Mie po prostu coś świtało, że jednak im to zawiesili... Na szczescie kara została (dla dobra ligi, bo jeszcze bardzi bydzie kożdy uważać)marek79 pisze:Ludzie ale mocie teorie spiskowe. Lepsi od Macierewicza.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Drągowski? Drągowski.... nie znam.19aRtuR20 pisze: Matus drugim najlepszym bramkarzem ligi. Wygrał zasłużenie Drągowski
Bo zrezygnowołOzor pisze:no i po Hadaju
on juz mo wiyncy rezygnacji niz Legia majstrow19aRtuR20 pisze:Bo zrezygnowołOzor pisze:no i po HadajuPowinien zostać dyscyplinarnie w...
19aRtuR20 pisze: Mie po prostu coś świtało, że jednak im to zawiesili... Na szczescie kara została (dla dobra ligi, bo jeszcze bardzi bydzie kożdy uważać)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... kow/p8t737Do września klub musi uregulować wszystkie zaległości finansowe, do których zobowiązał się w procesie licencyjnym. Jeśli tego nie zrobi, zostanie ukarany ujemnymi punktami i wysoką grzywną.
Wisła w najbliższym czasie nie może liczyć na znaczący przypływ gotówki, a to wróży katastrofę na miarę Widzewa.
\adamo_R pisze:Z jednej strony dobrze ze nie awansowali. Czy odpuścili nie wiem. Wiem ze jak im sie wymykał awans, to z relacji wynikało, że atakowali już całą drużyną. Może zlekceważyli i ponieśli za to karę.Yego pisze:ROW Rybnik definitywnie odpuscil awans w Limanowej, szkoda ze Syfowiec awansowal
Kiedyś tak było, ale to sie zmieniło. Nie wiem czy rok temu, czy jeszcz wcześni, ale rok temu Ruch też nie wyłaził nikaj, ino majster. Chyba skuli tego, że ceremonie medalowe były na stadionach dzień wcześni.Elmer pisze:Dobrze kojarzę, że co roku na scenę podczas gali wychodziły wszystkie trzy medalowe drużyny? Czyżby foch Legiuni był aż tak duży, że na galę nie przyszli i przez to Jaga nie mogła wyjść na scenę? Jakoś cicho o tym jest
A nie wychodzili wszyscy którzy dostali statuetki + mistrz ? I dodatkowo wręczający. I mi się wydaje że nikogo więcej nie było.19aRtuR20 pisze:Kiedyś tak było, ale to sie zmieniło. Nie wiem czy rok temu, czy jeszcz wcześni, ale rok temu Ruch też nie wyłaził nikaj, ino majster. Chyba skuli tego, że ceremonie medalowe były na stadionach dzień wcześni.Elmer pisze:Dobrze kojarzę, że co roku na scenę podczas gali wychodziły wszystkie trzy medalowe drużyny? Czyżby foch Legiuni był aż tak duży, że na galę nie przyszli i przez to Jaga nie mogła wyjść na scenę? Jakoś cicho o tym jest
Wczoraj i rok temu tak było, czyli statuetki i majster. Jak było w 2013 niy pamiyntom, ale w 2012 i 2010 medale były dopiero na gali, a w ostatnich dwóch (albo trzech) latach już sa na stadionach. W 2010 było o nos trocha głośno skuli niejednolitych strojów...Kibic1983 pisze:A nie wychodzili wszyscy którzy dostali statuetki + mistrz ? I dodatkowo wręczający. I mi się wydaje że nikogo więcej nie było.19aRtuR20 pisze:Kiedyś tak było, ale to sie zmieniło. Nie wiem czy rok temu, czy jeszcz wcześni, ale rok temu Ruch też nie wyłaził nikaj, ino majster. Chyba skuli tego, że ceremonie medalowe były na stadionach dzień wcześni.Elmer pisze:Dobrze kojarzę, że co roku na scenę podczas gali wychodziły wszystkie trzy medalowe drużyny? Czyżby foch Legiuni był aż tak duży, że na galę nie przyszli i przez to Jaga nie mogła wyjść na scenę? Jakoś cicho o tym jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Wilk i 39 gości