A Mazek bydzie w 18-tce?Scypion pisze:Odpowiednio w 86, 88 i 93 minucie...Zip pisze:Co do meczu z Zawiszą, podejrzewam że wyjdziemy najmocniejszym składem, a w trakcie mam nadzieję powchodzą Lipski, Mazek i Urbańczyk.

A Mazek bydzie w 18-tce?Scypion pisze:Odpowiednio w 86, 88 i 93 minucie...Zip pisze:Co do meczu z Zawiszą, podejrzewam że wyjdziemy najmocniejszym składem, a w trakcie mam nadzieję powchodzą Lipski, Mazek i Urbańczyk.
Mirek pisze:A Mazek bydzie w 18-tce?Scypion pisze:Odpowiednio w 86, 88 i 93 minucie...Zip pisze:Co do meczu z Zawiszą, podejrzewam że wyjdziemy najmocniejszym składem, a w trakcie mam nadzieję powchodzą Lipski, Mazek i Urbańczyk.
Dokładnie! Powinien dostać dużą premię!Ozor pisze:Pozytywem sezonu było zakontraktowanie bramkarza i to by było na tyle.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
już się tej rehabilitacji boję.. Waldermar ku*** ogarnij się chłopie!!! co to ku*** dziś było, jak tyś widział dobry mecz to ja byłem chyba na innym stadionie.. i co to cholery widzisz w tym Kowalskim ? Chłopie ciesz się że Piast nas uratował dziś , nie wiem co by się działo w piątek.. połowa bała się wziąć grę na swoje barki, chyba tylko Kuświk z Zieńczukiem jakoś ta sytuacjie w miarę ogarniali..setnik pisze:Jak sie gro na remis to sie przegrywo.. Staro zasada ale widać sie sprawdza.
Piłkarze za ta porażka muszą się zrehabilitować w meczu z Zawiszą!! Nie ma innej opcji jak 3 pkt. w piątek!!!
Kur wa mać Chorzów grać!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: 19HKS20, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Krzymp i 41 gości