viperR pisze:Probierz: Trzeba zastanowić się nad sensem piłki
Autor: Maciej Prusiński Fot. Jacek Prondzynski
- Co można powiedzieć po takich meczu? Mamy marzenia... trzeba zastanowić się nad sensem polskiej piłki. W pierwszej chwili pomyślałem nawet o rezygnacji z trenowania i zajęciu się menedżerką - powiedział po spotkaniu trener Jagiellonii Białystok.
- Powinienem powiedzieć dzień dobry i do widzenia i to powinno wystarczyć.
- Należał nam się rzut karny, a ręka w naszym polu karnym była przypadkowa.
- Mamy zagrożonych wielu zawodników, nie chciałem, aby któryś z nich był wykluczony. Sam sędziemu nic nie mówiłem.
- Co można powiedzieć po takich meczu? Mamy marzenia... trzeba zastanowić się nad sensem polskiej piłki. W pierwszej chwili pomyślałem nawet o rezygnacji z trenowania i zajęciu się menedżerką.
- Drągowskiemu musiałem powiedzieć po chłopsku, żeby spier***** do szatni.
- Między mną a trenerem Bergiem iskrzyło od czasu karnego. Po meczu mu podziękowałem, znam parę słów po angielsku i ich użyłem.
- Przyjadę do domu, pier***** whiskey, bo co mi zostało.

Dwie kwestie:
1) Pisałem po 1 kolejce rundy mistrzowskiej, że należy zaapelować (żartem) do sędziów, aby ratowali Legię, bo jak nie wygra ligi, wówczas jej budżet okaże się nieuzasadniony. Te ponad 100 mln na polską ligę to żart, na LM już pasi.
2) Mieczem wojujesz od miecza zginiesz.
Trenerze "ZMIENIAM BRAMKARZA W PRZERWIE". Masz za swoje. Dobrze ci tak. Marzyłem o takiej chwili, gdy tym razem ciebie przekręcą.
Szkoda mi Jagi, ale ciebie mi w ogóle nie szkoda.