Wiedziałem ze Puast będzie chciał coś wywieźć z Cichej i mu się to udało.2 akcje i wywalczyli remis.
No i 2 poprzeczki, cóż: raz szczęście raz pech. W Bielsku będzie dobrze

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
no to dawno takiej wypowiedzi nie było tylko pogratulowaćMidway pisze:Brawo Michał Helik za wypowiedź w lidze +. Wielki szacunek! Na pytanie czy nie czujesz ze w Chorzowie robi się dla ciebie za ciasno? Odpowiedział ze trudno w klubie który jest 14 krotnym mistrzem Polski czuć ze jest dla niego za ciasno.
Wszyscy wmawiali mi, że Visnakovs to jest tylko "dziewiątka", a ja mam swoje zdanie na ten temat. Dla mnie więcej pomógł drużynie w poprzednich meczach, grając z boku pomocy niż dzisiaj na pozycji napastnika. /quote]
ble ble ble
szacun dla Helika, ale takie pytanie to mógł zadać tylko pan "redaktór" Rafał DębińskiMidway pisze:Brawo Michał Helik za wypowiedź w lidze +. Wielki szacunek! Na pytanie czy nie czujesz ze w Chorzowie robi się dla ciebie za ciasno? Odpowiedział ze trudno w klubie który jest 14 krotnym mistrzem Polski czuć ze jest dla niego za ciasno.
W sumie napisołeś wszystko to co jo chcioł napisać:) Dodom ino od siebie, że nie rozumia WF co łon widzi w tym Kowalskim, synek na pewno ambitny,ale oprócz tego totalno padaka. Gra nie była zło, trocha zabrakło szczęścia, ale wiedząc, że momy 3 mecze na wyjeździe, to trza u siebie na maxa grać o 3 pkt, a faktycznie wyglądało jakby my sie boli zaatakować większą ilością piłkarzyheli pisze:A jo zaś jakoś niezadowolony akurat dziś jestech, nie chodzi o wynik ino o moje wrażenie, że przez długie fragmenty drugiej połowy miołech wrażenie, że ten punkt wielu z naszych piłkarzy zadowalo co się objawiało przede wszystkim wolnym wprowadzaniem bali i nie podłączaniem się do akcji ofensywnych zbyt wielu piłkarzy mimo, że było widać, że Piast siada. Rozumia, że Zieńczuk mógł namieszać przy stałym fragmencie gry, a w związku, że Piast przestał grać to brak jego lotania nie był może aż tak zauważalny, a brak wogóle wcześniejszych zmian na skrzydłach nie rozumie.
Starzyński bardzo dobry mecz, dużo walki i lotanie jedynie strzały mu nie wychodziły, ciekawe czy go ktoś obserwowoł, że tak się staroł. Obok Figo na wyróżnienie Surma.
Słabo skrzydła, i bardzo słabo Babiarz, chyba, że czegoś nie widziałech.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], klimz(R)owiec, Lothar Ślązok, mody Ruch i 52 gości