Remont stadionu
Odwet moze byc taki sam. Nie wpuszczenie kibicow Ruchu na boisko przeciwnika. Oko za oko zab za zab. Dlamnie to czysta paranoja. Komu na tym zalezy? Jak dlugo te idiotyczne decyzje beda fukcjonowac. Kim jest ten nadzorca budowlany? Czyzby znowu szukanie dziury w calym moscie? Za tydzien cos nowego wyskoczy. Mecz bez publiki? itd.
-
- Kontakt:
Juz k... nie wiem co sie dzieje. Nasz stadion jest jaki jest kazdy wie, podobnie wyglada stadion Gieksy i Gornika, ale wierzcie mi w porownaniu z Sosnowcem czy Bielskiem te stadiony sa naprawde przystepne. Na tamtych brakuje co drugiego schoda, barierki sa rozwalone, zardzewiale, pokrzywiony, z rozkruszonego betonu wylaza jakies prety, nie ma loz prasowych i wogole TRAGEDIA! Ale tam nikt sie ich nawet nie czepia o jakies wylewki, monitoringi glosowe itp bzdury.
Juz mam dosc tych urzedasow j... Jak nie schodek za wysoki, to wylewka znowu zla, albo tak jak u Zab brakuje monitoringu ktorego nie ma zaden klub w polsce... ku*** na Slasku chyba rzeczywiscie poza kibicami wszyscy sa przeciwko pilce!
Juz mam dosc tych urzedasow j... Jak nie schodek za wysoki, to wylewka znowu zla, albo tak jak u Zab brakuje monitoringu ktorego nie ma zaden klub w polsce... ku*** na Slasku chyba rzeczywiscie poza kibicami wszyscy sa przeciwko pilce!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Wczas sie ten nadzór budowlany wziął za kontrole, zreszta przed runda jesienna tez nam zamkneli stadion na kilka dni przed meczem. Dziwi mnie natomiast dlaczego nie mozna otworzyc sektorów 8 i 9, tam nie ma krzeselek i nie dawano nowej wylewki, a do tej starej jakos nigdy nie bylo specjalnych zastrzezen, a zwiekszylo by to znacznie ilosc dostepnych do sprzedazy biletow.
-
-
- Kontakt:
-
Ja jestem ciekaw jak wyglada na innych boiskach? Nie tylko na slasku, lecz gdzies w Polsce. Czy to tylko jest taka sytuacja na slasku? To jest nienormalne! Tu wielkie zapewnienia ze zarzad chce 1-szej ligi.Ze kibic sie bardzo mocno liczy w walce o pierwsza lige,ze kibic to fundament itd. Ciekawe?
Czy akcja odsniezania nie dala zarzadcom wiele do myslenia? Czy nie widza jakie jest zaangarzowanie w sprawy klubu?
Czy Q.. nie widzi sie ze na kibicach mozna polegac? Za to taka wielgachna NAGRODA ?! Moze najlepiej zamknac stadion!
Mecze przy pustych trybunach . Najwygodniej. I-D-I-O-T-Y-Z-M-Y
Czy akcja odsniezania nie dala zarzadcom wiele do myslenia? Czy nie widza jakie jest zaangarzowanie w sprawy klubu?
Czy Q.. nie widzi sie ze na kibicach mozna polegac? Za to taka wielgachna NAGRODA ?! Moze najlepiej zamknac stadion!
Mecze przy pustych trybunach . Najwygodniej. I-D-I-O-T-Y-Z-M-Y
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A dlaczego przed meczem z Belchatowem nikt nie mowil o zadnym ograniczeniu...? Chyba ze zarzad juz wiedzial ze tego szpilu i tak i tak nie bedzie. qr** wogole co sie dzieje? Od jakiegos czasu wszyscy rzucaja nam i reszcie klubow na Slasku klody pod nogi. Jestem pewny ze na ten szpil przyszloby duzo wiecej niz 3.5tys ludzi, a tak to ci ktorzy nie wejda zraza sie i odechce im sie przychodzic na Cicha. A poza tym ile bylo czasu na zrobienie tej calej wielkiej inspekcji?? Dlaczego zarzad o tym nie pomyslal? Bo nie wydaje mi sie zeby bylo mu na reke takie ograniczenie.
Przeciez conajmniej polowa stadionow w 2 lidze to sa ruiny i nie slysze o zadnych zakazach w innych regionach Polski. Pierwszy lepszy przyklad to jest sosnowiec i ta trybuna glowna usypana z ziemi i z posiana trawka na ktorej siedza kibice!
Do tego jeszcze jakies problemy z biletami na benefis....
Przeciez conajmniej polowa stadionow w 2 lidze to sa ruiny i nie slysze o zadnych zakazach w innych regionach Polski. Pierwszy lepszy przyklad to jest sosnowiec i ta trybuna glowna usypana z ziemi i z posiana trawka na ktorej siedza kibice!
Do tego jeszcze jakies problemy z biletami na benefis....

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt: