Sezon 2015/2016
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2015/2016
Ogólnie, jutro losowanie. Dajcie jakiś temat do tego przed losowaniem
Na bieżąco zawsze lepiej się komentuje ;D

-
Myślisz że nie ? Jest mi cieżko też uwierzyć Arka w ruskim klubie. Ale załóżmy że Legia chciała (czytamy ze tak) i zaproponowała szczewom Piecha. W tym przypadku Piech nie mo nic do godki i idzie tam gdzie pracodawca mu karze. To jest umowa o pracę i to tez piłkarzy dotyczy.NiebieskiChorzów pisze:Piech aż tak by się nie zeszmacil^^
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mogą mu kazać latać 8 godzin po parku albo robić za "misia z krupówek" w przedszkolach, ale nie ma czegoś takiego jak przymusowe wypożyczenie czy transfer. Przy takim myśleniu to mogliby mu pedzieć "Cześć Arek, załatwiliśmy Ci wypożyczenie. Umowę najmu mieszkania już wypowiedzieliśmy za Ciebie, walizki spakowane, a jutro masz samolot do nowego domu na Syberii."adamo_R pisze:Myślisz że nie ? Jest mi cieżko też uwierzyć Arka w ruskim klubie. Ale załóżmy że Legia chciała (czytamy ze tak) i zaproponowała szczewom Piecha. W tym przypadku Piech nie mo nic do godki i idzie tam gdzie pracodawca mu karze. To jest umowa o pracę i to tez piłkarzy dotyczy.NiebieskiChorzów pisze:Piech aż tak by się nie zeszmacil^^

jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
W kontrakcie raczej niy mo napisane, ze sie godzi na wypozyczenie do Zabrza. Jo tam uwazom, ze Legia szuko kogos, kto pokryje jak nojwiecej z miesieczny wyplaty Piecha, a patrzac na "zarzadzanie" w Zabrzu, to oni by moze byli w stanie pokryc nawet 100%adamo_R pisze:Myślisz że nie ? Jest mi cieżko też uwierzyć Arka w ruskim klubie. Ale załóżmy że Legia chciała (czytamy ze tak) i zaproponowała szczewom Piecha. W tym przypadku Piech nie mo nic do godki i idzie tam gdzie pracodawca mu karze. To jest umowa o pracę i to tez piłkarzy dotyczy.NiebieskiChorzów pisze:Piech aż tak by się nie zeszmacil^^

-
- Kontakt:
A najlepsze jest to ze jeszcze miesiac tymu jechali zabolom od sprzedawczykow i ze ich jak bydzie okazja spuszczom do I ligi.
Jedyn klub wart drugiego.
Dwa ku***szony.
Jedyn klub wart drugiego.
Dwa ku***szony.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chcieli ich dobić finansowo;-)
-
Co mo kontrakt z umową o pracę19aRtuR20 pisze:
W kontrakcie raczej niy mo napisane, ze sie godzi na wypozyczenie do Zabrza.

Piech nie mo nic do godki kejby szczewogeje powiedzieliby JA.
Tfuuu

-
- Kontakt:
Lechia Gdansk nie placi rat Śląskowi za transfer Sebastiana Mili.
Kolejni mocarze wykreowani przez media na bogatych z Pomorza.
Kolejni mocarze wykreowani przez media na bogatych z Pomorza.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mało ludzi zastanawia się skąd tam nagle takie transfery ? Szejkowie nagle się pojawili że co połowa sezonu są nowe zakupy pod przewodnictwem Mandziary ? I to nie goście za 5-10 tys tylko za grube jak na polskie zwyczaje pieniądze.Kolejna kometa która niebawem zostawi gigantyczny dług na barkach Miasta Gdańsk.
-
- Kontakt:
Nie dom sie pedziec, ze pilkarz niy mo nic do godki przy wypozyczeniu. Jakby mu znodli klub na Gibraltarze to tyz by niy miol nic do godki?adamo_R pisze:Co mo kontrakt z umową o pracę19aRtuR20 pisze:
W kontrakcie raczej niy mo napisane, ze sie godzi na wypozyczenie do Zabrza.Mioł zapisane że idzie na wypożyczenie do Bełchatowa, ale nie do Zobrza
Tfuuu
-
Nie ma takich skrajnych przypadków. Prawo pracy jednak godo ze musiołby iść.
-
- Kontakt:
Gdyby tak miał w kontrakcie to nie miałby podstaw odmówić. Taki zapis pewnie byłby obwarowany wysoką karą umowna dla zawodnika w przypadku ewentualnej niesubordynacji.19aRtuR20 pisze:Nie dom sie pedziec, ze pilkarz niy mo nic do godki przy wypozyczeniu. Jakby mu znodli klub na Gibraltarze to tyz by niy miol nic do godki?adamo_R pisze:Co mo kontrakt z umową o pracę19aRtuR20 pisze:
W kontrakcie raczej niy mo napisane, ze sie godzi na wypozyczenie do Zabrza.Mioł zapisane że idzie na wypożyczenie do Bełchatowa, ale nie do Zobrza
Tfuuu
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
A co to za roznica? Do Piecha kozdy klub poza Legia moze byc jak klub z Gibraltaru.adamo_R pisze:Nie ma takich skrajnych przypadków. Prawo pracy jednak godo ze musiołby iść.
Prosty przyklad: my by sie dogodali z Legia w sprawie jego wyplaty (tego zech je pewny, z Legia ostatnio momy dobre kontakty) to po co w ogole sie spotykali z Piechem? Z grzecznosci?
-
Nie mo nic do rzeczy. Z Piechem spotkali sie prywatnie, i som Piech dyć pedzioł ze nie idzie do nos. Tako informacja była ? Spotkali sie z Leśnym i tym drugim ciulem. Nie przeczytołch.