Kuświka.RuRek pisze:To kogo on by chcioł? Ronaldo, a może Messiego?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Kuświka.RuRek pisze:To kogo on by chcioł? Ronaldo, a może Messiego?
Niekoniecznie. Potrzeba jeszcze jednego. Efir nie będzie klasycznym łowcą bramek, natomiast do Viśni potrzeba kogoś kto powalczy z nim o prym. Tak to widze. Zawsze było trzech i była walka. Zawsze sie ktoś wyłania niespodziewanie jak jest rywalizacja. Dziś tego nie ma po odejściu Kuświka.HKSADIK pisze:
Efir i Visnia to chyba nie są wymarzeni napastnicy dla WF
Każdy twierdzi, że Eduards to typowa dziewiątka. Ja mam swoje zdanie na ten temat. W poprzednich meczach, gdy grał w pomocy, dał nam dużo więcej, niż teraz grając z przodu - powiedział Waldemar Fornalik.
adamo_R pisze:Dlatego potrzeba jeszcze jednego do walki o miejsce.
Dziękuję, dobranoc.Lukas89 pisze:Myślę, że będzie tragedia i czarnowidztwo na 10 stron zamiast śmiechu. A sparingu nawet nikt nie zobaczy.adamo_R pisze:Bydzie śmiych jak przegromy sparing. Niewidzialno taktyka.
Nie ma na 10 stron. Duży pozytyw przed ligą. Wiadomo ze potrzebujemy jeszcze wartościowych do gry. Nie przesądzałbym że kogoś nie pochytamy. Fornalik stwierdził, ze nie jest łatwo ściągnąć , ale miedzy wierszami można było zauważyć ze czekamy. Na razie jest młyn i nikt nie przyjdzie do mało skutecznych ludzi gołodupców.Lukas89 pisze:Dziękuję, dobranoc.Lukas89 pisze:Myślę, że będzie tragedia i czarnowidztwo na 10 stron zamiast śmiechu. A sparingu nawet nikt nie zobaczy.adamo_R pisze:Bydzie śmiych jak przegromy sparing. Niewidzialno taktyka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Rickenn10 i 48 gości