[29 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa 24.04.15 20:30
- 79Świony
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa 24.04.15 20:3
zmiany Waldka som tak nieprzewidywalne że szok,choć z drugi strony wyboru za bardzo chop niy mo...punkt z gorolami cieszy i niy cieszy,byle niy ślecieć.Jadymy dali!
- Lutz
- Kontakt:
Jak niy cieszy ? Jakby my to wdupiyli 4:1 ( strzał Babiorza ) to do żodnego by my niy mogli mieć pretynsji. Wyleźli zaś jak na egzekucja ... nu ... ale monyj tako mioł Waldi taktiku .... niy przgrać ino że tym razym to boł zufal i Putnocky że my niy wdupiyli. Z taktiku to raczy nic wspólnego niy miało.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, o 22:54 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
- 79Świony
- Kontakt:
cieszy za to co my mieli i że tyn punkt jakimś cudym wloz,niy cieszy styl a właściwie jego brak,niy cieszom statystki etc.W sumie jedyn uj...275 min bez straty tora 

- Duszello
- Kontakt:
gorko było jak pierun dzisiej. Dlatego ten punkt cieszy. przyznać sie komu sie olik zapolił na szpilu ze tyla dymu czornego było.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po takiej grze punkt jest do przyjecia i nalezy sie z niego cieszyc. Ale gra fatalna. Przestraszeni, wybijacacy pilke po autach, bez przetrzymania, pogrania nia troche, zle to wygladalo, nawet kontry na ktore wyraznie czekalismy nam nie wychodzily. Mozna powiedziec ale to przeciez Legia, tyle ze ta Legia ma juz 8 porazek w lidze i nie jest to jakis klub nie do pokonania. Spodziewalem sie czegos wiecej po naszej grze, tym bardziej ze nie mielismy nic do stracenia, punkt w te czy tamte nie robi roznicy. Jedyne co mozna pochwalic to ze walczylismy i kazdy dawal z siebei wszystko, wslizgow bylo wiecej niz przez caly sezon. Dalej nie ma skrzydel, Gigo dzisiaj same faule, Visniakovs nie nadaje sie na skrzydlo to typowy napastnik, on nawet nie wie gdzie ma biegac tam. I tu pytanie co z Mazekiem czy jak mu tam? znow zakup do rezerw? ktory to juz? Na szczescie Matus dzisiaj wybronil wszystko co mozna bylo, bo do przerwy z 3 4:0 powinnismy przegrywac. Jestem rozczarowany.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo słabo ,już nie obstawiam:-(
- Lutz
- Kontakt:
To niy była obrona, to boł chaos w kerym sie sama Legia pochytać niy poradziła. To je tak samo jak grosz z jakimś cepym w skata .... nigdy niy wiysz co ciul zagro, som sie przy tym potracisz i jeszcze przegrosz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
punkt ok, ale gra drugi mecz z rzędu słabo co może niepokoić przed rundą finałową.
Mom wielko wiara w Fornalika, ale nawet ona nie pozwalo mi ogarnąć pomysłu Visniakovs na skrzydle, drugi mecz kaj tak grają i drugi mecz praktycznie gromy bez skrzydła, ale i bez wsparcia w obronie czy w środku napadu, po prostu jakby chopa nie było bo som chyba nie wie kaj mo grać.
Mom wielko wiara w Fornalika, ale nawet ona nie pozwalo mi ogarnąć pomysłu Visniakovs na skrzydle, drugi mecz kaj tak grają i drugi mecz praktycznie gromy bez skrzydła, ale i bez wsparcia w obronie czy w środku napadu, po prostu jakby chopa nie było bo som chyba nie wie kaj mo grać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Lutz
- Kontakt:
.... a na jaki uj nom dzisiej te krzidła były potrzebne ? Noprzód trzeba z własny połowy wylyź co by te pióra rozwinoć.
-
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze sie utrzymamy, to po pierwsze. Gorsze chyba jest to, ze ja przynajmniej na ta chwile nie widze pola do rozwoju tej druzyny. Wiekszosc zawodnikow, ktorzy dzis grali ma raczej swoje najlepsze mecze za soba. Zaznaczam, ze nie chodzi mi w tej chwili o metryki urodzenia.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Spoko, przecież Waldek Fornalik sukcesywnie wprowadza młodzież do składu... Dokonujemy niewielu transferów, ale zawsze sa to piłkarze którzy od razu wchodzą do drużyny i decydują o jej obliczu.scaneRboy pisze:Mam nadzieje, ze sie utrzymamy, to po pierwsze. Gorsze chyba jest to, ze ja przynajmniej na ta chwile nie widze pola do rozwoju tej druzyny. Wiekszosc zawodnikow, ktorzy dzis grali ma raczej swoje najlepsze mecze za soba. Zaznaczam, ze nie chodzi mi w tej chwili o metryki urodzenia.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Liczyłem ,że w czterech ostatnich meczach ugramy 4 punkty,ugralliśmy szczęśliwie już pięć w trzech.Wszystko co zdobędziemy na Jadze będzie dla nas na plus .Dziś nawet nie mieliśmy szans pokąsać cweLki,więc 1 punkt to jak wygrana.Kluczowe w taktyce Waldka są dla nas skrzydła a tych niestety na dziś nie ma.Zieniu może dać kilka dobrych zmian na podmęczonego rywala i zagrać dokładną piłkę ale nie z drużyną klasy cweLki.Gigo i Kowal totalny dołek o ile jeszcze nie dawno dawali jakąś jakość przynajmniej w ofensywie to teraz zero z przodu i brak wsparcia obrońców.To samo Viśnia ale to zdecydowanie nie jego pozycja.
PUTO
To jest w tej chwili chyba nasza najjaśniejsza Gwiazda 
PUTO

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, o 23:33 przez west72, łącznie zmieniany 1 raz.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Yego
punkt wazny, nie ma co rozpaczac.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak Visnia na pomocyScypion pisze:Spoko, przecież Waldek Fornalik sukcesywnie wprowadza młodzież do składu... Dokonujemy niewielu transferów, ale zawsze sa to piłkarze którzy od razu wchodzą do drużyny i decydują o jej obliczu.scaneRboy pisze:Mam nadzieje, ze sie utrzymamy, to po pierwsze. Gorsze chyba jest to, ze ja przynajmniej na ta chwile nie widze pola do rozwoju tej druzyny. Wiekszosc zawodnikow, ktorzy dzis grali ma raczej swoje najlepsze mecze za soba. Zaznaczam, ze nie chodzi mi w tej chwili o metryki urodzenia.

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ozor pisze:jak Visnia na pomocyScypion pisze:Spoko, przecież Waldek Fornalik sukcesywnie wprowadza młodzież do składu... Dokonujemy niewielu transferów, ale zawsze sa to piłkarze którzy od razu wchodzą do drużyny i decydują o jej obliczu.scaneRboy pisze:Mam nadzieje, ze sie utrzymamy, to po pierwsze. Gorsze chyba jest to, ze ja przynajmniej na ta chwile nie widze pola do rozwoju tej druzyny. Wiekszosc zawodnikow, ktorzy dzis grali ma raczej swoje najlepsze mecze za soba. Zaznaczam, ze nie chodzi mi w tej chwili o metryki urodzenia.
Właśnie. To genialny ruch taktyczny. Malo tego taktyczny to strategia przez wielke ES