[31 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 8.05.15 18:00
-
- Kontakt:
Re: [31 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 8.05.15 18:00
Ja mam wrazenie, ze pojawienie sie Visni na skrzydle 'jakos komplikuje' gre Kuswikowi i Starzynskiemu (tzn miedzy soba)... Tylko takie odczucie
-
- Kontakt:
Recht. Glownie bez to ze uon je drewniany.cheapgun pisze:Ja mam wrazenie, ze pojawienie sie Visni na skrzydle 'jakos komplikuje' gre Kuswikowi i Starzynskiemu (tzn miedzy soba)... Tylko takie odczucie
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Szczęście zdecydowanie po naszej stronie. Poprzeczka, słupek itd różnie to mogło wyglądać...
Kapitalne bramki i dobre spotkanie, to cieszy. Szkoda, że tak mało błędów wykorzystywaliśmy, bo okazji do kontr było całkiem sporo. BARDZO ważne 3 pkt, jeżeli teraz wygramy z Piastem - połowę planu wykonamy.
Sądzę, że 4 zwycięstwa wystarczą do utrzymania.
Brawo Niebiescy!
PS. ochrona na Koronie należy to największych debili.![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Kapitalne bramki i dobre spotkanie, to cieszy. Szkoda, że tak mało błędów wykorzystywaliśmy, bo okazji do kontr było całkiem sporo. BARDZO ważne 3 pkt, jeżeli teraz wygramy z Piastem - połowę planu wykonamy.
Sądzę, że 4 zwycięstwa wystarczą do utrzymania.
Brawo Niebiescy!
PS. ochrona na Koronie należy to największych debili.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Wracam po dwóch dniach, a wpisów malutkooooo. Widać, że dobrze grali. A że mieli szczęście? To też element piłki nożnej, gracze Korony oddawali niecelne strzały i tyle.
Zieńczuk
Figo
Helik
(ta przewrotka w I połowie, widać że jego matka uprawia aerobik czy fitness), Putnoky niech mi poda numery lotto
I nawet Wiśnia na skrzydle w końcu się pokazał.
Szkoda, że z Piastem zabraknie Kuświka, bo trzeba będzie trochę zmienić styl gry. A w meczu z Lechią, kiedy też Kuświka nie było, nie wyszło nam to za dobrze.
Zobaczymy jak reszta wyników, oby Piast wygrał z Łęczną
Zieńczuk

Szkoda, że z Piastem zabraknie Kuświka, bo trzeba będzie trochę zmienić styl gry. A w meczu z Lechią, kiedy też Kuświka nie było, nie wyszło nam to za dobrze.
Zobaczymy jak reszta wyników, oby Piast wygrał z Łęczną
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Coś pozmieniać na pewno trzeba będzie, ale myślę, że Viśnia w końcu wystąpi tam gdzie jest jego pozycja. Jeszcze ewentualnie Efir. Będzie dobrze.Elmer pisze:Szkoda, że z Piastem zabraknie Kuświka, bo trzeba będzie trochę zmienić styl gry. A w meczu z Lechią, kiedy też Kuświka nie było, nie wyszło nam to za dobrze.

