Mom tu watpliwosci...DZIES10NA pisze:Mazak ...Kwiotek w sparingach grol na pomocy ... szkoda chopcow no ale skoro som slabsi od Visni ze stawio go na skrzydle hmm zapewne z Legiom zagro Kowalski bo watpia że WF zas do Visni na skrzydlo
[28 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 17.04.15 18:00
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: [28 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów 17.04.15 18:00
-
- Kontakt:
Lepszy rydz niż nic. Coś czuję, że do końca tej fazy zdobędziemy jeszcze 4 punkty, a przed meczem w Kielcach czułem, że łącznie będzie 5 punktów do 30. kolejki.
Zęby bolały w pierwszej połowie, w drugiej lekko ćmiły ósemki. Cracovia przegra z Pogonią, bo Czesiek to "motywator", ciekawi mnie co zrobi Legia. Dla nas lepiej żeby wygrała, a Amica się potknęła, bo zawsze spokojniej podejdą do meczu z nami.
Zobaczycie, że szczewa przegrają z ogórkami, Ruchowi na złość
Zęby bolały w pierwszej połowie, w drugiej lekko ćmiły ósemki. Cracovia przegra z Pogonią, bo Czesiek to "motywator", ciekawi mnie co zrobi Legia. Dla nas lepiej żeby wygrała, a Amica się potknęła, bo zawsze spokojniej podejdą do meczu z nami.
Zobaczycie, że szczewa przegrają z ogórkami, Ruchowi na złość
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wkurwiła mnie wypowiedź Waldka po meczu a dokładnie zdanie że o pierwszej połowie trzeba jak najszybciej zapomnieć. Właśnie ta pierwszo połowa kopacze powinni analizować 10 razy w tyn weekend po to żeby już więcej takiej połowy nie powtórzyli. Na miejscu Efira bych sie wkurwił bo to jest kpina żeby świerzy chłop wchodził w 93 min a Starzyński od 70 minuty oddychoł już rękawami.
-
- Kontakt:
Gromy,w 8 dolnej,oby ze krupniolami.Wiwat prezes i jego klub.W 2020 momy stadion,chyba że bydymy grali z gks64.
-
- Kontakt:
Nie zapominajcie o tym ze na północy od Kielc są Fc Widzewa Skarżysko, Końskie i Starachowice do tego dochodzą niebiescy ze Staszowa. Co sie przejmowac scyzorami nam i Widzewowi mogą buty czyścić.Radvan138 pisze:tez mi sie tak zdowalo wlasnie ...Roni2580 pisze:Czy ja dobrze słyszałem, że te paciuloki z Kielc spiewają "ku*** pokonamy", pytam bo byłem tam tyle razy i nigdy jakiejś większej spiny z ich strony nie widziałem.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Do sędziego.to jo pisze:jak go zmieniol efir ... TERAZ ku***!!!????radzion pisze:co godol?to jo pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do kogo to kuswik godol !!????
Faktycznie, przerwał trochę niefortunnie (aut szynko wykonywany) nieźle rozpoczynającą się akcję - mógł przerwać po niej lub dużo wcześniej: Efir trochę stał przy linii.
Waldek chciał zyskać na czasie - zmiana była zgłoszona jakieś 1,5 minuty wcześniej.
Visnakovs tragedia, mógł go zmienić po I połowie, tym bardziej że miał już kartkę.
Co kartek - la Grodzickiego (dobry mecz!) to jakiś absurd.
Ten strzał Figo o pół metra....ehhh
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Tak obserwujac Korone to od jakiegos czasu mam wrazenie, ze jest to aktualnie najlepiej grajaca druzyna razem z Zawisza. Pozniej chyba wlasnie my. Dlatego ten punkt trzeba cenic bo obraz meczu byl jaki byl i moglo byc gorzej. Na pierwsza polowe nie dojechalismy, druga juz byla przyzwoita choc daleka od oczekiwan. Mam wrazenie, ze z Legia moze byc latwiej niz w Kielcach. Nasze boisko, Legia ma lepszych pilkarzy ale nie jest tak dobrze zorganizowana taktycznie jak Korona. Napewno slabiej sie bronia i wyzej atakuja co odpowiada naszemu stylowi gry z kontry.
