuświk był przez forumowiczów je***y że źle gra,kaleka,pokraka i inne epitety tu leciały, z Visniakovsem jest trochę podobnie bo też tu widzę najeżdżanie że drewno itp, a będzie tak samo jak z Kuświkiem że się wystrzeli zobaczycie, Stępińskiego szkoda marnować na skrzydle, to już lepiej zagrać dwoma napastnikami Visniakovs-Stępiński i na zmianę mogą wchodzić Lipski,Efir lub zalezy od rywala, np z mocniejszym można grać jednym napastnikiem i Lipski jako ofensywny pomocnik