INAUGURACJA PRZESUNIETA ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

CZY JESTES ZA PRZESUNIECIEM INAUGURACJI ROZGRYWEK???

Czas głosowania minął 13 mar 2005, o 09:15

TAK ???
75
59%
NIE???
53
41%

Liczba głosów: 128

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#91 Post autor: radzion » 10 mar 2005, o 15:32

COBRA pisze:No u nos przy tych 3 tys ludzi zrobisz kartoniada jak hu*
ale tys jest ku*** zryty!to mzoe tyz powiesz ze po ch** dopingowac, bo u nos przy 3 tysiacach ludzi o dobrego dopingu nie zrobisz?a do tego jeszcze wiekszosc bydzie siedziec!

ja pi***ole, juz normlanie mnie niektorzy tak wkurwiaja :evil: i jeszcze ku*** bydziesz "odszczekiwac" te slowa, zobejrzysz, jeszcze w tym sezonie 8)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#92 Post autor: Patton » 10 mar 2005, o 15:39

radzion - moze troche ziolek na uspokojenie i rozluznienie co? :P Zamkne temat jak tak dalej bedzie...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: Goscioo » 10 mar 2005, o 15:52

jo mom takie pytanie
czy ktos moshe wiy jak tam z sniegiem u nos na stadionie ? czy cos z nim robia, odgarniaja wywoza cokolwiek ?

TAU1920ZEN

#94 Post autor: TAU1920ZEN » 10 mar 2005, o 15:53

Goscioo pisze:jo mom takie pytanie
czy ktos moshe wiy jak tam z sniegiem u nos na stadionie ? czy cos z nim robia, odgarniaja wywoza cokolwiek ?
PADA 8)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: HKSADIK » 10 mar 2005, o 16:48

hehe no narazie ciągle nowy śnieg pada...ale warto zająć sie wreszcie tym śniegiem na stadionie bo od środy ma przyjść odwilż i bydemy mieć tam dużo powódź :lol: :lol: Patrząc na prognozy pogody to następny mecz na bank nie bedzie przełożony z powodu śniegu...hehe co innego z powodu powodzi na Cichej 8)

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#96 Post autor: KOCHŁOWICE » 10 mar 2005, o 18:27

Jo slyszol ze jest szykowano ekipa odgarniajaco murawa,ale czy to prowda :?: :wink:
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

COBRA

#97 Post autor: COBRA » 10 mar 2005, o 18:47

radzion pisze:
COBRA pisze:No u nos przy tych 3 tys ludzi zrobisz kartoniada jak hu*
ale tys jest ku*** zryty!to mzoe tyz powiesz ze po ch** dopingowac, bo u nos przy 3 tysiacach ludzi o dobrego dopingu nie zrobisz?a do tego jeszcze wiekszosc bydzie siedziec!

ja pi***ole, juz normlanie mnie niektorzy tak wkurwiaja :evil: i jeszcze ku*** bydziesz "odszczekiwac" te slowa, zobejrzysz, jeszcze w tym sezonie 8)
Zrytego to se poszukej wiesz kaj...Kazdy ma swoje zdanie bo to forum,i kazdy moze wyrazic swoja opinie wiec sie odp...Nieporownuj dopingu do kartoniad bo to bezsensu!Zycze aby jednej takiej kartoniady jak robi legia,calkiem szczerze, bez zadnej ironii.Powodzenia

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#98 Post autor: radzion » 10 mar 2005, o 19:15

te , widzisz, som sie motlosz w tym co piszesz, najpierw piszesz ze przy 3 tysiacach kartoniady sie nie do zrobic, a teroz jzu zas nos porownujesz do legii?

ino teroz nie wiem co mo jedno do drugiego!
bo jesli o te 3 tysiace ludzi, ze przy 3 tysiacach ludzi sie nie do to ci ku*** udowodnia ze mozna zrobic nawet lepszo kartoniada niz legia robi, i nie chodzi mi nawet o nos

a legia robi kartoniady bo mo lepiej dostosowany do tego stadion, mo wiecej rzedow i trybuny sa bardziej strome! i tu richtig nie zrobimy kartoniady takiej jak legia robi!!
ale ku*** nie pisz ze przy 3 tysiacach ludzi zrobi sie kartoniada jak ch**, bo gowno wiesz i tym obrazosz ludzi ktorzy sie tym zajmuja,