-
- Kontakt:
O tyla dobrze, że Edek jest w jakimś rytmie meczowym, powinien mieć łatwi niż zwykle, jak właził abo na pora minut, abo na jeden szpilLukas89 pisze:Coś pozmieniać na pewno trzeba będzie, ale myślę, że Viśnia w końcu wystąpi tam gdzie jest jego pozycja. Jeszcze ewentualnie Efir. Będzie dobrze.Elmer pisze:Szkoda, że z Piastem zabraknie Kuświka, bo trzeba będzie trochę zmienić styl gry. A w meczu z Lechią, kiedy też Kuświka nie było, nie wyszło nam to za dobrze.
-
- Kontakt:
Lapiemy oddech ale nie mozna stracic czujnosci.Nie mozna stracic z Piastem tego co zyskalismy z Korona.
Przy tak splaszczonej tabeli i nieobliczalnych wynikach tylko zwyciestwo z Piastem, remis na Podbeskidziu i zwyciestwo z Belchatowem da nam prawdziwy powod do optymizmu w sprawie utrzymania.Grunt to wygrac wszystko u siebie teraz.
Przy tak splaszczonej tabeli i nieobliczalnych wynikach tylko zwyciestwo z Piastem, remis na Podbeskidziu i zwyciestwo z Belchatowem da nam prawdziwy powod do optymizmu w sprawie utrzymania.Grunt to wygrac wszystko u siebie teraz.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Jo mom nadzieja, ze klub sie odwolo od kartki Kuświka. Dostol kartka za to, ze zrobil krzywda Porcelisowi, ale najpierw zostol popchniety na niego przez obronce Korony. Jak takich kartek sie nie odwoluje, to jakie?!
-
- Kontakt:
a to na pewno była odłożona kartka za te zdarzenie przy środkowej linii czy nie była to przypadkiem kartka za reakcja po odgwizdaniu spalonego19aRtuR20 pisze:Jo mom nadzieja, ze klub sie odwolo od kartki Kuświka. Dostol kartka za to, ze zrobil krzywda Porcelisowi, ale najpierw zostol popchniety na niego przez obronce Korony. Jak takich kartek sie nie odwoluje, to jakie?!
-
- Kontakt:
Teraz też tak myślę, że to musiała być odłożona kartka. Rozumiem, że Porcellisa popchnął, ale Korona miała piłkę i sędzia puścił grę? Nie pamiętam tego zdarzenia.
Kuświk jak Śrutwa w końcówce kariery, 90% kartek za komentowanie. Szkoda, że z Piastem go zabraknie.
A co do Porcellisa to on jakiś dziwny po twarzy, cały czas z taką samą miną chodził po boisku. Chyba że tak wygląda koncentracja
Kuświk jak Śrutwa w końcówce kariery, 90% kartek za komentowanie. Szkoda, że z Piastem go zabraknie.
A co do Porcellisa to on jakiś dziwny po twarzy, cały czas z taką samą miną chodził po boisku. Chyba że tak wygląda koncentracja

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- mpapmp
- Kontakt:
Z drugiej strony dobrze ze wyczyści sobie kartki. Potem będą trudniejsze mecze i jego strata byłaby bardziej widoczno.Kuświk jak Śrutwa w końcówce kariery, 90% kartek za komentowanie. Szkoda, że z Piastem go zabraknie.

-
- Kontakt:
Ino, że z Piastem to ostatnio zawsze były mecze jednego aktora i był nim Kuświk, więc pytanie może nawet nie tyle kto, ale przede wszystkim jak go zastąpi?mpapmp pisze:Z drugiej strony dobrze ze wyczyści sobie kartki. Potem będą trudniejsze mecze i jego strata byłaby bardziej widoczno.Kuświk jak Śrutwa w końcówce kariery, 90% kartek za komentowanie. Szkoda, że z Piastem go zabraknie.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2015, o 09:57 przez miechowiner13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Z Piastem gramy przeważnie dobrze i wygrywamy na C6. Strata Kuświka może być mniej odczuwalna, niż w późniejszych meczach i tu zgoda. Zastąpi go godnie Viśnia i 3 punkty zostaną w Chorzowie 

-
- Kontakt:
Pewności niy mom, ale wg przebiegu zdarzeń (tzn. pokozany przywilej korzyści przy starciu Kuświka), a potem sędzia po pokozaniu spalonego zaro podłaził do Kuświka, wydowo mi sie, że z zamiarem dania kartki... Tym bardzi, że Kuświk jedynie co zdążył zrobić to chycić się za łeb i paść na kolana - to chyba trocha za mało, żeby dować kartka za niesportowe zachowanie.miechowiner13 pisze:a to na pewno była odłożona kartka za te zdarzenie przy środkowej linii czy nie była to przypadkiem kartka za reakcja po odgwizdaniu spalonego19aRtuR20 pisze:Jo mom nadzieja, ze klub sie odwolo od kartki Kuświka. Dostol kartka za to, ze zrobil krzywda Porcelisowi, ale najpierw zostol popchniety na niego przez obronce Korony. Jak takich kartek sie nie odwoluje, to jakie?!
Z jedny strony lepi, żeby Kuświk tera pauzowoł i na ostatnie 5 meczów był gotowy, ale wg mie w obecny sytuacji Kuświk jest potrzebny i nie ma miejsca na kalkulacje czy jest potrzebny dziś czy jutro. Może też być tak, że do końca sezonu kartki nie dostanie.