Sezon 2015/2016
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2015/2016
tak oglądom mecz Jagi i na serio obojętnie jak to się skończy, bo pewnie w dwumeczu awans wymęczą to poziom polskiej piłki to jest jakaś parodia i to na tle co raz słabszych lig
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Uprzedzając ewentualne pytania o transmisje: http://laola1.tv/en-int/live/fk-kruoja- ... 51983.htmlheli pisze:tak oglądom mecz Jagi i na serio obojętnie jak to się skończy, bo pewnie w dwumeczu awans wymęczą to poziom polskiej piłki to jest jakaś parodia i to na tle co raz słabszych lig
Faktycznie poziom słaby..

-
- Kontakt:
Tego meczu nie da się oglądać Pokroje są 3 od końca w lidze litewskiej zamieszani w korupcje rozbici z nowym trenerem od wczoraj i potrafią grać lepiej niż wielka Jaga 3 drużyna ekstraklapy która wykupiła kilku ciekawych zawodników z rodzimej ligi ogólnie fajna patola jak nie wygrają to kompromitacja...heli pisze:tak oglądom mecz Jagi i na serio obojętnie jak to się skończy, bo pewnie w dwumeczu awans wymęczą to poziom polskiej piłki to jest jakaś parodia i to na tle co raz słabszych lig
Batory Fans
-
- Kontakt:
I dlatego tym co momy mogymy sie bic o majstra.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Przypominam wam, że my rok temu
męczyliśmy się z drużyną z Lichtenstainu
męczyliśmy się ze średniakiem z Danii
męczyliśmy się i przejebaliśmy z nasłabszą potem drużyną fazy grupowej LE.
męczyliśmy się z drużyną z Lichtenstainu
męczyliśmy się ze średniakiem z Danii
męczyliśmy się i przejebaliśmy z nasłabszą potem drużyną fazy grupowej LE.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy ja wiem? Według mnie najciężej było chyba z Vaduz, gdzie uratował nas Stawar 2 bramkami. Z Esbjergiem gdyby równo trawe skosili tobyśmy wygrali jako gospodarz na wyjeździe ciężej było, jednak plamy nie daliśmy. A w ostatniej rundzie swoje szansy też mieliśmy, z tego co mnie pamięć nie myli 60 minut w Gliwicach z Metalistem pod naszą kontrolą, porażka na wyjeździe po karnym w drugiej połowie dogrywki i czerwieni dla bramkarza. W poprzednim sezonie ponadplanowo wykonaliśmy nasze zadanie.
-
-
spójrz teraz na to bardziej realnieniebieski98 pisze:Czy ja wiem? Według mnie najciężej było chyba z Vaduz, gdzie uratował nas Stawar 2 bramkami. Z Esbjergiem gdyby równo trawe skosili tobyśmy wygrali jako gospodarz na wyjeździe ciężej było, jednak plamy nie daliśmy. A w ostatniej rundzie swoje szansy też mieliśmy, z tego co mnie pamięć nie myli 60 minut w Gliwicach z Metalistem pod naszą kontrolą, porażka na wyjeździe po karnym w drugiej połowie dogrywki i czerwieni dla bramkarza. W poprzednim sezonie ponadplanowo wykonaliśmy nasze zadanie.
Esbjerg, zeszły sezon skończył na 8 z 12 pozycji w lidze duńskiej, którą ciężko nazwać lepszą od polskiej bo taki Lech czy Legia spokojnie walczyliby tam o najwyższe pozycje.My z Esbjergiem wywalczyliśmy 2 remisy w tym jeden w ostatnich sekundach bedąc tłamszonym w tamtym meczu, dla mnie żaden sukces.
Vaduz zajęło 9 miejsce na 10 w lidze Szwajcarskiej, od ostatniego miejsca różnił ich tylko 1 punkt. Ogólnie wyrównane boje z taką drużyną też nie świadczą o naszej jakiejś wybitnej klasie a raczej o słabości.
Metalist dostał baty w LE w lidze ukraińskiej na 25 meczów wygrał 8 i jest zwykłym średniakiem ligi ukraińskiej. Jeśli zobaczymy jak miesiąc po nas bawiła się z nimi Legia to wyjdzie na jaw tylko nasze tchórzostwo bo gdybyśmy mocniej przyciśli można było awansować.
Reasumując 4 runda Le brzmi fajnie ale z takimi ogórami jak my graliśmy to jednak trochę wstyd, że wygraliśmy tylko 1 mecz. Już nie mówiąc o tym, że właściwie takiej drogi do fazy grupowej nie miała chyba, żadna Polska drużyna od 10 lat gdy Wisła rozwalała każdego i była rozstawiana.
-
- Kontakt:
Aha czyli liga szajcarsko i duńsko to piłkarskie dno i ogony eurolandu . To już wiem wszystko .
LUDZIE NA LITOŚĆ BOSKO ODSTAWCIE TE DOPALACZE !!!
LUDZIE NA LITOŚĆ BOSKO ODSTAWCIE TE DOPALACZE !!!
-
- Kontakt:
Niezły fart Jagielloni, ale w Białymstoku pewnie już utrzymają te przewagę. Zobaczymy co pokaże Śląsk..

- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak zeszły sezon tak jak my w dole, tylko w chwili gdy podejmowaliśmy ich byliśmy rozliczani jako 3 miejsce w EX, a Esbjerg i pozostali jako drużyny które zajęły na tyle wysokie miejsce, że dostali szanse na gre w eliminacjach. I my i oni przystępowali jako jedni z najsilniejszych w swoim kraju. To na jakim miejscu skończyli w czerwcu? Co to ma do rzeczy? U nas też się wiele zmieniło od sierpnia i zeszłorocznych eliminacji.
-
ze co ?? Polska liga jest lepsza od dunskiej ?? ale pierdolnoles hahaRoni2580 pisze:
Esbjerg, zeszły sezon skończył na 8 z 12 pozycji w lidze duńskiej, którą ciężko nazwać lepszą od polskiej
.
Jaga wlasnie to pokazala

-
- Kontakt:
Roni a jak tam naszo licyncjo Twoje info od ozartego dzialacza?
Twierdzisz ze dunsko je slabszo od Polski i ze Lech i Legia moze walczyly by tam o mistrza. Tak jak je slabszo to powinni go miec z marszu jak w silniejszy polskiej sie o niego tlukom.
Twierdzisz ze dunsko je slabszo od Polski i ze Lech i Legia moze walczyly by tam o mistrza. Tak jak je slabszo to powinni go miec z marszu jak w silniejszy polskiej sie o niego tlukom.
-
Polsko liga może sie najwyżej porównywać z Czechami, Słowokami, może Rumunami 

Campeones!
-
- Kontakt:
Z Czechami...??:/