nastepnym razem wez lepiej przemysl to co chcesz napisac, bo chyba za szybko chcesz cos napisac i potym wylazi na to zes napisol cos innego niz zes chciol!
bo to czy jest 3 tysiace ludzi, czy jest 5 tysiecy ludzi nie mo znacZEnia!!!bo nawet przy 3 tysiacach ludzi mozna zrobic cos zajebistego!inna sprawa, nachylenie i wielkosc trybun! choc nawet na tym naszym daremnym stadionie, na tych daremnych sektorach da sie zrobic cos bardzo fajnego!!i wkurzo mnie to ze zanim sie ejszcze cos zrobi, ludziom udowodni cos jzu sa narzekania i godka ze to i tak za ch*** nie wylezie!
ja!z takim anstawieniem napewno!!zreszta ludzie jak tak mysla to moga sie tyz jzu pomyslec

"a nie dzwigna tego kartonu bo to i tak za ch*** nie wylezie" - no zgadzom sie z takim nastawieniem to napewno nie wyjdzie!

wiecej optymizmu , wiary i checi!!!

COBRA

#99 Post autor: COBRA » 10 mar 2005, o 19:32

Ja nas nieporownuja do legii daze tylko do tego co napisales ,ze mamy daremny stadion i dlatego nawiazalem do legii.Ale hu* moje zdanie jest takie ze zeby zrobic dobra kartoniade to musi byc duzo ludzi i kazdy ma dzwigac ten karton a nie tak jak bylo to ostatnio,ze wciul dziadkow mialo to w ciuli.Ale pozyjemy zobaczymy,zycze wom jak najlepiej!ty tez sie motlosz bo piszesz ze:"udowodnia ze mozna zrobic nawet lepszo kartoniada niz legia robi, i nie chodzi mi nawet o nos "a trocha dalej:"legia robi kartoniady bo mo lepiej dostosowany do tego stadion, mo wiecej rzedow i trybuny sa bardziej strome! i tu richtig nie zrobimy kartoniady takiej jak legia robi"wiec uwazaj co piszesz zanim komus wypomnisz.
I niemusisz sie tak nerwowac, idzie normalnie pogodac bez wyzwisk i takich zeczy bo przez to forum schodzi na psy.Powodzenia!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#100 Post autor: radzion » 10 mar 2005, o 19:40

nie motlom sie, ino tys nie zrozumiuol co jo napisol:
chodilo mi oto ze moga ci udowodnic ze mozna przy 3 tysiacach ludzi zrobic lepszo kartoniada niz legia robi. i dlatego dalej pisze ze nie chodzi mi o nas!!!
i dalej, ze przy tych trybunach bedzie ciezko zrobic cos takiego, odzielam te 2 fakty, te 3 tysiace i te strome trybuny

COBRA

#101 Post autor: COBRA » 10 mar 2005, o 19:49

Spoko-zobaczymy juz zaniedlugo jak to wyjdzie z ta kartoniada u nas i wtedy bedziemy mogli pogadac teraz to lepiej wrocic do tematu.Bo na nastepny tydzien zapowiadaja fest opady sniegu:(a mecz z sciekowianka coraz blizej a sniegu coraz wiecej:(

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#102 Post autor: Patton » 10 mar 2005, o 20:05

Ostrzegam was. Radzion od dluzszego czasu masz jakies dziwne jazdy na forum, moze tak spacer pomoze co?? :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#103 Post autor: radzion » 10 mar 2005, o 20:06

Patton pisze:Ostrzegam was. Radzion od dluzszego czasu masz jakies dziwne jazdy na forum, moze tak spacer pomoze co?? :wink:
o co chodzi??wyjasnilimy sie wszystko!cCOBRA wrociol do tematu a ty zas robisz :off_topic: :lol: :lol:

Blue Fan!

#104 Post autor: Blue Fan! » 10 mar 2005, o 21:24

CHopcy ino se wyjasnili co mieli do wyjasnienio !!!ze szczakowianka zagromy no a co lazi o ekipa do odsniezanio to tez slyszalem ale nie bede pisal kto bedzie odsniezal 8) bo to akurat mniejwiecej wim 8) pozdRo chlopaki

ishateR

#105 Post autor: ishateR » 10 mar 2005, o 21:39

jak mi ktos z Ruchu napisze zwolnienie ze szkoly to moga odsniezac za friko :P 8) :lol:

ODPOWIEDZ