Trzeba zaakceptowac ten byc moze cenny w ostatecznym rozrachunku punkt i grac dalej o pelna pule w ostatnich dwoch spotkaniach.
Dobry mecz Grodzickiego dzisiaj, beznadziejny Visnakovsa ale on nie jest skrzydlowym ... dlaczego nie Efir na tej pozycji ? Uwazam, ze ma wiecej predyspozycji do gry na skrzydle.
Trzeba zaakceptowac ten byc moze cenny w ostatecznym rozrachunku punkt i grac dalej o pelna pule w ostatnich dwoch spotkaniach.
Dobry mecz Grodzickiego dzisiaj, beznadziejny Visnakovsa ale on nie jest skrzydlowym ... dlaczego nie Efir na tej pozycji ? Uwazam, ze ma wiecej predyspozycji do gry na skrzydle.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Przeca Korona jeszcze nie przegroła na wiosna .
Ciezki teren jo sie ciesza z tego 1 pkt.
Wszyscy na Cwe-i
Ciezki teren jo sie ciesza z tego 1 pkt.
Wszyscy na Cwe-i
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Co Wy chcecie od tego Visniakovsa? Jakby go do bramy wsadzili i pusciolby szmata to tyz by była jego wina? Ten facet nie mo predyspozycji do gry na boku, to jest typowy środkowy napastnik.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przez pierwsze 30 minut, a właściwie cały mecz to nie ino spowolnioł, ale wręcz zdupioł każdo z tych akcji. Nie jego dzień. Co kontakt z piłką to zagranie niecelne, oczywiście poza tymi do stoperów czy tormana.klimz(R)owiec pisze:Surma robił chyba wszystko, żeby każdo akcja spowolnić
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Myśla, że z 1 pkt mogymy być zadowoleni. Dobry mecz Kuświka, Putnockiego, Grodzickiego i wg mie Konczkowskiego. Najsłabsze chyba skrzydła, Wiśnia i Gigołajew, a w obronie chaotyczny Oleksy. Szkoda, że to kolejny mecz w którym pół meczu nos ni ma
- Yego
1 punkt to taka szklanka w polowie pelna, teraz zalezy jak dzisiaj zagra Craxa z Pogonia, szkoda ze my sie nie odbili od dna z wielkim hukiem, no ale z drugiej strony dobrze ze co mecz punktujemy.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
heli pisze:przez pierwsze 30 minut, a właściwie cały mecz to nie ino spowolnioł, ale wręcz zdupioł każdo z tych akcji. Nie jego dzień. Co kontakt z piłką to zagranie niecelne, oczywiście poza tymi do stoperów czy tormana.klimz(R)owiec pisze:Surma robił chyba wszystko, żeby każdo akcja spowolnić
I tu wychodzi niy wiedza trynera. Jak widza ze Surma zagrywo do tylu do stoperow i tormana (cylnie) to przesuwom Maliny i Grodka do ataku a Putnockego na srodkowego pomocnika.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsza połowa fatalna, same straty, nie potrafiliśmy wymienić 2, 3 podań na połowie Korony. Jedynym pozytywem był brak straty bramki. Po przerwie mecz się wyrównał, nie zagraliśmy niczego szczególnego, ale już przynajmniej jakieś stytuacje były. Dwa świetne podania Kuświka, miło się ogląda jak ten chłopak się u nas rozwinął
Szkoda tylko, że nie mógł podać do siebie 
Z przebiegu meczu to ten punkt jest ok.

Z przebiegu meczu to ten punkt jest ok.
- radzion
- Kontakt:
kończmy ten lament, za tydzien ciulnymy trojka legii i bydzie dobrze