Sezon 2014/15
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2014/15
W innych ligach (czytej w tych najlepszych) polowa druzyn gro o puchary.
U nos tyz by podzialu niy bolo gdyby 7 piyrszych druzyn grolo w pucharach
A w 2 lidze angielskij druzyny z miejsc 4-7 grajom plyoffy o awans to je dopiero niesprawiedliwe...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
U nos tyz by podzialu niy bolo gdyby 7 piyrszych druzyn grolo w pucharach
A w 2 lidze angielskij druzyny z miejsc 4-7 grajom plyoffy o awans to je dopiero niesprawiedliwe...
- Yego
wyliczylem srednia frekwencje na mecz po 35 kolejkach:Harpo pisze: Reszta - dno jeśli chodzi o widzów.
8427 widzow/mecz
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kule tak patrza na ta tabela to mogymy miec jeszcze fest cieplo jak na craxie przegromy...z druzyn z 27 pkt bydymy najnizej.
Ew. jak zawisza nie wygro u siebie to juz mogymy szykowac sie na nastepny sezon w extraklapie...
Emocje do konca to cieszy oby z happy endem
Ew. jak zawisza nie wygro u siebie to juz mogymy szykowac sie na nastepny sezon w extraklapie...
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- Yego
Na 98.9% mamy utrzymanieto jo pisze:kule tak patrza na ta tabela to mogymy miec jeszcze fest cieplo jak na craxie przegromy...z druzyn z 27 pkt bydymy najnizej.
http://www.90minut.pl/news/251/news2513 ... lejce.html
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
To tylko matematyka. Równie dobrze we wtorek ok. 22:30 99,8% może zamienić się na 66%.
Zrobić swoje, stanąć w jedenastu w bramce i wyciągnąć 0:0. Inna rzecz, że przy bardzo prawdopodobnej porażce Piasta w Bydgoszczy remis zapewni Cracovii 9. miejsce, więc oni też mogą stanąć w bramce.
Ostatnio miałem "przyjemność" z konieczności oglądać mecz Granada CF - Atletico Madryt. Remis dawał obu drużyn to co chciały. A że inne mecze układały się tak jak powinny to było bardzo nieciekawie na boisku. A potem wszyscy się cieszyli
Zrobić swoje, stanąć w jedenastu w bramce i wyciągnąć 0:0. Inna rzecz, że przy bardzo prawdopodobnej porażce Piasta w Bydgoszczy remis zapewni Cracovii 9. miejsce, więc oni też mogą stanąć w bramce.
Ostatnio miałem "przyjemność" z konieczności oglądać mecz Granada CF - Atletico Madryt. Remis dawał obu drużyn to co chciały. A że inne mecze układały się tak jak powinny to było bardzo nieciekawie na boisku. A potem wszyscy się cieszyli
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
http://www.ekstraklasa.org/kapitula-zde ... -poznajcieKAPITUŁA ZDECYDOWAŁA, POZNAJCIE NOMINOWANYCH!
ODKRYCIE SEZONU
Miroslav Covilo (Cracovia), Bartłomiej Drągowski (Jagiellonia Białystok), Michał Helik (Ruch Chorzów), Tomasz Kędziora (Lech Poznań), Łukasz Zwoliński (Pogoń Szczecin)
BRAMKARZ SEZONU
Bartłomiej Drągowski (Jagiellonia Białystok), Dusan Kuciak (Legia Warszawa), Mariusz Pawełek (Śląsk Wrocław), Matus Putnocky (Ruch Chorzów), Grzegorz Sandomierski (Zawisza Bydgoszcz)
NAPASTNIK SEZONU
Grzegorz Kuświk (Ruch Chorzów), Orlando Sa (Legia Warszawa), Patryk Tuszyński (Jagiellonia Białystok), Kamil Wilczek (Piast Gliwice), Łukasz Zwoliński (Pogoń Szczecin)

-
- Kontakt:
Drągowski, Putnocky, Wilczek
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Putnocky rewelacja, ale to jednak zawsze ino pół sezonu.
Helik też bardzo dobry okres, jednak początkowo nie groł choć to kategoria odkrycie i tu w sumie wystarczy moment i krótki okres.
Kuświk niestety mo za dużo konkurencja i choć uważom, że jest z nich najlepszy to Wilczek jednak mo tych bram sporo więcej, choć Wilczek to taki poziom Demjana, kery też miołbyć niby rozchwytywany przebieroł w ofertach, a po pół roku powrócił do Podbeskidzia z podkulonym ogonem.
Helik też bardzo dobry okres, jednak początkowo nie groł choć to kategoria odkrycie i tu w sumie wystarczy moment i krótki okres.
Kuświk niestety mo za dużo konkurencja i choć uważom, że jest z nich najlepszy to Wilczek jednak mo tych bram sporo więcej, choć Wilczek to taki poziom Demjana, kery też miołbyć niby rozchwytywany przebieroł w ofertach, a po pół roku powrócił do Podbeskidzia z podkulonym ogonem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Wilczek jakos wczesniej tyla nie strzelol, chyba mo sezon konia.
- radzion
- Kontakt:
w tej chwili na 3 stadionach wyniki dla nas korzystne oprocz tego najwazniejszego, ku... czy my zawsze muszymy patrzec na innych?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zawiszy nawet wygrano z nami może niy starczyć.
-
- Kontakt:
I sprawdzi się moja teoria z d... wzięta, że z ligi spadają ci którzy po 30 meczach byli w strefie spadkowej. Tak było rok temu, tak będzie i teraz. I ciekawe czy Legia nie zostanie mistrzem, bo rok temu pierwsza trójka też bez zmian była.
Coby się Strażnikowi i Uśmiechniętemu Rachwał nie przyśnił
http://weszlo.com/2015/06/02/rachwal-re ... op-klatki/
Coby się Strażnikowi i Uśmiechniętemu Rachwał nie przyśnił
http://weszlo.com/2015/06/02/rachwal-re ... op-klatki/
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
I bardzo dobrze !! D.pna reforma, gdzie sezonowe obiboki mogą w końcówce kilkoma meczami zapewnić sobie utrzymanieElmer pisze:I sprawdzi się moja teoria z d... wzięta, że z ligi spadają ci którzy po 30 meczach byli w strefie spadkowej.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Yego
Ta reforma nic nie daje oprocz wydatkow, dla mnie likwidacja tego wynalazku z runda dodatkowa to chyba najlepsze co PZPN moglby zrobic.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
i zas by byl problem jak tu zagospodarowac te 4 tygodnie wolnego wiecej.znowu zmiana cyklu przygowan i czas na dostosowanie sie do nowych realiow tegoz okresu przygotowawczegoYego pisze:Ta reforma nic nie daje oprocz wydatkow, dla mnie likwidacja tego wynalazku z runda dodatkowa to chyba najlepsze co PZPN moglby zrobic.