Remont stadionu
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
upssss.. Widać jeszcze że żech sie jeszcze nie obudził. :oops: :x
Sorki Vinc84. 8)
TomSky - ja uważam, że pojemność stadionu to liczba miejsc, które są na stadionie. Jest to zapewne gdzieś zapisane. Czym innym jest limit miejsc, który decyzją jakieś niekompetentnej osoby został nam przydzielony, a który obecnie wynosi 7.500.
Ja, tak to rozumiem.
Sorki Vinc84. 8)
TomSky - ja uważam, że pojemność stadionu to liczba miejsc, które są na stadionie. Jest to zapewne gdzieś zapisane. Czym innym jest limit miejsc, który decyzją jakieś niekompetentnej osoby został nam przydzielony, a który obecnie wynosi 7.500.
Ja, tak to rozumiem.
- 19r20
- Kontakt:
to co sie dziej to jakies nieporozumienie
żygać się chce
ciekawe jak zrobia te nowe wylewki, postawia plot przy klatce gości to co będzie przeszkadzało?
napewno sie do czegos doczepią
żygać się chce
ciekawe jak zrobia te nowe wylewki, postawia plot przy klatce gości to co będzie przeszkadzało?
napewno sie do czegos doczepią
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- wolfik
- Kontakt:
Nawet jesli zrobimy ta wylewke to jesli ktos bedzie chcial to zawsze znajdzie sie jakis nierówny schodek czy krzywo wbity gwozd, a to ze nie stanowia one zadnego zagrozenia podobnie jak ta wylewka nie ma wiekszego znaczenia.
Wiec moze nasi dzialacze zaczeli by cos robic i postarali sie otworzyc 8 i 9, bo cos mi sie wydaje, ze ludzi w sobote moze byc sporo wiecej niz 3500, a watpie zeby kilkuset ludzi, którzy zostana bez biletów grzecznie poszlo do domku.
Wiec moze nasi dzialacze zaczeli by cos robic i postarali sie otworzyc 8 i 9, bo cos mi sie wydaje, ze ludzi w sobote moze byc sporo wiecej niz 3500, a watpie zeby kilkuset ludzi, którzy zostana bez biletów grzecznie poszlo do domku.
Dokładnie!! i tym sposobem to może być pierwszy i ostani mecz u siebie z widownią , bo ludzi sie wkur.....wdupią na stadion .... a to juz dla inspektorów i tym podobnych bedzie wystarczające by podjec decyzje o zamknieciu stadionu...bo nie można zapewnic bezpiczenstwa itd.wolfik pisze:
NIGDY KU. nie może byc do końca dobrze :?
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oto fotki z dzisijeszego dnia, prace na ,,1" nabraly tempa, okolo 4 gosci dzisiaj robilo, w porowoaniu z przedwczoraj gdy bylo dwoch, widac postep:d......trawa ladnie sie wysuszylam, zaczyna sie zazieleniac na sloncu, dzis na Ruchu bylo tak przyjemnie ze nawet jakis kotek sie przyszwedal wygrzac tyleczek na trybunach 
ach ta wiosna

ach ta wiosna

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
Jo na tym stadionie pamiyntom frekfyncjo 35000 do 40000 tysyncy ludzi a 20000 do 25000 to bola normalka i nikomu sie nic niy stalo tzn. niybolo nigdy slychac coby ftos ciulnol skuli jakis dziury abo wystowajoncy sroby a stadion jus wtedy sie zacynol poleku sypac, "swiycki" przi wietrze mialy po poltora metru lodchylu i wszyscy to mieli wtedy w du*** bo RUCH grol i to jak grol. Ale nasza wiara niyzachwiono sprawi, ze RUCH jesce bydzie grol superszpile i to jake szpile.
I hu* w dupa inspektorom.
I hu* w dupa inspektorom.
-
- Kontakt:
prawie zech przijechol z Cichy i remont stadionu wyglondo tak: przi robocie na jedynce bolo 5 chopa w tym podejrzywom bolo dwoch kibicow bo bardzo modo wyglondali, mieli betoniarka, 3 kible po farbie do nosynio miszongu, 2 kary, 2 lopaty do piosku i pyrlik.
Przipominom, ze momy XXI wiek a w tym tympie to loni zdonzom tyn stadion zrobic na 100 lot RUCHU.
Wesolych swiont.
Przipominom, ze momy XXI wiek a w tym tympie to loni zdonzom tyn stadion zrobic na 100 lot RUCHU.
Wesolych swiont.
- esiu1920
- Kontakt: