ale zajebałem temat sory

Nie chodzi mi o maniakalne odgrzebywanie prehistorii. Po prostu ludzie nie maja ochoty utożsamiać się z nieszczęsnym gołodupcem, któremu czasem coś się przypadkiem uda. Dlatego warto walczyć z przeświadczeniem, że Ruch był zawsze biednym krewnym ligowej stawki.SODA pisze:syrenką też jezdzili ....no może prawie zawsze, tych czasów nawet nie liczę bo ludzie życie oddawali za klub co obecnym wielu forumowiczom nawet by do gowy nie przyszło
ale zajebałem temat sory
adamo_R pisze:W tym klubie nikt nie panuje nad niczymBankowo mieli staro treska i do nich nie ważnie kto tam widnieje. Amatorka.
Chyba ze sie wychylili przed szereg bo SŚ czeko![]()
Cyrk.
mnie sie wydaje ze powinni zakleic to jakos nie wiem jak ale nie powinno byc tego bylego sponsora nawet w grze sparingowejniebieski98 pisze:Kibice też w starych meczówkach nie mogą chodzić? Bo jest logo nieaktualnego sponsora?
mpapmp pisze:adamo_R pisze:W tym klubie nikt nie panuje nad niczymBankowo mieli staro treska i do nich nie ważnie kto tam widnieje. Amatorka.
Chyba ze sie wychylili przed szereg bo SŚ czeko![]()
Cyrk.
Bez przesady. Grają w starych koszulkach, co mają grać w nowych? Grają w tym co jest na magazynie, bo i tak nikt tego nie kupi.
Oszczędzają i co to złe?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Radvan138 i 78 gości