te , widzisz, som sie motlosz w tym co piszesz, najpierw piszesz ze przy 3 tysiacach kartoniady sie nie do zrobic, a teroz jzu zas nos porownujesz do legii?
ino teroz nie wiem co mo jedno do drugiego!
bo jesli o te 3 tysiace ludzi, ze przy 3 tysiacach ludzi sie nie do to ci ku*** udowodnia ze mozna zrobic nawet lepszo kartoniada niz legia robi, i nie chodzi mi nawet o nos
a legia robi kartoniady bo mo lepiej dostosowany do tego stadion, mo wiecej rzedow i trybuny sa bardziej strome! i tu richtig nie zrobimy kartoniady takiej jak legia robi!!
ale ku*** nie pisz ze przy 3 tysiacach ludzi zrobi sie kartoniada jak ch**, bo gowno wiesz i tym obrazosz ludzi ktorzy sie tym zajmuja,
nastepnym razem wez lepiej przemysl to co chcesz napisac, bo chyba za szybko chcesz cos napisac i potym wylazi na to zes napisol cos innego niz zes chciol!
bo to czy jest 3 tysiace ludzi, czy jest 5 tysiecy ludzi nie mo znacZEnia!!!bo nawet przy 3 tysiacach ludzi mozna zrobic cos zajebistego!inna sprawa, nachylenie i wielkosc trybun! choc nawet na tym naszym daremnym stadionie, na tych daremnych sektorach da sie zrobic cos bardzo fajnego!!i wkurzo mnie to ze zanim sie ejszcze cos zrobi, ludziom udowodni cos jzu sa narzekania i godka ze to i tak za ch*** nie wylezie!
ja!z takim anstawieniem napewno!!zreszta ludzie jak tak mysla to moga sie tyz jzu pomyslec
"a nie dzwigna tego kartonu bo to i tak za ch*** nie wylezie" - no zgadzom sie z takim nastawieniem to napewno nie wyjdzie!
wiecej optymizmu , wiary i checi!!!